Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Сега Вивакома имат 1000 минути + 4000 МБ за тез пари

Това не е ли с договор, защото на мен ми трябва само предплатена карта за максимум месец? Предплатените услуги на Виваком като гледам са доста зле, поне това което е в сайта.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2905

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Сега Вивакома имат 1000 минути + 4000 МБ за тез пари

Това не е ли с договор, защото на мен ми трябва само предплатена карта за максимум месец? Предплатените услуги на Виваком като гледам са доста зле, поне това което е в сайта.

За твоите нужди боб е перфектен...на Виваком е с две години договор.

Някой плащал ли си е местните данъци и такси в пощата ? Има ли нещо недомислено и за всички общини ли може да се плати ?

Виваком вече прилагат правилото за прекратяване/пренасяне на номер с плащане на само 6 такси (а не всички до края на договора, а след май месец ще са само 3), това важи ли и за Теленор и Мтел?

Не ме интересува хипотетично "може" и "ако". Разглеждам им общите условия и не намерих конкретно указано колко такси или всички такси се дължат при пренос на номер.

за Теленор намерих само  ама това "края на договорните отношения" е пълен локум > 

Потребителят на индивидуален договор е задължен да запла-
ти на Теленор и всички задължения, свързани с ползването на пре-
насяния/те номер/а, които са възникнали след подаване на заявле-
нието за пренасяне на номер до прекратяване на договорните от-
ношения с Теленор.

Къде е това на Виваком? Че сега подписах Net&Call M за 2 години,а точно тогава пуснаха тоя план другия с 1000 мин и 4000мб и направо полудях   :D Да го пректаря към края на годината :P

Edited by kotora

Абе, мамка му, откъде в Win8.1 се махат ограниченията за достъп до папките... От 30мин. ровя и все камък. На другия комп ги махах преди много време и съм забравил. Стигаше се до меню с изброени акаунти и кой какви права има. Искам да влезна в папка WinApps, обаче, собственият ми лаптоп ми казва, че нямам разрешение и ми казва да се спасявам...

Ми гугълни го - сигурно ще има сума обяснения. Понеже не се сещам какво точно ти трябва не мога се сетя как да го дефинирам точно в търсачката.

Работи с администраторски акаунт и само ще ти изскачат предупреждения.... Другото е върху самата папка да пипа. Properties -> Security и там всичко чекваш.

Анджък де. С администраторски ми казва да си гледам работата. И с Properties не става. Всичко е неактивно, каквото и да искам да направя. На другия комп нямам такива проблеми, там, не помня защо, но ми трябваше същото и някак го направих. Тук цикля и не става... Чичо го питах първо, но и там с Properties, ама мен ме мрази и не ще.

С Run as administrator, ми изпълни командата, но пак с папките - гредичка. Ето грешките:

http://s12.postimg.org/m5di97nvh/image.jpg

http://s14.postimg.org/4hrxufjo1/image.jpg

Edited by Lucky Luciano

Десен бутон > Properties > Security > Advanced > таб Owner > добавяш себе си, после отиваш на Permission-ите, добавяш Everyone с пълни права и пробвай пак.

Edited by w00x

Десен бутон > Properties > Security > Advanced > таб Owner > добавяш себе си, после отиваш на Permission-ите, добавяш Everyone с пълни права и пробвай пак.

Мерси! Стана!

На другия комп изобщо не съм минавал от тук, но както и да е. Важното е, че имам достъп.

Edited by Lucky Luciano

Къде в Пловдив се продават свестни душ-кабини. В Метро, Алати, Практикер и Бриколаж последно като ходих нямаше нищо прилично.

Ако правилно си спомням имаше един магазин на 6ти септември: http://baniastil.com/(май е този)

Имаше един друг на бул. България близо до Панаира някъде, но къде точно не се сещам.

Търся магазин с избор на кабини, но да има доста различни видове и поне няколко да са на цени над 2000лв, а не 2-3 броя китайски и дотам, а другото по каталог с капаро. Искам да взема нещо, което да го видя а не само на приказки и фантазия.

Edited by djadomraz

Няма ли възможност да си изградиш едно прагче и отгоре да си сложиш параван от стъкла, вместо кабина? Кумовете ни в последния момент се отказаха от кабина и направиха така в банята - добре се получи, по-добре от душкабина на същото място. Но и майсторите им се паднаха едни по-старателни. Мислил ли си го като вариант?

Всичко опира до пари. С достатъчно може се направят такива неща дето душ кабината не е чувала. Но иначе може да обиколиш по-големите магазини за фаянс и баня, не може да нямат и душ кабини - ТЕД, май и Киров имаха такави неща, по пътя за Войводиново имаше в дясно от пътя един голям магазин също. И сигурно още няколко други, не само в строителните. Те там имат нещо колкото да предложат. Трябва ти магазин за бани, не строителен.

Къде в Пловдив се продават свестни душ-кабини. В Метро, Алати, Практикер и Бриколаж последно като ходих нямаше нищо прилично.

Ако правилно си спомням имаше един магазин на 6ти септември: http://baniastil.com/(май е този)

Имаше един друг на бул. България близо до Панаира някъде, но къде точно не се сещам.

Търся магазин с избор на кабини, но да има доста различни видове и поне няколко да са на цени над 2000лв, а не 2-3 броя китайски и дотам, а другото по каталог с капаро. Искам да взема нещо, което да го видя а не само на приказки и фантазия.

Точно душ кабините не съм ги разглеждал, но ето няколко идеи:

по пътя за Войводиново имаше в дясно от пътя един голям магазин също.

https://www.google.bg/maps/@42.190225,24.777081,3a,75y,105.82h,87.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sy1Mo9kiqIrY1Mmde6TRTWw!2e0?hl=enКолос 2000. Началото на Войводиново. Голям избор, на 2 етажа. 

https://www.google.bg/maps/@42.156386,24.754534,3a,75y,0.82h,82.17t/data=!3m4!1e1!3m2!1sjDwUn8H7JBPzWIsfrtkJmg!2e0?hl=enПалатата на Киров. Преди имаше доста голям избор

https://www.google.com/maps/@42.115647,24.758998,3a,75y,260.78h,93.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqamDnPr24400QC-Aw9adCA!2e0?hl=bgНа Кукленско шосе. Голям избор, но пак не съм обръщал внимание на кабините.

Баня стил, която си посочил също има голям избор. Зависи какво ще ти хареса

Ники, ако искаш нещо от Колос ми пиши преди това. Имат добър избор и на плочки. Говоря за модели които не се намират във всеки склад. Ако искаш ще ти снимам да видиш каква баня поръчах преди време. Трябва обаче да се прибера до Бг.

Много е вероятно да е така, защото само ти си останал клиент... Продължавам да се чудя с какъв акъл хората ползват това недоразумение. Но не се тревожи - и при други е така, Яху например въртят същите номера, но си има начин да превключиш на "classic view". Би следвало и в твоя случай да става - прегледай си настройките за визия. Но при тия ВСИЧКО е възможно.