Mladenski Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 (edited) Пичуи, получих двата дисплея днес, тръгнали са на 13.04 и пристигнаха днес на 16.04 тръгнах да ги сменям и ядец, за мой каръшки късмет и двата дисплея не светнаха, 10 пъти ги включвах и не тръгват. върнах счупените и веднага си тръгнаха. Та въпроса ми е какво да правя сега, да пиша на китайката която ми е дала кординати за проблеми или да оведомя фирмата която ми застрахова пратката понеже има оке 51 дни до края на застрахованото време за доставка. Не съм потвърдил още доставката. За първи път поръчвам от Китай и ударих на камък. Дайте съвет. Благодаря. П.П. Иначе нито мито, нито ДДС платих. Ахаааааааааааааааааааааааааа. То било личноооо.Ясно. Няма какво да дискутираме повече. Принципно фирмите слушат мнението на клиенти или потенциални такива. В България отново сме на опаки. Напротив, нищо лично няма, под кройките не се правят при нас, имах предвид в България. Не че се правят в нашата фирма. Еденичните клиенти, нямат думата, думата има големия клиент, който възлага поръчката. А такива не ми хареса този сезон от този и онзи, не се взимат под внимание. Щом голямата фирма поръчва 500-1000-2000-Н бройки, значи се котират на пазара и са в крак с модата. Edited April 16, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 (edited) Какво има в Новотел-Пловдив, че отвън стои военна полиция? Нещо за някакви руснаци чух, а пък сауната и басейна верно бяха пълни с такива рускини, че произволна нашенска манекенка щеше да им завиди за тялото... Edited April 16, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Молба към програмистите от форума - подскажете ми базови помагала по PHP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 А може ли само по снимка да си го поръчам примерно това Може, но за индивидуална поръчка ще ти излезе солено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Молба към програмистите от форума - подскажете ми базови помагала по PHP. За какво ти трябва най-вече и на какво ниво по програмиране си. На английски или на български и с пари или без. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 На начално. Нека го наречем първи стъпки. По възможност - български/руски. Дори само заглавия ме устройват, аз ще си ги издиря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) http://nau4i.me/ Като за начало: PHP за начинаещи След това OOP: ООП - обектно ориентирано програмине И все пак ако ще започваш, мисля, че C# e доста по-добър избор като за начало: Въведение в програмирането със C# - Наков и колектив Клипове от телерик: C# - клипове за повече ще се ориентираш в сайта И Софтуерния университет: Софтуерния университет обучения Edited April 17, 2015 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Къде в Пловдив мога да погледна за хубави куфари и раници с отделение за лаптоп ? Като за куфар разполагам с около 100-120 лв., а за раница 50-60 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Merci, но засега ми искат само php. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Къде в Пловдив мога да погледна за хубави куфари и раници с отделение за лаптоп ? Като за куфар разполагам с около 100-120 лв., а за раница 50-60 лв. Не се занимавай да обикаляш > http://olx.bg/polirasch-disk-za-dremel-i74822348 30г (тридесет години) гаранция добра изработка и в момента има промоция Аз не бих търсил други Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Коста дал си грешен линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Къде в Пловдив мога да погледна за хубави куфари и раници с отделение за лаптоп ? Като за куфар разполагам с около 100-120 лв., а за раница 50-60 лв. След обикаляне на цялата главна, в халите намерих едни хубави на втория етаж, г/д на добри цени. Имаше и един магазин срещу клона на уникредит на главната, но бяха скъпички. http://nau4i.me/ Като за начало: PHP за начинаещи След това OOP: ООП - обектно ориентирано програмине И все пак ако ще започваш, мисля, че C# e доста по-добър избор като за начало: Въведение в програмирането със C# - Наков и колектив Клипове от телерик: C# - клипове за повече ще се ориентираш в сайта На начално. Нека го наречем първи стъпки. По възможност - български/руски. Дори само заглавия ме устройват, аз ще си ги издиря. Дадените по-горе са добри, но само ако имаш доста време за гледане... Аз бих ти препоръчал тази http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4520780 Вътре има както софтуера, който ти трябва, така и всички примери. Написано е така, че да можеш почти веднага да почнеш да пишеш скриптове. Чел съм българския превод, има я на издателство асеневци. Засяга основните неща, може би е повърхностно, но с допълнително четене, това е най-бързия начин да навлезеш в нещата. Прегледай я, ако ти се стори трудна, потърси друга, по-базова. Edited April 17, 2015 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 http://www.keyfashionstore.com/bg/category/view/ranitsi-i-chanti/31тва е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Merci, но засега ми искат само php. Чисто PHP едва ли ще ти се налага да пишеш, в повечето фирми има изграден собствен Framework и/или се ползва някой от известните. Освен това без JavaScript едва ли ще се разминеш, както и SQL под някаква форма. Успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Препоръчайте ми таксита с хубави автомобили, да не са гробници. тел ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Препоръчайте ми таксита с хубави автомобили, да не са гробници. тел ? Елма 6665, Еко 6155 това са най-големите аз тях ползвам уж не са гробници, но все има и очукани на които може да попаднеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Някой да има идея защо предпочитаните на браузера ми заприличаха на коледна елха с почти еднакви икони? Ето кака изглежда: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Молба към програмистите от форума - подскажете ми базови помагала по PHP. Защо баш на PHP? Подкрепям rargirov, че далече по-добре е на C# да се учиш. Отделно, че заплатите там са по-високи (защото "програмисти" или такива които се имат за такива с PHP има под път и над път) C# или java е за предпочитане. И езика е значително по-смислен и структуриран и всичко. Иначе аз бих ти препоръчал coursera но там са на английски. От друга страна без английски си до никъде (то половината информация после, която ще ти трябва в процеса на работа е на stackoverflow) Edited April 17, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Защо баш на PHP? Дедо, не четеш. Той ясно си каза, че това му искат в работата, а не защото сам си го е решил. Merci, но засега ми искат само php. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Дедо, не четеш. Той ясно си каза, че това му искат в работата, а не защото сам си го е решил. Каза че това му искат, не че го искат от работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Каза че това му искат, не че го искат от работата. Е кой да му го иска, ако не в работата, предполагам не го е накарала жена му да почва да учи php. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Молба към програмистите от форума - подскажете ми базови помагала по PHP. http://www.codecademy.com/tracks/php Само да вметна, че базовия редактор на сайта е понякога бъгав. Edited April 17, 2015 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Става въпрос за евентуално повишение и едното от изискванията е php, тъй като дирекцията се занимава с уеб-платформи. Иначе html-то го знам(помня), трябва ми малко занимавка и с css, и с js. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Някой да има идея защо предпочитаните на браузера ми заприличаха на коледна елха с почти еднакви икони? Ето кака изглежда: Никой ли няма идея, дразнят ме тия картинки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Възможно е темата нещо да е сгънала. Пробвай с друга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts