Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Никой ли няма идея, дразнят ме тия картинки?

Не схващам какво им е на картинките, освен че са грешни. Пробвай да изтриеш и да ги bookmark-неш наново.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Пробвах, изтрих целия браузер с историята, и инсталирах наново, същото положение, и на трите ми компа е така. Даже и на служебния.  :blink:

Така е и на трите защото си ги синхронизираш с gmail акаунта и ако ти е инфектиран браузъра, си го пренасяш навсякъде със сървърите на гугъл.

Това, което си направил не помага. Пробвай да изгриваш 1 по 1 линковете и да ги правиш наново

Не виждам каква инфекция ще му омаже иконите.

Edited by djadomraz

С темата пробва ли? Има шанс нещо в темп директорията на компа да се е омазало, нея изчисти ли?

Както каза Ангел, има разни екстеншъни дето почват да ти бълват реклами, даже и с AdBlock, най-малкото се появяват празни зони, вместо да изчезват изцяло. Жена ми беше лепнала нещо подобно на лаптопа. Но се усети, че нещо не е наред бързо - за 4 дена та махах разни простотии и аз. Може неговото да е подобно, щом се е прехвърлило през синхронизацията на хрома по останалите компютри където го има акаунта

Edited by mIRCata

Точно от акаунта е да, започна на служебния комп, а той обикновено си е вирусясъл, даже на някои сайтове като реша да отворя клип или нещо друго веднага нов раздел, и след повторно цъкване се отваря желаното, темп директорията не съм я пипал, хич и не знам къде е  :grin: ама смятам днес като ида в офиса да пусна един есет онлайн скенер на служебния, и след това ще върна моя с гост и да видя дали ще се оправи.

Интересно е че като истрия линк, и го заредя си излиза с оригиналната икона, но след първото отваряне се променя иконата веднага.

Edited by Mladenski

Eset online няма да намери почти нищо, защото това не е вирус, а малуер.

Свали си ADWCleaner и изчисти с него. Не иска инсталация. Дамо се пуска.

В temp директорията на Chrome няма да намериш нищо, дори и дя я отвориш.

ОК , ще пробвам с тази програма.

Eset online няма да намери почти нищо, защото това не е вирус, а малуер.

Свали си ADWCleaner и изчисти с него. Не иска инсталация. Дамо се пуска.

В temp директорията на Chrome няма да намериш нищо, дори и дя я отвориш.

+1

Благодаря колега.  :thumbsup:

Ето го резултата:  :grin:

795862.jpg

Мобилния оператор който ползвам е ВОВ.

От ВОВ ми се обадиха с предложение за промяна на тарифния план, като ми предложиха 500мб мобилен нет, като ми пратиха договора по куриер от където ми идва и въпросът:

-Как става активирането на мобилния интернет при такова  подписане на договор чрез куриер? Трябва ли да изчакам куриера да прати подписания договор на ВОВ и те да активарт услугата или тя вече е активирана и само формално го подписвам догова.

-Как става активирането, те ще ми се обадят ли да ми кажат че ми е активен мобилния или?

Колко ти се оскъпява с тези 500МБ?

Не, не се оскъпява, пак си ми остава 10лв на месец, просто ми увеличават минутите от 150 на 500 и ми добавят 500мб интернет към тарифата и цената си остава 10лв. Просто ми пратиха договора по куриер, като на редовен и лоялен клиент.

Явно са преценили,че си заслужава да му направят отстъпка за boombob,който е с тези параметри на цена 14.90 лв.Интернета ще ти го включат като подпишеш договора.Имай пред вид,че след изчерпването на тези 500 мб практически нямаш нет и при необходимост заявяваш нови 500 мб за 4.90 лв като това може да го направиш повече от 1 път в рамките на едномесечния период.

Би трябвало да получиш SMS че интернета ти е активиран, аз като смених моя договор, само че в офис и след 10-тина минути получих SMS "Получихте пакет 10000MB за мобилен интернет на максимална скорост"

Би трябвало да получиш SMS че интернета ти е активиран, аз като смених моя договор, само че в офис и след 10-тина минути получих SMS "Получихте пакет 10000MB за мобилен интернет на максимална скорост"

Явно са преценили,че си заслужава да му направят отстъпка за boombob,който е с тези параметри на цена 14.90 лв.Интернета ще ти го включат като подпишеш договора.Имай пред вид,че след изчерпването на тези 500 мб практически нямаш нет и при необходимост заявяваш нови 500 мб за 4.90 лв като това може да го направиш повече от 1 път в рамките на едномесечния период.

Благодаря за инфото. А като си изразходите мегабайтите, какво става, окончателно ли свършва мобилния или пада скоростта до минимум?

Edited by Ton4o

Минимум. 128кбс или нещо подобно..

На Мтел вече 128кбпс ли е вече минумума? До скоро беше само на ВиваКом... другите бяха на 64кбпс.

Минимум. 128кбс или нещо подобно..

На Мтел вече 128кбпс ли е вече минумума? До скоро беше само на ВиваКом... другите бяха на 64кбпс.

Според договора.Повечето са на 64,при Боб свършат ли мегабайтите умира на цяло-само месинджърите работят и евентуално някой мейл.

На Мтел вече 128кбпс ли е вече минумума?

Моя грешка - 64кбс е, като ти изтече лимита.. Тва, щото аз ползвам служебен номер и затуй се бъркам.

Коя програма използвате за да пуснете виртуална машина ? VirtualBox или VMware  някой ползва ли ги? 

vsphere esxi :))

Иначе и двете биха ти свършили работа, аз лично препоръчвам VMWare, по-приятен ми е интерфейса им, но от друга страна съм му и свикнал от доста време.