Mladenski Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Проблем: Докато прехвърлях файлове от една карта памет на друга, нещо разместих лаптопа и даде грешка. Сега последно прехвърлените папки са с нечетими файлове, преименувани са с разни символи и не могат да бъдат променяни или изтривани. Останалите папки нямат проблем, картата е четима. Как да постъпя, за да възстановя информацията? Снощи се ръчках точно с подобен проблем, само че при мен имаше не-заделено място на картата и докато пробвах разни програми докато намеря вярната, попаднах на ТОВА iCare Data Recovery Enterprise 5.0 пробвах я и картата беше форматирана най-малко 12-13 пъти и успя да възстанови снимки от преди няколко месеца. Та ти препоръчвам да пробваш тази програма 8GB за 7-8 минути ми възстанови снимките. Edited April 15, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Ако някой може да препоръча място, от където да вземем читави UTP кабели и RJ-та - с останалото ще се оправя. Аре на ЛС. Тук също има от пиле мляко и цените са много добри. Въпроса е, дали си заслужава ходенето. Ако е за нещо дребно, аз взимам от тук ( Левел плюс ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Ъъъ? Не гледам телевизия... Ако е за руския сериал, по БНТ не е ли преведен? И за какво са ти субове? Преведен е ама не ми се гледа серия по серия по бнт Със субове го дават там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Шанс. Мога да ти го сваля на руски и да се оправяш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Тук също има от пиле мляко и цените са много добри. Въпроса е, дали си заслужава ходенето. Ако е за нещо дребно, аз взимам от тук ( Левел плюс ) Много благодаря! Ще го имам предвид! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Я кажете къде в града има магазини/фирми продаващи хубава и качествена естесествена кожа (якета, сака, аксесоари, чанти и пр.)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Е как къде?!?!, ЛУТЕР естествено (мода в кожи, един от най-добрите производители в България), това е стария успех, собственика се казва Кольо (Лутера) лично го познавам, може да изкярим някъква отстъпка, ако ти хареса нещо. ЕТО разгледай. Edited April 15, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Може да питаш за неща отзад в склада. Понеже от някои модели им остават единични бройки, или пират дадена дреха да я шият, останалите бройки седят в скалда и са на доста по-ниски цени от нещата в магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Може разбира се, ама то трябва да се знае кокво точно се иска и кой модел. Edited April 15, 2015 by Mladenski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 колебая се между http://ardes.bg/tablet/Lenovo+Yoga+Tablet+2+10.1+4G-63842 http://ardes.bg/tablet/Acer+Iconia+Tab+10+A3-A20FHD-K6Z6-63960 Lenovo Yoga Tablet 2 10.1 с 4G модулAcer Iconia Tab 10 A3-A20FHD като наличието на 3G въобще не ме вълнува. Някой с впечатления от тези две пръчки ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Взимай леновото, плзвам го доста време, особедно дъщерята, железен. Засичал съм го 10 дни на WiFi радио по 8ч на ден, държи батерията. И скороста му е чудесна, няма лагове и подобни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Може разбира се, ама то трябва да се знае кокво точно се иска и кой модел. Е то на място като огледа може да го хареса. Едно е да го видиш на картинка, друго е да го мериш и да видиш как ти седи. Та склада отзад не е за изпускане щом имаш връзки да те заведат и там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Да, да, разбрах те, знаем ги тънкостите на шивашкия занаят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 С какво лепило алпинистите "майстори" лепят изолациите- по-специално, стиропор по панелите? Имам едно малко място, което аз ще си налепя, ама не знам какво лепило да ползвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Е как къде?!?!, ЛУТЕР естествено (мода в кожи, един от най-добрите производители в България), това е стария успех, собственика се казва Кольо (Лутера) лично го познавам, може да изкярим някъква отстъпка, ако ти хареса нещо. ЕТО разгледай. Мерси, точно това ми трябваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 (edited) Я кажете къде в града има магазини/фирми продаващи хубава и качествена естесествена кожа (якета, сака, аксесоари, чанти и пр.)? Не съм сигурен за какво ти трябва точно, дали смяташ да купуваш якета като се прибереш или искаш да препоръчаш на някой познат, който се намира тук, но ако е първото, не виждам реална причина, която би те накарала да пазаруваш кожени изделия от България. Цените са същите или пренебрежително по-ниски от чуждестранните марки, но за сметка на това моделите са лишени от въображение, изработката е по Български, а кройките не е ясно по кой са правени. Edited April 16, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Цените са същите или пренебрежително по-ниски от чуждестранните марки Ако е така няма да взимам, но все пак ще погледна. Не ми се вярва ценита да са чак толкова същите. Бомбър на Тимбърланд от агнешка кожа при нас върви около $1300 например. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ти Тимбърланд ги зарежи. Camel Active също. Бомбър на Scotch & Soda, Ben Sherman или някоя от "по-евтините" младежки марки е 400 евро без намаление. На намаление падат до 200. И в Лутър са по толкова (800лв). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 С какво лепило алпинистите "майстори" лепят изолациите- по-специално, стиропор по панелите? Имам едно малко място, което аз ще си налепя, ама не знам какво лепило да ползвам. http://www.ceresit.bg/component/virtuemart/category/14/%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/%D0%9B%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D1%88%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ти Тимбърланд ги зарежи. Camel Active също. Бомбър на Scotch & Soda, Ben Sherman или някоя от "по-евтините" младежки марки е 400 евро без намаление. На намаление падат до 200. И в Лутър са по толкова (800лв). Ами между 800лв и 1300$ разликата е точно 3 пъти, и изработката е много по-добра от разни чернилки и жълтури дето ги шият. Освен това кройките са добри, понеже работата е на ишлиме и възложителя си доставя кройките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ами между 800лв и 1300$ разликата е точно 3 пъти, и изработката е много по-добра от разни чернилки и жълтури дето ги шият. Освен това кройките са добри, понеже работата е на ишлиме и възложителя си доставя кройките. А разликата между 400-те евро, които аз съм цитирал и 800 лева колко пъти е? Логиката за кройките не мога да я разбера нещо... На сайта им в колекция 2014/2015 има модели, които трябва да си седят в колекция 1989/1990. Честно казано, не мога да си харесам нито един продукт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 С какво лепило алпинистите "майстори" лепят изолациите- по-специално, стиропор по панелите? Имам едно малко място, което аз ще си налепя, ама не знам какво лепило да ползвам. Принципно Церезит са сред най-добрите лепила, но има и много по-евтини варианти като THRAKON например. Важно е да прецениш сам според това какво точно изолираш. Едно е дома ти, друго е гаража ти, трето е хамбара в задния двор. На практика във всеки строителен хипермаркет може да видиш различните видове и да решиш кое те устройва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 А разликата между 400-те евро, които аз съм цитирал и 800 лева колко пъти е? Логиката за кройките не мога да я разбера нещо... На сайта им в колекция 2014/2015 има модели, които трябва да си седят в колекция 1989/1990. Честно казано, не мога да си харесам нито един продукт. Кройките ги предоставя възложителя, не се правят при нас, какво не разбра? А да си чувал нещо за модата че се повтаря почти на двадесетина години. Сега при нас се работят мъжки сака с кръпки на ръкавите като от 70-те, 90-те и сега. Явно твоята мода е съвсем от друга вселена "Розовата" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Кройките ги предоставя възложителя, не се правят при нас, какво не разбра? А да си чувал нещо за модата че се повтаря почти на двадесетина години. Сега при нас се работят мъжки сака с кръпки на ръкавите като от 70-те, 90-те и сега. Явно твоята мода е съвсем от друга вселена "Розовата" Ахаааааааааааааааааааааааааа. То било личноооо. Ясно. Няма какво да дискутираме повече. Принципно фирмите слушат мнението на клиенти или потенциални такива. В България отново сме на опаки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Кройките ги предоставя възложителя, не се правят при нас, какво не разбра? А да си чувал нещо за модата че се повтаря почти на двадесетина години. Сега при нас се работят мъжки сака с кръпки на ръкавите като от 70-те, 90-те и сега. Явно твоята мода е съвсем от друга вселена "Розовата" А може ли само по снимка да си го поръчам примерно това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts