Godfather Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Сега Вивакома имат 1000 минути + 4000 МБ за тез пари Това не е ли с договор, защото на мен ми трябва само предплатена карта за максимум месец? Предплатените услуги на Виваком като гледам са доста зле, поне това което е в сайта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Сега Вивакома имат 1000 минути + 4000 МБ за тез пари Това не е ли с договор, защото на мен ми трябва само предплатена карта за максимум месец? Предплатените услуги на Виваком като гледам са доста зле, поне това което е в сайта. За твоите нужди боб е перфектен...на Виваком е с две години договор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Читав хидрофобен бетон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Някой плащал ли си е местните данъци и такси в пощата ? Има ли нещо недомислено и за всички общини ли може да се плати ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Виваком вече прилагат правилото за прекратяване/пренасяне на номер с плащане на само 6 такси (а не всички до края на договора, а след май месец ще са само 3), това важи ли и за Теленор и Мтел? Не ме интересува хипотетично "може" и "ако". Разглеждам им общите условия и не намерих конкретно указано колко такси или всички такси се дължат при пренос на номер. __________________________ за Теленор намерих само ама това "края на договорните отношения" е пълен локум > Потребителят на индивидуален договор е задължен да запла- ти на Теленор и всички задължения, свързани с ползването на пре- насяния/те номер/а, които са възникнали след подаване на заявле- нието за пренасяне на номер до прекратяване на договорните от- ношения с Теленор. Къде е това на Виваком? Че сега подписах Net&Call M за 2 години,а точно тогава пуснаха тоя план другия с 1000 мин и 4000мб и направо полудях Да го пректаря към края на годината Edited March 16, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Читав хидрофобен бетон? Магията е в добавките, Танасе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Абе, мамка му, откъде в Win8.1 се махат ограниченията за достъп до папките... От 30мин. ровя и все камък. На другия комп ги махах преди много време и съм забравил. Стигаше се до меню с изброени акаунти и кой какви права има. Искам да влезна в папка WinApps, обаче, собственият ми лаптоп ми казва, че нямам разрешение и ми казва да се спасявам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Ми гугълни го - сигурно ще има сума обяснения. Понеже не се сещам какво точно ти трябва не мога се сетя как да го дефинирам точно в търсачката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Работи с администраторски акаунт и само ще ти изскачат предупреждения.... Другото е върху самата папка да пипа. Properties -> Security и там всичко чекваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Анджък де. С администраторски ми казва да си гледам работата. И с Properties не става. Всичко е неактивно, каквото и да искам да направя. На другия комп нямам такива проблеми, там, не помня защо, но ми трябваше същото и някак го направих. Тук цикля и не става... Чичо го питах първо, но и там с Properties, ама мен ме мрази и не ще. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Нещо такова да не е станало? http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Какво ти изписва като се опиташ да влезеш в папката и коя точно е папката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Дава ми Access denied, Error 5 при опита с конзолата. При опит да влезна ми дава месидж, че нямам права. Папката е WinApps в Program Files. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Като отваряш cmd дай десен бутон-> Run as administrator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) С Run as administrator, ми изпълни командата, но пак с папките - гредичка. Ето грешките: http://s12.postimg.org/m5di97nvh/image.jpg http://s14.postimg.org/4hrxufjo1/image.jpg Edited March 16, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Десен бутон > Properties > Security > Advanced > таб Owner > добавяш себе си, после отиваш на Permission-ите, добавяш Everyone с пълни права и пробвай пак. Edited March 16, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Десен бутон > Properties > Security > Advanced > таб Owner > добавяш себе си, после отиваш на Permission-ите, добавяш Everyone с пълни права и пробвай пак. Мерси! Стана! На другия комп изобщо не съм минавал от тук, но както и да е. Важното е, че имам достъп. Edited March 17, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) Къде в Пловдив се продават свестни душ-кабини. В Метро, Алати, Практикер и Бриколаж последно като ходих нямаше нищо прилично. Ако правилно си спомням имаше един магазин на 6ти септември: http://baniastil.com/(май е този) Имаше един друг на бул. България близо до Панаира някъде, но къде точно не се сещам. Търся магазин с избор на кабини, но да има доста различни видове и поне няколко да са на цени над 2000лв, а не 2-3 броя китайски и дотам, а другото по каталог с капаро. Искам да взема нещо, което да го видя а не само на приказки и фантазия. Edited March 18, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Няма ли възможност да си изградиш едно прагче и отгоре да си сложиш параван от стъкла, вместо кабина? Кумовете ни в последния момент се отказаха от кабина и направиха така в банята - добре се получи, по-добре от душкабина на същото място. Но и майсторите им се паднаха едни по-старателни. Мислил ли си го като вариант? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Няма да ги има всичките шукарийки, дето ги предлага душкабината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Всичко опира до пари. С достатъчно може се направят такива неща дето душ кабината не е чувала. Но иначе може да обиколиш по-големите магазини за фаянс и баня, не може да нямат и душ кабини - ТЕД, май и Киров имаха такави неща, по пътя за Войводиново имаше в дясно от пътя един голям магазин също. И сигурно още няколко други, не само в строителните. Те там имат нещо колкото да предложат. Трябва ти магазин за бани, не строителен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Къде в Пловдив се продават свестни душ-кабини. В Метро, Алати, Практикер и Бриколаж последно като ходих нямаше нищо прилично. Ако правилно си спомням имаше един магазин на 6ти септември: http://baniastil.com/(май е този) Имаше един друг на бул. България близо до Панаира някъде, но къде точно не се сещам. Търся магазин с избор на кабини, но да има доста различни видове и поне няколко да са на цени над 2000лв, а не 2-3 броя китайски и дотам, а другото по каталог с капаро. Искам да взема нещо, което да го видя а не само на приказки и фантазия. Точно душ кабините не съм ги разглеждал, но ето няколко идеи: по пътя за Войводиново имаше в дясно от пътя един голям магазин също. https://www.google.bg/maps/@42.190225,24.777081,3a,75y,105.82h,87.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sy1Mo9kiqIrY1Mmde6TRTWw!2e0?hl=enКолос 2000. Началото на Войводиново. Голям избор, на 2 етажа. https://www.google.bg/maps/@42.156386,24.754534,3a,75y,0.82h,82.17t/data=!3m4!1e1!3m2!1sjDwUn8H7JBPzWIsfrtkJmg!2e0?hl=enПалатата на Киров. Преди имаше доста голям избор https://www.google.com/maps/@42.115647,24.758998,3a,75y,260.78h,93.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqamDnPr24400QC-Aw9adCA!2e0?hl=bgНа Кукленско шосе. Голям избор, но пак не съм обръщал внимание на кабините. Баня стил, която си посочил също има голям избор. Зависи какво ще ти хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Ники, ако искаш нещо от Колос ми пиши преди това. Имат добър избор и на плочки. Говоря за модели които не се намират във всеки склад. Ако искаш ще ти снимам да видиш каква баня поръчах преди време. Трябва обаче да се прибера до Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Само при мен ли АБВ Поща мина на новата версия сама? Дали има начин да си върна старата визия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Много е вероятно да е така, защото само ти си останал клиент... Продължавам да се чудя с какъв акъл хората ползват това недоразумение. Но не се тревожи - и при други е така, Яху например въртят същите номера, но си има начин да превключиш на "classic view". Би следвало и в твоя случай да става - прегледай си настройките за визия. Но при тия ВСИЧКО е възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts