lubo1972 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Няма как да стане с отварянето, поне не и за дълго. Трудно е да се съобразяваш с още 30 човека. Има някакви йонизатори, ама не вършат работа... Не ти трябва йонизатор, а овлажнител. Взех наскоро от ОЛХ-а некъф френски. Върши работа, може и малко аромат да сложи.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Да бе, ясно, ама говорим за корпоративно помещение, дето само в нашата част сме 30+ човека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Амии има и индустриални такива. Другия вариант са повечко китки, учудващо количество влага генерират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Той щом е в зала с добитък, забрави ги тия... Следва да се информира ръководството ако проблема не е единичен, след което ако не се вземат мерки да се извика инспекцията по труда. Те си имат изисквания и за осветеност, и за влажност и т.н. и т.н. Ако обаче само на Наско му е сухо - да си носи вода в шишенце да си пийка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 А кво ще кажеш за ТЕЗИ стават ли за усилвател като ТОЗИ 4x75W По принцип стават, но може да ги ползваш и без усилвател.Ако ще ги съешаваш заедно, внимателската с настройките и волумето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 По принцип стават, но може да ги ползваш и без усилвател.Ако ще ги съешаваш заедно, внимателската с настройките и волумето. Вързах ги на предния канал ляво и дясно стандартно, а на задния канал вързах буфера на bridge свирят добре и доста плътно, нали не съм згафил нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Не си.Сега остава да си им включил и HPF-a и да си настроил правилните честоти.Както и на субуфера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Кръстовището на Капитан Райчо и Петко Д. Петков. Не можах да устоя и току що отскочих до магазина от работа и си взех килограм и 100 от маринованите хапки от свинско джоланче. Довечера ще ги пекна и ще ги пробваме. Предполагам ще са хубави, понеже и аз си взимам обезкостен джолан и си го мариновам от Триумфа. Не си.Сега остава да си им включил и HPF-a и да си настроил правилните честоти.Както и на субуфера. Точно на това е, най добре ми звучеше на тази настройка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ха-ха-ха, да..логично да звучи най-добре...Добре си се справил.А суб-а е с пуснат LPF нали?Там е желателно да го пуснеш на около 80Hz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ха-ха-ха, да..логично да звучи най-добре...Добре си се справил.А суб-а е с пуснат LPF нали?Там е желателно да го пуснеш на около 80Hz. Е, не мога да кажа точно колко е, но е там някъде. Добре дъни, ама съм го намалил малко, че е слабичък и почва да криви като го поосиля. Ще търся друг да слагам по-мощен, този е 100W. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 И никой ли не знае добра рецепта за тесто за пици уе? Бах ва в псевдочревоугодниците! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Явно маат мръви, не пици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) И никой ли не знае добра рецепта за тесто за пици уе? Бах ва в псевдочревоугодниците! Ми в хлебопекарната занеш ли как убаво фтасва Някво елементарно е тестото Имам един колега Турчин,ходи на бригада в Америка и работи в пицария.Мога да го питам него Пробвай някво от нета ? В била пълнозърнестото е добро,онзи ден ядохме пица Edited March 13, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 В нашата хлебопекарна също много хубаво става тестото. По рецептата от книжката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Явно маат мръви, не пици Много ясно! А невероятните пици са ми на няма и 100 метра.... Как не тръгнах да ги правя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Много ясно! А невероятните пици са ми на няма и 100 метра.... Как не тръгнах да ги правя. Де са тея невероятни пици? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) Много ясно! А невероятните пици са ми на няма и 100 метра.... Как не тръгнах да ги правя. Ако кажеш, че са Верди считай се за изплющян по вратленцето. Напоследък така ги развалиха, че за нищо не стават. Edited March 13, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Де са тея невероятни пици? PICANTINO, ул. Родопи, много близо до Богомил. Ако кажеш, че са Верди считай се за изплющян по вратленцето. Напоследък така ги развалиха, че за нищо не стават. Аз да не се казвам Ники. И те са наблизо, но потвърждавам - пълен боклук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 PICANTINO, ул. Родопи, много близо до Богомил. Аз да не се казвам Ники. И те са наблизо, но потвърждавам - пълен боклук Да не би да е ТАЗИ , потвърждавам страхотни са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Точно! Аз по-хубави пици в тоя град не съм ял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Точно! Аз по-хубави пици в тоя град не съм ял. Вярно е, ама за жалост вече не мога да ги ям, е може би веднъж в месеца едно парче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 PICANTINO, ул. Родопи, много близо до Богомил. Ааа, true, true. Супер са, а и не само пиците им. Имат и добри салати и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Преди месец ядох в Пикантино. Пицата не беше хубава. Изобщо не ми хареса. Тестото беше сурово. Преди май бяха по-хубави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Преди месец ядох в Пикантино. Пицата не беше хубава. Изобщо не ми хареса. Тестото беше сурово. Преди май бяха по-хубави. Явно лош късмет, или разгневена сервитьорка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) Виваком вече прилагат правилото за прекратяване/пренасяне на номер с плащане на само 6 такси (а не всички до края на договора, а след май месец ще са само 3), това важи ли и за Теленор и Мтел?Не ме интересува хипотетично "може" и "ако". Разглеждам им общите условия и не намерих конкретно указано колко такси или всички такси се дължат при пренос на номер. __________________________за Теленор намерих само ама това "края на договорните отношения" е пълен локум > Потребителят на индивидуален договор е задължен да запла- ти на Теленор и всички задължения, свързани с ползването на пре- насяния/те номер/а, които са възникнали след подаване на заявле- нието за пренасяне на номер до прекратяване на договорните от- ношения с Теленор. Edited March 13, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.