rargirov Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Велик е този, който е направил упътването, аз само го намерих :beer: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 някой наскоро да е прехвърля VHS на DVD? къде и колко горе-долу излиза на час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 В нашето студио цената е 8 лв на час (в раковски) но го изпълняваме другаде. Не зная къде, но вероятно цената ще е към 6 лева на час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 някой наскоро да е прехвърля VHS на DVD? къде и колко горе-долу излиза на час За пореден път съветвам да се ползват услугите на Копи центъра на Гладстон. Ако не лъже Гугъл официалното му име е ДОГ ВИЗА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 някой наскоро да е прехвърля VHS на DVD? къде и колко горе-долу излиза на час Аз, в къщи, и ми излиза горе долу 2-3 ракии и един суджук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 2-3 шишета ракии? 2-3 малки ракии, 2-3 големи ракии? Малък суджук, голям, телешки ще дойде човека с едно ще излезе, че е трябвало с чанта :) Уточнявайте се да няма после не разбрали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Според ракиите - и резолюциите ; ако дойде само с една - ще му го прехвърли най-много с 320х240...виж ако дойде с две-три + мезе - тогава всякак ще го докара в DVD качество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 За 4k - бидон ракия и цяло теле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 За 4k - бидон ракия и цяло теле Е, той по-добре да си купи тунер за 20-30 пари и ще си врътка колкото иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Преди на центъра имаш симулатори, и имаше едни игри с мотори, въртеше се заднциата на мотора. Някой знае ли къде има подобни с мотори ? Бях в кафе west в мола и се зарибих пак по простичките симулатори Edited February 11, 2015 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Ще питам тук, защото май отговора няма да изисква дискусия.Имам TP-LINK 1043 v1, който тази сутрин изведнъж спря да работи. Мига само PWR лампичката и това е. Нищо друго. Дори не минава време преди да започне да мига. Веднага щом се включи адаптера, започва да мига и нищо не се случва.Извън гаранция е. Може ли да се оправи това или да гледам за нов? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Пробвай с друг адаптер. Ако не тръгне така, по-добре си харесай нов рутер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 (edited) Сложих един друг адаптер - 9V (оригиналния е 12V) и рутера тръгна.Явно проблема е в адаптера..А така се бях надъхал да си взема нов ... май ще го продам тоя. Edited February 12, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Гледай да не вземеш някой Линксис, Д-линк или ТП-линк обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 w00x, on 12 Feb 2015 - 13:15, said: Сложих един друг адаптер - 9V (оригиналния е 12V) и рутера тръгна. Явно проблема е в адаптера.. А така се бях надъхал да си взема нов ... май ще го продам тоя. Пууу, язък! Аз пък тъкмо си мислех да те "изплакна", че за нищо не става и да ми го продадеш на цена като за части . Сега сериозно, ако си решил да го продаваш, пиши ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Гледай да не вземеш някой Линксис, Д-линк или ТП-линк обаче. Как пък не съм тръгнал да давам над 200лв за рутер... Взех си TP-LINK Archer C2. Изглежда чудесен. Пууу, язък! Аз пък тъкмо си мислех да те "изплакна", че за нищо не става и да ми го продадеш на цена като за части . Сега сериозно, ако си решил да го продаваш, пиши ми. Дадох го вече на един колега за 35лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 w00x, on 12 Feb 2015 - 20:48, said: Дадох го вече на един колега за 35лв. Е, негов бил късмета, да си го ползва със здраве, също и ти новия. И да споделиш впечатления Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Мелодията от рекламата на infinity по случай 25тата им годишнина някой може ли да ми намери? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Линк към рекламата ще пуснеш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Мелодията от рекламата на infinity по случай 25тата им годишнина някой може ли да ми намери? Линк към рекламата ще пуснеш ли? https://www.facebook.com/video.php?v=1539065616369180&set=vb.1397423690533374&type=2&theater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ползвайте го тоя ШАЗАМ бре, хора - много ще ви помага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Не можах да намеря рекламата никъде в интернет, но не се сетих да потърся във Фейсбук. Сега съм много щастлив — това парче ще ми стане любимо : ))) Много благодаря. Еко палети на дребно от къде мога да купя? Нови, обезпаразитени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Защо на повечето обяви за продажба на коли регистрационните номера са заличени? Каква мизерия може да се направи, че се налага да ги крият? Какво пречи тази мизерия да се направи с всяка срещната кола от улицата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Имам тука един TP-link WR940N,но пък вътре в менюто пише WR940N v2/WR941ND v5.Кой firmware трябва да сваля ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Остави менюто - погледни етикета със серийния номер, там си пише какво точно имаш. В зависимост от резултата - отиваш или тук, или тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts