Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Проблем:

Докато прехвърлях файлове от една карта памет на друга, нещо разместих лаптопа и даде грешка. Сега последно прехвърлените папки са с нечетими файлове, преименувани са с разни символи и не могат да бъдат променяни или изтривани. Останалите папки нямат проблем, картата е четима.

Как да постъпя, за да възстановя информацията?

Снощи се ръчках точно с подобен проблем, само че при мен имаше не-заделено място на картата и докато пробвах разни програми докато намеря вярната, попаднах на ТОВА iCare Data Recovery Enterprise 5.0

пробвах я и картата беше форматирана най-малко 12-13 пъти и успя да възстанови снимки от преди няколко месеца.

Та ти препоръчвам да пробваш тази програма 8GB за 7-8 минути ми възстанови снимките.

Edited by Mladenski

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2905

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ако някой може да препоръча място, от където да вземем читави UTP кабели и RJ-та - с останалото ще се оправя. Аре на ЛС.

Тук също има от пиле мляко и цените са много добри. Въпроса е, дали си заслужава ходенето. Ако е за нещо дребно, аз взимам от тук ( Левел плюс )

Ъъъ? Не гледам телевизия... Ако е за руския сериал, по БНТ не е ли преведен? И за какво са ти субове?

Преведен е ама не ми се гледа серия по серия по бнт :D Със субове го дават там.

Тук също има от пиле мляко и цените са много добри. Въпроса е, дали си заслужава ходенето. Ако е за нещо дребно, аз взимам от тук ( Левел плюс )

Много благодаря! Ще го имам предвид!

Я кажете къде в града има магазини/фирми продаващи хубава и качествена естесествена кожа (якета, сака, аксесоари, чанти и пр.)?

Е как къде?!?!, ЛУТЕР естествено (мода в кожи, един от най-добрите производители в България), това е стария успех, собственика се казва Кольо (Лутера) лично го познавам, може да изкярим някъква отстъпка, ако ти хареса нещо. 

ЕТО разгледай.

Edited by Mladenski

Може да питаш за неща отзад в склада. Понеже от някои модели им остават единични бройки, или пират дадена дреха да я шият, останалите бройки седят в скалда и са на доста по-ниски цени от нещата в магазина.

Може разбира се, ама то трябва да се знае кокво точно се иска и кой модел.

Edited by Mladenski

колебая се между

http://ardes.bg/tablet/Lenovo+Yoga+Tablet+2+10.1+4G-63842

http://ardes.bg/tablet/Acer+Iconia+Tab+10+A3-A20FHD-K6Z6-63960

Lenovo Yoga Tablet 2 10.1 с 4G модул
Acer Iconia Tab 10 A3-A20FHD

като наличието на 3G въобще не ме вълнува.

Някой с впечатления от тези две пръчки ?

Взимай леновото, плзвам го доста време, особедно дъщерята, железен. Засичал съм го 10 дни на WiFi радио по 8ч на ден, държи батерията. И скороста му е чудесна, няма лагове и подобни.

Може разбира се, ама то трябва да се знае кокво точно се иска и кой модел.

Е то на място като огледа може да го хареса. Едно е да го видиш на картинка, друго е да го мериш и да видиш как ти седи. Та склада отзад не е за изпускане щом имаш връзки да те заведат и там.

Да, да, разбрах те, знаем ги тънкостите на шивашкия занаят.

С какво лепило алпинистите "майстори" лепят изолациите- по-специално, стиропор по панелите? Имам едно малко място, което аз ще си налепя, ама не знам какво лепило да ползвам.

Е как къде?!?!, ЛУТЕР естествено (мода в кожи, един от най-добрите производители в България), това е стария успех, собственика се казва Кольо (Лутера) лично го познавам, може да изкярим някъква отстъпка, ако ти хареса нещо. 

ЕТО разгледай.

Мерси, точно това ми трябваше. ;)

Я кажете къде в града има магазини/фирми продаващи хубава и качествена естесествена кожа (якета, сака, аксесоари, чанти и пр.)?

Не съм сигурен за какво ти трябва точно, дали смяташ да купуваш якета като се прибереш или искаш да препоръчаш на някой познат, който се намира тук, но ако е първото, не виждам реална причина, която би те накарала да пазаруваш кожени изделия от България. Цените са същите или пренебрежително по-ниски от чуждестранните марки, но за сметка на това моделите са лишени от въображение, изработката е по Български, а кройките не е ясно по кой са правени.

Edited by w00x

Цените са същите или пренебрежително по-ниски от чуждестранните марки

Ако е така няма да взимам, но все пак ще погледна. Не ми се вярва ценита да са чак толкова същите. Бомбър на Тимбърланд от агнешка кожа при нас върви около $1300 например.

Ти Тимбърланд ги зарежи. Camel Active също. Бомбър на Scotch & Soda, Ben Sherman или някоя от "по-евтините" младежки марки е 400 евро без намаление. На намаление падат до 200. И в Лутър са по толкова (800лв).

С какво лепило алпинистите "майстори" лепят изолациите- по-специално, стиропор по панелите? Имам едно малко място, което аз ще си налепя, ама не знам какво лепило да ползвам.

http://www.ceresit.bg/component/virtuemart/category/14/%D0%A2%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/%D0%9B%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D1%88%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/76

Ти Тимбърланд ги зарежи. Camel Active също. Бомбър на Scotch & Soda, Ben Sherman или някоя от "по-евтините" младежки марки е 400 евро без намаление. На намаление падат до 200. И в Лутър са по толкова (800лв).

Ами между 800лв и 1300$ разликата е точно 3 пъти, и изработката е много по-добра от разни чернилки и жълтури дето ги шият. Освен това кройките са добри, понеже работата е на ишлиме и възложителя си доставя кройките.

Ами между 800лв и 1300$ разликата е точно 3 пъти, и изработката е много по-добра от разни чернилки и жълтури дето ги шият. Освен това кройките са добри, понеже работата е на ишлиме и възложителя си доставя кройките.

А разликата между 400-те евро, които аз съм цитирал и 800 лева колко пъти е? Логиката за кройките не мога да я разбера нещо... На сайта им в колекция 2014/2015 има модели, които трябва да си седят в колекция 1989/1990. Честно казано, не мога да си харесам нито един продукт.

Принципно Церезит са сред най-добрите лепила, но има и много по-евтини варианти като THRAKON например. Важно е да прецениш сам според това какво точно изолираш. Едно е дома ти, друго е гаража ти, трето е хамбара в задния двор. На практика във всеки строителен хипермаркет може да видиш различните видове и да решиш кое те устройва. 

А разликата между 400-те евро, които аз съм цитирал и 800 лева колко пъти е? Логиката за кройките не мога да я разбера нещо... На сайта им в колекция 2014/2015 има модели, които трябва да си седят в колекция 1989/1990. Честно казано, не мога да си харесам нито един продукт.

Кройките ги предоставя възложителя, не се правят при нас, какво не разбра? А да си чувал нещо за модата че се повтаря почти на двадесетина години. Сега при нас се работят мъжки сака с кръпки на ръкавите като от 70-те, 90-те и сега. Явно твоята мода е съвсем от друга вселена "Розовата" 

Кройките ги предоставя възложителя, не се правят при нас, какво не разбра? А да си чувал нещо за модата че се повтаря почти на двадесетина години. Сега при нас се работят мъжки сака с кръпки на ръкавите като от 70-те, 90-те и сега. Явно твоята мода е съвсем от друга вселена "Розовата" 

Ахаааааааааааааааааааааааааа. То било личноооо.

Ясно. Няма какво да дискутираме повече. Принципно фирмите слушат мнението на клиенти или потенциални такива. В България отново сме на опаки.

А може ли само по снимка да си го поръчам примерно това black-leather-jackets-for-men.jpg