host Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) Ами в сравнение с Мегана и Пежото ДА! Пежото му е 210кс ... и бая време има да му гледаш стоповете или да се чудиш що не го минаваш, ... и не си ги говоря така нещата, вервай ми хубава кола е, готина, динамична... ама не са мерило за вървеж тия коли, или са прекално слабички или прекалено тежки. Виж, ако беше 1100кг и 326кс ... яко ама и 210кс само дори на 1200кг не са кой знае какво... просто е приятно за всеки ден, не дразни и се кара читаво. Edited December 27, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Ааа модел. марка? Ако имаш идея де Вземи си електронен, двутарифен. Май бяха по 50-60 лева. Аз рядко купувам малки и не знам цените. Моите машини са на три тарифи и са от 300 нагоре, но теб не ти трябват подобни. Спрете спама в темата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) ок де Пламен да премести мненията в Общата за аФтомобили Edited December 27, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Пламен? Виден да не е болен нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Него до 5ти януари не го барай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) Пежото му е 210кс ... и бая време има да му гледаш стоповете или да се чудиш що не го минаваш, ... и не си ги говоря така нещата, вервай ми хубава кола е, готина, динамична... ама не са мерило за вървеж тия коли, или са прекално слабички или прекалено тежки. Виж, ако беше 1100кг и 326кс ... яко ама и 210кс само дори на 1200кг не са кой знае какво... просто е приятно за всеки ден, не дразни и се кара читаво. Изключително много се съмнявам, на спорт да му видя стоповете, при 19" ки джанти нископрофилни, само ако не съм сложил ключа на ключалката Айде стига толкова, че много ще ти порасне чурката и няма да можеш да я събереш в Ауди-то. Няма за кога вече Edited December 28, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Изключително много се съмнявам, на спорт да му видя стоповете, при 19" ки джанти нископрофилни, само ако не съм сложил ключа на ключалката Айде стига толкова, че много ще ти порасне чурката и няма да можеш да я събереш в Ауди-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Няма за кога вече Правилният отговор е - Няма накъде повече...че иначе ще трябва да връзвам червено знаменце за извънгабаритен товар. П.П. Айде вече да спрем спама в тая тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Взех една видеокарта уш от един познат, който е копал с нея. Да цъкам игри, че нямах до преди това и от началото супер си бачкаше. В игрите постоянно съм на макс ФПС и се чуваше, че доста шумно работят вентилаторите предполагам. Сега... съм на 1/3 от това ФПС и не се чува същия шум... Мога ли да пусна някоя програма, която да ми направи диагностика и да ми каже дали има проблем по видеото или трябва да я види чичо доктор... Edited December 29, 2014 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) 3DMark-basic edition Най-долу е, безплатна - пусни и виж как да се държи. Не трябва да се рестартира комплютъра. Ако има странни снежинки (пиксели) или нещо, което ти се струва нередно, вероятно почва да си заминава... Edited December 29, 2014 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Сигурно й е изсъхнала термопастата, и за тва така вентилаторите дигат обороти. Или кофти въздушен поток в кутията. Edited December 29, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Взех една видеокарта уш от един познат, който е копал с нея. Да цъкам игри, че нямах до преди това и от началото супер си бачкаше. В игрите постоянно съм на макс ФПС и се чуваше, че доста шумно работят вентилаторите предполагам. Сега... съм на 1/3 от това ФПС и не се чува същия шум... Мога ли да пусна някоя програма, която да ми направи диагностика и да ми каже дали има проблем по видеото или трябва да я види чичо доктор... Марка, модел? Свали си GPU-Z и виж какви градуси държи. През CCC (Catalyst Control Center) най-последния таб, може да вдигаш ръчно оборотите на перките, ако загравя много при товар. Сигурен ли си, че не си качвал/правил нещо по ПС-то което да забози Windows-а? Щом има спад на кадри и не се чуват перките е вероятно просто да не се товари->ниски градуси->не се чуват перките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Почнах нещо да си губя гласа,а не ми се ще до утре да го няма никакъв.Някаква идея какво мога да направя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Чакаш да ти мине и говориш тихо/изобщо не говориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Ако те боли гърлото ти препоръчвам Трахизан. Наскоро и аз почнах да си го губя, но ми помогна. Иначе ти препоръчвам няколко лъжици мед на ден и постоянно овлажняван с течности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Чакаш да ти мине и говориш тихо/изобщо не говориш. и не излизам навън нали Е тая последната опция няма как да стане,ако утре отида да карам ски ще си взема хексоралетен N и един сироп и ще се гъча.И копрес с ракия мисля да си спретна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Тоя Хексоралетен по-добре си ФРЪли парите през терасата - пълна помия, бонбонки за освежаване. По-добре Трахизан. И си купи спрей Орофар - скъп е, но убива болката моментално. ЕДИТ: Явно докато не почнат наказания няма да спре спама тука! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 и не излизам навън нали Е тая последната опция няма как да стане,ако утре отида да карам ски ще си взема хексоралетен N и един сироп и ще се гъча.И копрес с ракия мисля да си спретна Разбий две яйца сурови с 50мл прясно мляко и 1 лъжица мед и го изпий на глътки за около 10 минути. след час два гласа ти трябва да се подобрява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Марка, модел? Свали си GPU-Z и виж какви градуси държи. През CCC (Catalyst Control Center) най-последния таб, може да вдигаш ръчно оборотите на перките, ако загравя много при товар. Сигурен ли си, че не си качвал/правил нещо по ПС-то което да забози Windows-а? Щом има спад на кадри и не се чуват перките е вероятно просто да не се товари->ниски градуси->не се чуват перките. Sapphire Dual-x R9 280x 3GB Gddr5 Oc (uefi) Взех я втора цедка на 6 месеца. Първия месец при мен като влезна в игра и вентилаторите почват да бучат яко и си вдигат макс. кадри. Сега влизам в играта и даже не се чуват вентилаторите. Направих един ъпдейт на драйверите на видеото, но не мога да кажа дали от тогава се получи проблема. Преинсталирах драйверите и пак същото... Ще преинстлирам Уиндоус-а след НГ и ще кажа да ми погледнат видеото. Исках да видя дали няма да мога сам да направя нещо, затова попитах в темата... ще пробвам и сам все пак Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Има ли някаква съществена разлика между osram нормална крушка и osram nightbreaker,nb plus ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Освен че Найтбрейк-а свети към 2-3 пъти по-добре... ква друга да има? Ако си е твоя цокъл е плъг и плей и мога да ти кажа къде са най-евтини (в Плд). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Е скоро няма да се прибирам в Пловдив Иначе на лс може да споделиш.Аз нямам проблем с моите фарове,но ако свети по-добре ще е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Я ми подскажи и на мен, даже ми кажи направо цената да видим...кое, къде и колко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) 16лв 2бр h1? Как ти звучи? __________________ http://www.avto.bim.bg/Krushki-H1-12V-55W-P145s-NIGHT-BREAKER-UNLIMITED-Osram_pr47380.html Edited December 29, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 А с монтажа за принцеси като мен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts