Lucky Luciano Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Ми налага ми се да я ползвам служебно. Едно време GMail беше с покани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) Намерих някаква австрийска ужким душ кабина. Прецених, че поради строителни особенности ако сложа друго, а не душ кабина ще е проблемно, пък и такова чистене ще падне зад и под сегашната че ум ще ми зайде. Кабината барабар с монтажа излезна около 1300лв... баси как са паднали цените. Не е парна и няма разни "шукарии" за крака и нам си какво, но то аз и не искам. Edited March 18, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 А автономна чесалка за камбани има ли? Със сензори за натиск? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Някой плащал ли си е онлайн здравните осигуровки по тази схема https://www.epay.bg/?p=front_ad_17_nap ? Ще може ли да каже дали могат да се платят няколко вноски наведнъж, понеже си изчислих всичко, платих си и после гледам всяко задължение на отделно платежно нареждане?? Да им снасям такси само.... Да не изгорях с някоя вноска.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Някой плащал ли си е онлайн здравните осигуровки по тази схема https://www.epay.bg/?p=front_ad_17_nap ? Ще може ли да каже дали могат да се платят няколко вноски наведнъж, понеже си изчислих всичко, платих си и после гледам всяко задължение на отделно платежно нареждане?? Да им снасям такси само.... Да не изгорях с някоя вноска.. Най - евтиният и удобен начин е следният: 1. Правиш проверка тук за липсващите месеци: https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/selectService:6,2,rep.HealthStatus.home 2. Използваш официалният калкулатор за да можеш да сметнеш сумата която дължиш: https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/selectService:6,11,rep.HealthCalc.home 3. Използваш интернет банкиране и попълваш подходящото платежно със съответният код на плащането. Калкулаторът ще покаже какъв е той. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Защо дедо, слага на всяка дума "особено" две "н"-та? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 А ти защо сложи запетайка пред "дедо"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 СЛЕД дедо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Пред-след...все тая - грешка на езика (или на пръстите ми). ...а запетайка и в двата случая не е нужна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 (edited) А? Къде?Мдааа видях я...не е нужна, ама бързи пръсти..ко да ги правя... П.П. Току що осъзнах, че лаптопа който ползвам е доооста по-бавен от евтиния ми смартфон...баси....Пиша нещо, а то излиза след секунда...ужас.. П.П.2 И все пак, за дедо, преди не беше така..нещо се е бъгнал...има грешка в кода, няма ли кой да го поправи... Edited March 24, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Ссд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Някой знае ли дали в Пловдив има някъде начални курсове за Sysadmin? Намерих някакви лекции на Терелик в нета, но търся курс, който да не е виртуален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Провери тук - https://softuni.bg/ Имаха някакви курсове на живо и в Пловдив, не помня дали точно и за сисадмини има. А защо ти е не-виртуален? Какво повече ще видиш/научиш/разбереш? Ако имаш нерви, може да им гледаш записите и на двата "университета" в youtube, може и на момента, и да участваш с въпроси, може и на запис да ги гледаш. Лично мен много ме дразнят видеоуроци, може да има 5мин смислени неща, но трябва да гледаш 90 мин примерно, без да превърташ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Че защо да е по поръчка? Плочки се продават на бройка навсякъде из строителните магазини. В Практикер и Бриколаж със сигурност има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Тук мапса не дава да отидем на вътре по черния път. Това е входа на стъкларския, виж табелата горе на снимката, завиваш на ляво, 100 метра по пътя и цеха се пада от дясно. Имат доста продукция. Ето и сайта им. Може да звъннеш по телефона да провериш за наличности и цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 На тоя скайп как мога да му спра да ме пита за ъпдедейти? Спрях му автоматичните ама пак ме пита всеки път като вляза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Има из нета пачнати стари версии, аз съм с 3.8 и нямам грижи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Някой знае ли дали в Пловдив има някъде начални курсове за Sysadmin? Намерих някакви лекции на Терелик в нета, но търся курс, който да не е виртуален. Не знам дали ще намериш такова животно. Понятието сисадмин е ужасно разтегливо. За някои е IT съпорт - тоест момчето, което викаш за да оправи кафемашината, принтера, скайпа, или да ти каже защо на началник смяната Пройчо му изскача прозорче, че е спечелил Запорожец (на всеки 5 секунди). За други е мреживия администратор, който се занимава с цялостното рутиране, BGP-та и прочее в някой интернет доставчик. За трети е db admin - тоест този, който се занимава с базите данни (което си е*ало мамата) За четвърти - човекът, който се занимава с поддръжката на даден уеб сайт, съблюдава работата на уеб сървъра, бори проблеми по бази, занимава се с миграцията на сайт от една на друга платформа и т.н. За пети - човекът, който се занимава със сигурността - ограничава методите за достъп до корпоративна мрежа/сайт, гледа за потенциални пробиви и се старае да защити системите от набези. Повечето от тях изискват различни познания и умения. За много шефчета пък е всичко гореизброено накуп. За 5-600 лева. Та не знам дали има курс, или специалност, която да ти даде тези познания. За мен лично курсът CCNA на CISCO ми даде адски полезна информация на тема мрежи, а останалото - от борене на проблеми, копане в нета, гайдове, заигравки и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Тези дни зяпам клипчета на руснаците от Стопхам и ми е интересно до каква степен е законно това, което правят. Позволено ли е снимането на хора с камера на обществени места и публикуването на клипа в интернет? Има ли значение дали се прави като доказателство за извършено нарушение (в случая - нарушаване на ЗДП)? Поставянето на лепенка върху автомобил може ли да се разглежда като увреждане на чужда собственост, при положение че реално нищо не уврежда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Законно е Путин го одобрява Виж в нета има клипче с Путин https://www.youtube.com/watch?v=ZY4qmrOaFXo Edited March 26, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Май при тях ако се заснема престъпление е разрешено снимането. Някъде из клиповете един се дереше, че го снимат без разрешение и те те му казаха - снимаме нарушение - може. Но това са си неща от техните закони и т.н, те си знаят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Затова всички или повече от 2/3 са с видео регистратори в колите, защото при нужда, видеото им се признава в съда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Кой от форума продаваше кафета и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Кой от форума продаваше кафета и т.н.? Runner май... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Кой от форума продаваше кафета и т.н.? http://gigadrinks.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts