XMD Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Че то е написано: 1. ...са длъжни да освободят достатъчно място на пътното платно 2. при необходимост и да спрат Както си го описал, единственият начин да осигуриш място е да преминеш през моста и едва тогава да направиш място. Както и направих, макар и километър по-късно, когато отново ме застигна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Абе кво направиха с тоя хром.Компа ми почна да сече много здраво като отварям нова страница Някви идеи как мога да го излекувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Абе кво направиха с тоя хром.Компа ми почна да сече много здраво като отварям нова страница Някви идеи как мога да го излекувам link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 (edited) Прахосмукачка - с или без торба?Всичко опира до модела. При прахосмукачките, най-големия проблем е загубата на всмукателна мощ с течение на времето. Аз взех на Миеле с торба и всички хора казват, че загуба на мощ почти няма, дори с пълна торба. При други има и постоянно трябва да сменяш торбичките. Самоче торбичките за Миелето са по 21лв за 4бр, като на 4 има и един филтър, който трябва да сменяш. Има и заместители, но не е ясно какво правят, а и не бяха много по-евтини. Тези без торба също са хубави, но от тях гледах Dyson DC39 само. 1200лв е в Техномаркет предния модел (DC37). Не мисля, че има сигурен начин да провериш, освен с познати, които ги имат, защото в магазините ти дават само да ги пуснеш на ръка да видиш колко смучат, не може да изчистиш нещо. Което...просто не ти върши работа. Edited January 16, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Всъщност най-важния въпрос е: какво ще чистиш и доколко би ти бил проблем шума? Защото ако нямаш котка или някакви килими с дълъг косъм и не ти е проблем шума - вземи си като нашия БОШ за няма и 200лв и си готов. Онази като казах че ще я сменям, момичето дето ни чисти взе да мрънка че тя си я била харесвала и много добре била работела, а на други места където ходела имали разни много "fancy" прахосмукачки дето не работели и наполовина толкова добре като БОШ-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Някои да знае как се казва момичето от клипа на Братя Мангасарян - Ромео и Юлия на 1:08 минута горе в ляво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Абе кво направиха с тоя хром.Компа ми почна да сече много здраво като отварям нова страница Някви идеи как мога да го излекувам Видях, че вече са ти пуснали линка с фикса И аз скоро го ползвах този фикс, въпреки удобствата на хрома с които бях свикнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 А някой ще ми отговори ли за калъфите за диван? Ясно, че за осигуровките никой нищо не мое да каже, ма поне женените мое да споделят идеи и опит. Че в бг-мама не ми се рови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 (edited) А някой ще ми отговори ли за калъфите за диван? Ясно, че за осигуровките никой нищо не мое да каже, ма поне женените мое да споделят идеи и опит. Че в бг-мама не ми се рови. Шиене по размери/поръчка?Аз така направих кожени (прецакани подлакътници), защото кучето на предния собственик ги беше изяло - буквално). ЕДИТ: Дам и аз мисля бях гледал в JYSK някакви, но да вметна, че еластичните не са много оферта (според мен). След време ще се загуби еластичността от много сядане/ставане и други процедури и започват да седят като разтеглени/раздърпани (предполагам и при прането трябва да се внимава). Edited January 17, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Чичо Гошо що не си го питал? Ей ти на http://olx.bg/universalni-elastichni-kalfi-za-divani-bez-pretapitsirane-i23436123Освен това може на JYSK да провериш. А когато дойде време за нов диван - правят се със сваляема дамаска, с цип. И когато има нужда сваляш и в пералнята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 В JYSK няма. Гугъл го питах, затова казах, че търся нещо, което да не е 100лв/бр начална цена. А масовите предложения са именно такива...Че и по-скъпи. Най-вероятно ще се шие по поръчка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 А някой ще ми отговори ли за калъфите за диван? Ясно, че за осигуровките никой нищо не мое да каже, ма поне женените мое да споделят идеи и опит. Че в бг-мама не ми се рови. Какво по-точно още искаш да ти се каже за осигуровките? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Не знам коя система и колко лагва, но нито в НАП, нито в НОИ са ми отчели плащанията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Значи да ти поясня как точно стоят нещата - осигуровките ти за декември, примерно, се дължат за плащане до 25 януари. След това работодателят ако не е платил, влачи лихви. Това важеше и за ДДС, но го махнаха. Най-важно е да са декларирани надлежно и навреме. Ако си сигурен, че са платени и имаш налични платежните документи, то някои от нещата (ДЗПО, ДОО) може да ги видиш отразени чак февруари. След като имаш платежни документи и ако плащанията ти са извършени правилно (защото пак върнаха различните сметки и кодове), то не се притеснявай. Ако пък е сгрешено нещо плащането, но документите ти са подадени навреме, то ще платиш някакви стотинки лихва. По-подробно не мога да ти го кажа, защото не знам кой ти е работодател и как се осигуряваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 В JYSK няма. Гугъл го питах, затова казах, че търся нещо, което да не е 100лв/бр начална цена. А масовите предложения са именно такива...Че и по-скъпи. Най-вероятно ще се шие по поръчка. А цените на дамаските проверил ли си? Освен ако не се запретнете сами да си ги разкроите и ушиете, не виждам да направите някаква значима икономия. Интересно Младенски колко потаен е по тази тема, а в другите - активен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Сам съм си плащал за този период Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ако си платил правилно и си имаш платежните, не виждам повод за притеснения. В крайна сметка ако толкова те притеснява иди на място и провери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 (edited) Някой може ли да ми даде активатор за Уиндоус 8.1про, който ползва и в който е сигурен, че ми пламна главата да чета във всеки коментар за вируси. Edited January 17, 2015 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Питай Гошо за Kiran Murmu (K!R@N) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Да, намерих активатора, някакъв индиец, който сам си го прави и качва, Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Интересува ме къде мога да дам за изкупуване стар mp3 player и стар работещ телефон. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Да ги изхвърлиш може в кошовете на мТел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 предполагам, че тези кошове са в магазините на mtel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Къде да си закарам лаптопа на ремонт? Както си работеше изведнъж се изключи и неще повече да запали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 предполагам, че тези кошове са в магазините на mtel? Да. В повечето има по един кош за стари електроники. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts