Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Пичуи, получих двата дисплея днес, тръгнали са на 13.04 и пристигнаха днес на 16.04 тръгнах да ги сменям и ядец, за мой каръшки късмет и двата дисплея не светнаха, 10 пъти ги включвах и не тръгват. върнах счупените и веднага си тръгнаха. 

Та въпроса ми е какво да правя сега, да пиша на китайката която ми е дала кординати за проблеми или да оведомя фирмата която ми застрахова пратката понеже има оке 51 дни до края на застрахованото време за доставка. 

Не съм потвърдил още доставката. За първи път поръчвам от Китай и ударих на камък.

Дайте съвет. 

Благодаря.

П.П. Иначе нито мито, нито ДДС платих.

Ахаааааааааааааааааааааааааа. То било личноооо.
Ясно. Няма какво да дискутираме повече. Принципно фирмите слушат мнението на клиенти или потенциални такива. В България отново сме на опаки.

Напротив, нищо лично няма, под кройките не се правят при нас, имах предвид в България. Не че се правят в нашата фирма. 

Еденичните клиенти, нямат думата, думата има големия клиент, който възлага поръчката. А такива не ми хареса този сезон от този и онзи, не се взимат под внимание. Щом голямата фирма поръчва 500-1000-2000-Н бройки, значи се котират на пазара и са в крак с модата.

Edited by Mladenski

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2905

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Какво има в Новотел-Пловдив, че отвън стои военна полиция?

Нещо за някакви руснаци чух, а пък сауната и басейна верно бяха пълни с такива рускини, че произволна нашенска манекенка щеше да им завиди за тялото...

Edited by djadomraz

А може ли само по снимка да си го поръчам примерно това 

Може, но за индивидуална поръчка ще ти излезе солено  :bowdown:

Молба към програмистите от форума - подскажете ми базови помагала по PHP.

За какво ти трябва най-вече и на какво ниво по програмиране си. На английски или на български и с пари или без.

На начално. Нека го наречем първи стъпки. По възможност - български/руски. Дори само заглавия ме устройват, аз ще си ги издиря.

http://nau4i.me/

Като за начало: PHP за начинаещи

След това OOP: ООП - обектно ориентирано програмине

И все пак ако ще започваш, мисля, че C# e доста по-добър избор като за начало: Въведение в програмирането със C# - Наков и колектив

Клипове от телерик: C# - клипове за повече ще се ориентираш в сайта

И Софтуерния университет: Софтуерния университет обучения

Edited by rargirov

Къде в Пловдив мога да погледна за хубави куфари и раници с отделение за лаптоп ? Като за куфар разполагам с около 100-120 лв., а за раница 50-60 лв.

Къде в Пловдив мога да погледна за хубави куфари и раници с отделение за лаптоп ? Като за куфар разполагам с около 100-120 лв., а за раница 50-60 лв.

Не се занимавай да обикаляш > http://olx.bg/polirasch-disk-za-dremel-i74822348

30г (тридесет години) гаранция

добра изработка и в момента има промоция ;) 

Аз не бих търсил други

След обикаляне на цялата главна, в халите намерих едни хубави на втория етаж, г/д на добри цени. Имаше и един магазин срещу клона на уникредит на главната, но бяха скъпички.

http://nau4i.me/

Като за начало: PHP за начинаещи

След това OOP: ООП - обектно ориентирано програмине

И все пак ако ще започваш, мисля, че C# e доста по-добър избор като за начало: Въведение в програмирането със C# - Наков и колектив

Клипове от телерик: C# - клипове за повече ще се ориентираш в сайта

На начално. Нека го наречем първи стъпки. По възможност - български/руски. Дори само заглавия ме устройват, аз ще си ги издиря.

Дадените по-горе са добри, но само ако имаш доста време за гледане...

Аз бих ти препоръчал тази http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4520780

Вътре има както софтуера, който ти трябва, така и всички примери. Написано е така, че да можеш почти веднага да почнеш да пишеш скриптове. Чел съм българския превод, има я на издателство асеневци. Засяга основните неща, може би е повърхностно, но с допълнително четене, това е най-бързия начин да навлезеш в нещата.

Прегледай я, ако ти се стори трудна, потърси друга, по-базова.

Edited by Vetim

Merci,  но засега ми искат само php.

Чисто PHP едва ли ще ти се налага да пишеш, в повечето фирми има изграден собствен Framework и/или се ползва някой от известните.

Освен това без JavaScript едва ли ще се разминеш, както и SQL под някаква форма.

Успех!

Препоръчайте ми таксита с хубави автомобили, да не са гробници. тел ?

Елма 6665, Еко 6155 това са най-големите аз тях ползвам уж не са гробници, но все има и очукани на които може да попаднеш...

Някой да има идея защо предпочитаните на браузера ми заприличаха на коледна елха с почти еднакви икони?

Ето кака изглежда:

795520.jpg

Защо баш на PHP? Подкрепям rargirov, че далече по-добре е на C# да се учиш. Отделно, че заплатите там са по-високи (защото "програмисти" или такива които се имат за такива с PHP има под път и над път)

C# или java е за предпочитане. И езика е значително по-смислен и структуриран и всичко.

Иначе аз бих ти препоръчал coursera но там са на английски. От друга страна без английски си до никъде (то половината информация после, която ще ти трябва в процеса на работа е на stackoverflow)

Edited by djadomraz

Защо баш на PHP?

Дедо, не четеш. Той ясно си каза, че това му искат в работата, а не защото сам си го е решил. :)

Merci,  но засега ми искат само php.

Дедо, не четеш. Той ясно си каза, че това му искат в работата, а не защото сам си го е решил. :)

Каза че това му искат, не че го искат от работата.

Каза че това му искат, не че го искат от работата.

Е кой да му го иска, ако не в работата, предполагам не го е накарала жена му да почва да учи php. :lol:

http://www.codecademy.com/tracks/php

Само да вметна, че базовия редактор на сайта е понякога бъгав.

Edited by Antares

Става въпрос за евентуално повишение и едното от изискванията е php, тъй като дирекцията се занимава с уеб-платформи. Иначе html-то го знам(помня), трябва ми малко занимавка и с css, и с js.

Някой да има идея защо предпочитаните на браузера ми заприличаха на коледна елха с почти еднакви икони?

Ето кака изглежда:

795520.jpg

Никой ли няма идея, дразнят ме тия картинки?