djadomraz Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Никой ли няма идея, дразнят ме тия картинки? Не схващам какво им е на картинките, освен че са грешни. Пробвай да изтриеш и да ги bookmark-неш наново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Пробвах, изтрих целия браузер с историята, и инсталирах наново, същото положение, и на трите ми компа е така. Даже и на служебния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Така е и на трите защото си ги синхронизираш с gmail акаунта и ако ти е инфектиран браузъра, си го пренасяш навсякъде със сървърите на гугъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 (edited) Това, което си направил не помага. Пробвай да изгриваш 1 по 1 линковете и да ги правиш наново Не виждам каква инфекция ще му омаже иконите. Edited April 19, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Extension. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 С темата пробва ли? Има шанс нещо в темп директорията на компа да се е омазало, нея изчисти ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 (edited) Както каза Ангел, има разни екстеншъни дето почват да ти бълват реклами, даже и с AdBlock, най-малкото се появяват празни зони, вместо да изчезват изцяло. Жена ми беше лепнала нещо подобно на лаптопа. Но се усети, че нещо не е наред бързо - за 4 дена та махах разни простотии и аз. Може неговото да е подобно, щом се е прехвърлило през синхронизацията на хрома по останалите компютри където го има акаунта Edited April 20, 2015 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 (edited) Точно от акаунта е да, започна на служебния комп, а той обикновено си е вирусясъл, даже на някои сайтове като реша да отворя клип или нещо друго веднага нов раздел, и след повторно цъкване се отваря желаното, темп директорията не съм я пипал, хич и не знам къде е ама смятам днес като ида в офиса да пусна един есет онлайн скенер на служебния, и след това ще върна моя с гост и да видя дали ще се оправи. Интересно е че като истрия линк, и го заредя си излиза с оригиналната икона, но след първото отваряне се променя иконата веднага. Edited April 20, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Eset online няма да намери почти нищо, защото това не е вирус, а малуер. Свали си ADWCleaner и изчисти с него. Не иска инсталация. Дамо се пуска. В temp директорията на Chrome няма да намериш нищо, дори и дя я отвориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 ОК , ще пробвам с тази програма. Eset online няма да намери почти нищо, защото това не е вирус, а малуер.Свали си ADWCleaner и изчисти с него. Не иска инсталация. Дамо се пуска.В temp директорията на Chrome няма да намериш нищо, дори и дя я отвориш. +1 Благодаря колега. Ето го резултата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Мобилния оператор който ползвам е ВОВ. От ВОВ ми се обадиха с предложение за промяна на тарифния план, като ми предложиха 500мб мобилен нет, като ми пратиха договора по куриер от където ми идва и въпросът: -Как става активирането на мобилния интернет при такова подписане на договор чрез куриер? Трябва ли да изчакам куриера да прати подписания договор на ВОВ и те да активарт услугата или тя вече е активирана и само формално го подписвам догова. -Как става активирането, те ще ми се обадят ли да ми кажат че ми е активен мобилния или? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Колко ти се оскъпява с тези 500МБ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Колко ти се оскъпява с тези 500МБ? Не, не се оскъпява, пак си ми остава 10лв на месец, просто ми увеличават минутите от 150 на 500 и ми добавят 500мб интернет към тарифата и цената си остава 10лв. Просто ми пратиха договора по куриер, като на редовен и лоялен клиент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Тончо, обади им се, прочети си хубаво договора и питай подробно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Явно са преценили,че си заслужава да му направят отстъпка за boombob,който е с тези параметри на цена 14.90 лв.Интернета ще ти го включат като подпишеш договора.Имай пред вид,че след изчерпването на тези 500 мб практически нямаш нет и при необходимост заявяваш нови 500 мб за 4.90 лв като това може да го направиш повече от 1 път в рамките на едномесечния период. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Би трябвало да получиш SMS че интернета ти е активиран, аз като смених моя договор, само че в офис и след 10-тина минути получих SMS "Получихте пакет 10000MB за мобилен интернет на максимална скорост" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 (edited) Би трябвало да получиш SMS че интернета ти е активиран, аз като смених моя договор, само че в офис и след 10-тина минути получих SMS "Получихте пакет 10000MB за мобилен интернет на максимална скорост" Явно са преценили,че си заслужава да му направят отстъпка за boombob,който е с тези параметри на цена 14.90 лв.Интернета ще ти го включат като подпишеш договора.Имай пред вид,че след изчерпването на тези 500 мб практически нямаш нет и при необходимост заявяваш нови 500 мб за 4.90 лв като това може да го направиш повече от 1 път в рамките на едномесечния период. Благодаря за инфото. А като си изразходите мегабайтите, какво става, окончателно ли свършва мобилния или пада скоростта до минимум? Edited April 20, 2015 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Минимум. 128кбс или нещо подобно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Ако е това https://www.bob.bg/bob-mobilen-internet/index.php?sid=&След тия 500мб няма никой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Минимум. 128кбс или нещо подобно.. На Мтел вече 128кбпс ли е вече минумума? До скоро беше само на ВиваКом... другите бяха на 64кбпс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Минимум. 128кбс или нещо подобно.. На Мтел вече 128кбпс ли е вече минумума? До скоро беше само на ВиваКом... другите бяха на 64кбпс. Според договора.Повечето са на 64,при Боб свършат ли мегабайтите умира на цяло-само месинджърите работят и евентуално някой мейл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 На Мтел вече 128кбпс ли е вече минумума? Моя грешка - 64кбс е, като ти изтече лимита.. Тва, щото аз ползвам служебен номер и затуй се бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Коя програма използвате за да пуснете виртуална машина ? VirtualBox или VMware някой ползва ли ги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 И двете ги ползвам. Лично на мен VirtualBoх ми изглежда по-семпла и по-лесна за употреба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Коя програма използвате за да пуснете виртуална машина ? VirtualBox или VMware някой ползва ли ги? vsphere esxi Иначе и двете биха ти свършили работа, аз лично препоръчвам VMWare, по-приятен ми е интерфейса им, но от друга страна съм му и свикнал от доста време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts