RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Нестандартен въпрос с еднакво съдържание 4123412 - защо по дяволите тук си разправяте вицове??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 По принцип отпред долу за поемане на въздух и в самото начало на комина. При мен и на двете камини са така. добре, видях отпред в ляво една ръчка. Движи се наляво и надясно. Но по-нагоре в стената от лявата страна имам 2 дупки. Те за какво са? Аз помислих, че там трябва да си вкарам ръката и да натисна нещо? (Btw котката в момента е там - между стената и вътрешната част на камината). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 добре, видях отпред в ляво една ръчка. Движи се наляво и надясно. Но по-нагоре в стената от лявата страна имам 2 дупки. Те за какво са? Аз помислих, че там трябва да си вкарам ръката и да натисна нещо? (Btw котката в момента е там - между стената и вътрешната част на камината). Няма как да разгадая точно твоя модел камина, нали се сещаш? Най-малкото трябва да се снима. Това, което си видял ВЕРОЯТНО е предната клапа. Отпред под вратата би следвало да има ред отвори, които този лост отваря и затваря. Другата клапа е вътре и трябва да си вовреш главата (препоръчително е да не гори в тоя момент ) и да погледнеш нагоре и ще я видиш. Трябва да е с отделен лост някъде. Той вече нямам понятие на твоята камина къде е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Здравейте отново. Скоро смених квартирата, но на новото място няма покритие на доставчикът ми на интернет и цифрова телевизия. Остават ми още 6 месеца и няма друг вариант, освен да прехвърля договора си на друг абонат, където има покритие. Ако някой планира да смени доставчикът си на Cooolbox, нека ми пише лично съобщение - ще платя полвината от оставащите такси (от април до октомври 2015) в размер на 180 лв. Къде трябва да се намират клапите на камина? Мисля, че може временно да го спреш срещу такса, а след това се прекратява. Звънни по телефона и ги питай. Преди няколко години бях в офиса и една касиерка обясняваше точно такава схема на една клиентка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Къде в Пловдив могат да се купят пана са окачен таван?Става дума за тия квадратните мисля 60х60 см. налага ми се да сменя десетина.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Навсякъде по хипермаркетите и където се продава гипсокартон, в момента има промоция в БРИКОЛАЖ. ЕДИТ: Сега погледнах - там промоцията е за другия вид - дето се лепи по тавана... Но трябва да си има и за окачен вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 (edited) Че има ли разлика къде точно ще го лепиш този стиропор? Дали на циментов таван или на гипсокартон? Edited March 8, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Ники, ти за окачен таван чувал ли си? На човека не му трябват плочи, които се лепят, а плочи, които се редят в конструкцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Окачен таван имам в къщи. Гипсокартон захванат с едни шини, и вата над него, а картона е шпаклован по ръбовете и боядисан с латекс. Практически е неразличимо от другия таван, само дето е идеално прав и имам и скрито осветление по ръбовете. И понеже има няколко вида окачен таван аз боб ли да хвърлям, че да разбера за кой вид се говори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Това скъпи , не е окачения таван, за който се говори. Това е : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Нестандартен въпрос с еднакво съдържание 4123412 - защо по дяволите тук си разправяте вицове??? Е, как защо? Защото зададох въпрос и те ми отговориха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Това скъпи , не е окачения таван, за който се говори. Това е : Еййй тамън такива ми трябват ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Това се водят тавани тип армстронг, потърси в нета има много резултати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Във фирмата мисля че имаме останало почти цяло кашонче, ще проверя утре и ще ти пиша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Нестандартен въпрос с еднакво съдържание 4123412 - защо по дяволите тук си разправяте вицове??? Още по-нестандартен въпрос: модераторите не могат ли да местят постове в други теми по тяхно осмотрение, ако преценят, че е по-правилното място за въпросните постове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingoftheROAD Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) Само на него значи.... И на теб също. Поиграх си и аз доколкото успявах да вдена нещо, та криво ляво го докарахме да мяза. Искаш ли да видиш сорс кода? Може да ти е полезно. Ще го правя по-късно на лични. Аз С# такова животно не бях виждал, до миналата година февруари. Едно на ръка, че комбинаториката не ми е ясна, а и С# също. Та в благодарение на Вас двамата с мирката успяф да избутам изпита. Като се дипломирам, ще почерпим Edited March 9, 2015 by KingoftheROAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Във фирмата мисля че имаме останало почти цяло кашонче, ще проверя утре и ще ти пиша. Благодаря за офертата,преди малко купих от Щром в изгрев :-)Между 7-13лв върви квадрата ако някой му трябва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) Тъкмо щях да пиша че има останали само 5 листа, но щом си свършил работа ок П.П. Е ти си бил точно до нас Edited March 9, 2015 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 От къде мога да купя читави гумени стелки за кола,които да не струват 80лв Толкова са оригиналните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 (edited) Хора, имам чуденка: Искам да преподпиша с М-тел и да си взема ново смартфонче на изплащане. Като се има предвид, че досегашния ми HTC Desire C ми върши работа и само леко ме дразнеха неща като липсата на светкавица и автофокус на камерата, както и сравнително мудната работа, сега се оглеждам пак за бюджетен модел. Заглеждам Lenovo-тата, Microsoft Lumia 535 и HTC Desire 510. За последния четох доста разочароващо ревю по отношение на дисплей и камера, затова и го слагам последен.Смяната на платформата не ме притеснява толкова, важно е да работи с външна памет (т.е. Моторолата не е опция) и да не е с над 5" дисплей, че ми идва твърде голям. Всъщност избрания ценови диапазон закономерно ограничава размера на дисплея .Приемам съвети спешно, че до ден-два трябва да съм решил. Благодаря предварително на отзовалите се. Edited March 10, 2015 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 (edited) От седмица съм с това и съм много доволен, нямам забележки За тази цена е идеално! Ако искаш да питаш нещо конкретно за телефона, на среща съм, ако мога, ще ти отговоря Edited March 10, 2015 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 (edited) Навремето някой от форума, бивш пицар, ми беше дал много добра рецепта за тесто за пица. За съжаление, не мога да си го намеря никъде, а го бях записал уж. Дайте някаква добра рецепта за тесто за пици?! И втори въпрос. Това струва ли си? http://www.emag.bg/r-chen-chasovnik-samsung-galaxy-gear-fit-cheren-sm-r3500zkarom/pd/D3YPCBBBM/ Съвместимо ли е с всякакви Android телефони или само със Samsung? Edited March 11, 2015 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Някой във форума се занимаваше с алкохол, цигари и кафе? Кой беше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Кой беше? Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 И втори въпрос. Това струва ли си? http://www.emag.bg/r-chen-chasovnik-samsung-galaxy-gear-fit-cheren-sm-r3500zkarom/pd/D3YPCBBBM/ Съвместимо ли е с всякакви Android телефони или само със Samsung? Само Самсунг. Напълно Apple style. Погледни тия на Сони. -------------- В къщи вече си имаме едно такова: http://www.cooker.philips.bg/philips-multicooker/ Не съм го купувал аз. Тъй като все още може да се върне. Исках да попитам. Някой дали има подобно нещо? Дори да не е същото, може да е на друга марка, но реално върши ли някаква работа тоя Multi-cooker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts