chistacha Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Аз имам предния - MX400. Смених го, защото ми омръзна след 8 години ползване. Формата им е една и съща. Разликата е в scroll-а. Онзи си беше стандартен, а този е по-модерен. Честно казано, смятах да взема този, но просто тогава цената от 80лв за тази мишка ми се видя неоправдана с оглед на разликите. Ся остава да убедя който трябва, че е добре да ни вземат смислени мишки, а не да хвърлям всяка година по 1-2 за по 10-15лева бройката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 На мен ми беше удобна като цяло, но аз имам малки ръце. Имаше и един ръб от дясната страна, който ме дразнеше на кутрето и след продължително ползване ми убиваше. Освен това, след 8 години ползване, гумата се протърка на места. Мишката още си работи. С един приятел си ги купихме заедно. Неговата малко преди да сменя моята, спря да работи просто от нищото. Курсора не се движеше.Общо взето - MX400 си беше готина мишка и отново бих си купил ако трябва да избирам. Предполагам, че M500 също си заслужава. Ергономията, която на мен ми допадаше и размера, който за мен беше супер - са същите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Аз мишка с друг скрол не мога да ползвам. Този е прекалено добър за да свикна с друг Сменям сигурно 5та мишка Anywhere MX и смятам, че по-удобна от нея за момента няма. Поне за моята ръка. Edited April 3, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Аз мишка с друг скрол не мога да ползвам. Този е прекалено добър за да свикна с друг Сменям сигурно 5та мишка Anywhere MX и смятам, че по-удобна от нея за момента няма. Поне за моята ръка. Това изглежда добре : ) Какво мислите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Най - евтиният и удобен начин е следният: 1. Правиш проверка тук за липсващите месеци: https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/selectService:6,2,rep.HealthStatus.home 2. Използваш официалният калкулатор за да можеш да сметнеш сумата която дължиш: https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/selectService:6,11,rep.HealthCalc.home 3. Използваш интернет банкиране и попълваш подходящото платежно със съответният код на плащането. Калкулаторът ще покаже какъв е той. Някой плащал ли си е онлайн здравните осигуровки по тази схема https://www.epay.bg/?p=front_ad_17_nap ? Ще може ли да каже дали могат да се платят няколко вноски наведнъж, понеже си изчислих всичко, платих си и после гледам всяко задължение на отделно платежно нареждане?? Да им снасям такси само.... Да не изгорях с някоя вноска.. Всъщност се оказва, че най-много трябва да се внимава с Декларация №7 и подаването й винаги когато ставате самоосигуряващи се, защото се подлежи на глоба от 500 лв и нагоре, което е безумие, още повече, че самото внасяне нямало никаква ст-ст и не се отчита без да е подадена въпросната хартийка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Това изглежда добре : ) Какво мислите Много е голяма за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Някой има ли информация великденските намаления в Техномаркет кога ще са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 То нещо разправят почнали да оредяват там рафтовете. Май ще го правят да умирга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Това изглежда добре : ) Какво мислите Хах, пропуснал съм кога са я пуснали лоджитекци Performance MX-а е перфектен, та май си харесах следващият плъшон. Тамън и ще се отърва от R.A.T-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 То нещо разправят почнали да оредяват там рафтовете. Май ще го правят да умирга.Имат нов собственик, които още се чуди какво точно да прави..и какво да продава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Хах, пропуснал съм кога са я пуснали лоджитекци Performance MX-а е перфектен, та май си харесах следващият плъшон. Тамън и ще се отърва от R.A.T-а. Чи кво му е на РАТ-а Уж бяха толкова добри... И аз съм му фърлил око на перформънса, ама още не съм събрал смелост да си го взема :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Чи кво му е на РАТ-а Уж бяха толкова добри... И аз съм му фърлил око на перформънса, ама още не съм събрал смелост да си го взема :D Неудобна ми е. Материала от който е направена е прекалено хлъзгав, а и на усещане не ми е приятна. Сигнала и е слаб, аз съм с безжичен мишок. По-зле се представя дори от Лоджитек М505-цата ми. И тъй като се подмятам из хола с мишката, това дразни невероятно много. Стигнах до ситуацията да си оставя включена и М505-цата която трябваше да сменя Уж е за всякакви повърхности, но се представя по-зле от Лоджитек Пърформанс МХ-а Неприятното при Лоджитек Пърформанс МХ е, че батерията стига за около месец, зарежда се като включиш USB кабелче докато си работиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Аз след като си взех безжичен логитек, но със сменяеми батерии вече не искам да чуя за мишка, дето ще трябва да седи на док за да се зарежда. 2 кмплекта презареждаеми батерии, винаги под ръка - и да не успея да видя червената индикация и спре - смяната е за секунди и продължавам работа. Още по-хубавото и е, че батериите са свързани паралелно, не последователно и може и с 1 да кара ако видя зор. Само дето тогава малко тежестта е друга, но поне може да се работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 С Бг пощи... Пф успех... за 75 лв. Със спиди е 50, но не знам дали е най-евтиното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Аз след като си взех безжичен логитек, но със сменяеми батерии вече не искам да чуя за мишка, дето ще трябва да седи на док за да се зарежда. 2 кмплекта презареждаеми батерии, винаги под ръка - и да не успея да видя червената индикация и спре - смяната е за секунди и продължавам работа. Още по-хубавото и е, че батериите са свързани паралелно, не последователно и може и с 1 да кара ако видя зор. Само дето тогава малко тежестта е друга, но поне може да се работи. Пърформанс МХ-а не иска докинг стейшън, просто си закачаш USB кабелче, и получаваш кабелна мишка за няколко часа, докато се зареди Да, М505-цата ми е същата, радва и дългият живот на батерия, година и нещо си кара без смяна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 ...радва и дългият живот на батерия, година и нещо си кара без смяна Off/ Блазе ви...имам няколко старички безжични мишки, вкл. и един по-стар модел MX на Logitech, но реално не ползвам никоя от тях, понеже на всичките батериите им траят колкото на мобилен телефон - най-много няколко дена. Не че не мога да ги зареждам често, но е досадно, а и след 3-я ден вече съм в очакване кога курсорът ми ще спре...и по тази причина си накупих няколко кабелни Logitech и си карам с тях на различните машини. Явно по онова време когато съм ги взимал онези, енергоспестяването не е било приоритет при разработката на цялостния дизайн или пък това е било максимума, който са могли да постигнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Пичуи, кажете къде може да се сложи газова уредба (инжекция по възможност) на добра цена и да е майстор, който да не си остави ръцете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Официалния представител на BRC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Пичуи, кажете къде може да се сложи газова уредба (инжекция по възможност) на добра цена и да е майстор, който да не си остави ръцете? Каква е колата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Хюндай Купе 98-ма година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Официалния представител на BRC.Ако колата не струва 10к+ няма да го направят читаво. На лс ще дам координати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Знаете ли някъде в Кичука, където презареждат акумулатори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Някой разбира ли от спестовни сметки? Банки, проценти, има ли смисъл, ала-бала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Някой разбира ли от спестовни сметки? Банки, проценти, има ли смисъл, ала-бала? Тва им е врътката да ти спестят онези 10% данък от депозитите. Иначе същото. Обезпечени са пак до 196к. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Някой виждал ли е къде продават такива бастуни в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts