Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Защо дедо, слага на всяка дума "особено" две "н"-та? :tongue  :excl:  :unsure:  :hmmm:

Щото съм шаран, затова. Пък и хрома нещо не подсказва и не съм се усетил. То като свикне човек да пише как му падне и компютъра да дооправя след него после е тежко :)

За кафета не знам ама що марков алкохол съм поръчал от него...

Едното даже ми го носи го гушкаше като бебенце, понеже (цитирам) "това ако го изпусна после трябва погребение да му правя, то и без това е пълнолетно" :D

Някой да му се намира процесор (какъв дае) на сокет LGA775 за да пробвам ТОВА дъно дали е свършило, развърта вентилаторите светва тестовия му дисплей и изписва А1 и до там не пали монитора, рама и видеото работят.

Трябва ми само за проба, най-много за час.

Благодаря предварително и ще почерпя разбира се  :grin:

Edited by mladenski76

Хахха, майтап бре дедо...не се впрягаш, нали?  :laughing:  Не съм като останалите луди точковци и запетайковци из форОма.....

Ти пък. Аз лесно не се засягам бе. Да не съм от онези нежните душици. Юркай си ме спокойно :)

Пък и в случая си заслужавам :)

Имам Р4 531 и някакви Селерончета, ако ти вършат работа...

@FENA ми предложи един, утре ще го взема да пробвам, ако нещо се обърка ще ти пиша. Благодаря предварително.

Някой дарявал ли е стари дрехи? Каква е процедурата и къде да ги занеса, защото имам страшно много, които никога повече няма да облека.

Преди време, може би 3-4 години, исках да даря детски дрешки. Като разбрах процедурата и изискванията ме отказаха...сертификати, етикети и т.н. глупости....сега не знам каква е ситуацията... БЧК, някоя църква..

H&M - дават ваучер

Става въпрос за стари дрехи, а не чисто нови, все пак

Погледнах кампанията на H&M. Точно за стари дрехи става въпрос. Хора бяха споменали, че нямало значение дори и да са скъсани. При положение, че щях да ги дам за без пари, тоя ваучер си е направо бонус.

Трябва ми ресторант в центъра на Велико търново около тоя район , също така в този район или наблизо ако някой знае от къде мога  да си купя четец за SD карти (на usb)? 

Edited by host

Трябва ми ресторант в центъра на Велико търново около тоя район , също така в този район или наблизо ако някой знае от къде мога  да си купя четец за SD карти (на usb)? 

От Адроид. А ако имаш пък около стадион Ботев, ще ти подаря един.

Тъкмо се засилих да предлагам и видях, че си до Царевец. До университета, на Центъра, има един готин рок клуб/бар/ресторант. City Pub се нарича. На не повече от 5 минути с кола от теб е.

http://goo.gl/maps/xgOnt

@charmock: Адроид не работят в Неделя. Поне Пловдивският офис. Тия във Велико Търново не ги знам. Стадион Ботев във Велико Търново също не знам да има. :D

Edited by w00x

Точно в този район - единствено може би ресторанта срещу Царевец - "Иван Асен" се казва. За в центъра - добър е "Асеневци", веригата "Щастливеца" стават, но все пак зависи какво се търси. 

По вторият въпрос - точно в този район, никакъв шанс, или поне аз не се сещам. В неделя - само Техномаркет и Технополис.

ТОВА нормално ли е според вас? За Дедо може би, но за мен е пълен та*ак :grin:  

Ако тва е най-доброто в Търново ги съжалявам, честно. 

Едното ястие го донесоха прегорено, другото имаше "нещо" което не трябваше да е в него, забравиха ми едната поръчка, от терасата духаше... сори. Ако тва е най-доброто... боже опази. В никав случай не може да се сравни с нивото на обслужване и професионализма в Глория Мар който е с доста сходни цени. Не ми е проблема цената, проблема е че срещу нея седи услуга, която не е пропорционална в "Щастливеца". 

Не казвам, че е трагично положението, но не е похвално в никакъв случай.