jijane Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 от къде да си купя оригинално дистанционно за телевизор, модела е panasonic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Викиват или Квазер, Викиват имат мисля най-много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Някой да знае производител на шпули? Предназначението им е за бутилки. За съжаление не ми е подадено инфо за характеристиките, но и едно мижавко телефонче би ми свършило перфектна работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 В кой магазин освен МЕТРО се продава това "чудо" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Някой да знае производител на шпули? Ако става дума за преформи за PET бутилки - най големите производители в района са фирмите ГОТМАР и ITD от гр. Съединение, но те ги правят основно за техните поточни линии за издуване. Не знам дали продават заготовки навън от фирмите си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Ако става дума за преформи за PET бутилки - най големите производители в района сафирмите ГОТМАР и ITD от гр. Съединение, но те ги правят основно за техните поточни линии за издуване. Не знам дали продават заготовки навън от фирмите си. не... става дума за картонени шпули. Слава Богу, не ми се налага да работя с PЕТ фолиа... Един клиент ми даде име на една фирма, от която е купувал подобни шпули-"Сива", но не мога да й открия координатите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 От каде в Пловдив мога да заредя гориво: Eurodiesel EN 590 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Колко струва СМС от глобул в България до руски мобилен оператор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Колко струва СМС от глобул в България до руски мобилен оператор? Максимум 0.25 лв таксува се като смс към абонат извън мрежата на глобул . Как работи инхалатора на асматиците . Като гледам слагат го в устата натискат отгоре и стават нови хора как работи всъщност и какво има в него някаква смес ли какво ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) ...Как работи инхалатора на асматиците . Като гледам слагат го в устата натискат отгоре и стават нови хора как работи всъщност и какво има в него някаква смес ли какво ? Като се натисне флакончето, се образува спрей, който пациентът вдишва. Доколкото ми е известно лекарството има съдоразширяващо действие и попада директно върху белодробните алвеоли. Edited August 16, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Може ли да ми кажете няколко интернет доставчика за Смолян,ако има такива освен Unacs.. ако може на пм че немога да следя редовно темата.Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Защо казват, че сомнамбулите не е хубаво да ги будят? Какво може да стане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Къде има борса за учелници и до колко процента от коричната цена изкупуват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 в една от пресечките на Иван Вазов има борса, в синдикални дом също има, но не знам дали работи в момента или от септември, на сергиите зад централна поща също изкупуват учебници. Навсякъде купуват на максимум 40 процента, може и по-малко, ако учебника е в по-лошо състояние Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Защо казват, че сомнамбулите не е хубаво да ги будят? Какво може да стане? май може да си изгубят съзнанието и да станат зеленчуци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Защо казват, че сомнамбулите не е хубаво да ги будят? Какво може да стане? Може би защото, ще стреснеш човека и той ще почне да заеква или може да му се изкривят очите или пък да си глътне езика. По принцип не е хубаво да стряскаш спящ човек, заради посочените неща, предполагам и това е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Колко време е нужно за "възстановяване" ( в кавички, щото имам предвид след колко време може да се говори нормално) след слагане на пиърсинг на езика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 (edited) Има ли нова кола, която е по-евтина от Ford Fiesta (7800 с ДДС)? Коя е най-ужасната болест, от която не се умира? Edited August 18, 2006 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Колко време е нужно за "възстановяване" ( в кавички, щото имам предвид след колко време може да се говори нормално) след слагане на пиърсинг на езика? Според думите на една позната "Ми за около седмица (поне на мен толкова ми трябваше)" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Защо казват, че сомнамбулите не е хубаво да ги будят? Какво може да стане? Нищо http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%...%B1%D1%83%D0%BB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Има ли нова кола, която е по-евтина от Ford Fiesta (7800 с ДДС)? Май няма по евтина като се има предвид че един Шевролет Матиз е 12 000 или пък Дачия логан 14 000 другите по известни марки малките колички сега като гледах пак са повечко парички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 (edited) Има ли нова кола, която е по-евтина от Ford Fiesta (7800 с ДДС)? Коя е най-ужасната болест, от която не се умира? 1. Пробвай в магазина на Лада. Май Нивите бяха към 10К, ама като се има предвид, че това им е върховия модел може и да има по-евтини 2. Простотия Edited August 18, 2006 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Цената на Фиестата е в евро-остават ти само дачия Логан,Деу Матиз и някаква Лада.Тоест все кофти избор.Специално за новата Нива,понеже имам наблюдения върху нея-ако сега ми подарят чисто нова,на секундата ще я продам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Колко време е нужно за "възстановяване" ( в кавички, щото имам предвид след колко време може да се говори нормално) след слагане на пиърсинг на езика? Зависи, с една моя приятелка двете по едно и също време си пробихме езиците. Аз до 6-7-мия ден фъфлих и не можех да ям. А на нея за 4 дена и мина всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Какво е La Piovra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts