jozo Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Мтел още ли кодират новите телефоните които продават.Или казано по друг начин ако си взема телефон от тях без карта ще мога ли да го ползвам с Глобул? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Можеш- отиваш на руски и ти го разкодирват. глобул > мтел в това отношение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Къде мога да ъплоадна няколко песнички? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 (edited) data.bg hit.bg free.bg datacom.нещо си Edited August 2, 2006 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Мтел още ли кодират новите телефоните които продават.Или казано по друг начин ако си взема телефон от тях без карта ще мога ли да го ползвам с Глобул? телефоните се кодират, само ако се купуват на лизинг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 телефоните се кодират, само ако се купуват на лизинг. Aз смятам да го взема кеш така че това идеално ме устройва.Мерси за инфото Не ми е изгодно за нов модел телефон да го нося за разкодиране и да дам 20 лв тогава ще ми е по-добре си го взема от другаде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Aз смятам да го взема кеш така че това идеално ме устройва.Мерси за инфото Не ми е изгодно за нов модел телефон да го нося за разкодиране и да дам 20 лв тогава ще ми е по-добре си го взема от другаде. за всеки случай им го напомни, когато го купуваш, за да не попаднеш на "разсеян служител" и да не се получи "техническа грешка". не че нещо повече от кратка разправия илли повторно ходене до магазина ще ти се случи, но все пак е хубаво и тез дребни търкания да се избегнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 за всеки случай им го напомни, когато го купуваш, за да не попаднеш на "разсеян служител" и да не се получи "техническа грешка". не че нещо повече от кратка разправия илли повторно ходене до магазина ще ти се случи, но все пак е хубаво и тез дребни търкания да се избегнат. Е малко ще е сконфузно да им кажа "ся го купувам тоя телефон ама ще го ползвам с Глобул кодиран ли е?" или просто ще се направя на приятно разсеян и ще попитам Мерси все пак то разликата от мтел и другите магазини е 20 лв пък не е малко пари според мен като може да ги спестя и да почерпя с тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Къде в Пловдив се продава Алмус (Ломско Пиво)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Ще ми кажете ли как да разбера колко баса е един акордеон ??? Ами преброй копчетата от лявата страна (не клавишите) - те определят броя на басите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Ами преброй копчетата от лявата страна (не клавишите) - те определят броя на басите. Онези малките кръглите ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Онези малките кръглите ??? Да. То други не останаха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Ok благодаря Ви . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 ква е тая промоция на германос в която ти прехвърлят номерата от една карта на друга и на някъв диск днеска случайно я чух по радиото ама не можах да схвана за кво точно става въпрос... ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 ot edin tel na drugiq tel ti prehwurlqt nomerata i struwa mai 10 lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 (edited) Някой знае ли къде в Пловдив се занимават с климатици на коли? Нещо май има нужда да му доливам фреон на мойта и за тва ме интересува къде и колко би струвало евентуално, ако някой е информиран за цената на подобна интервенция. Сигурен съм, че не ми е развален климатика и затова нямам нужда от диагностика, но e повече от вероятно да се долива фреонче. Edited August 3, 2006 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 В какво се изразява разликата между DVD+R и DVD-R? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 В какво се изразява разликата между DVD+R и DVD-R? Няма разлика.Имаше няква тема, в която беше доста по-подробно обяснено от тия две думи От тва дет помна, няма практическа разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 кога започва регистрацията за зелена карта 2008, и кой е официалния сайт, на който можеш да се регистрираш безплатно, защото в гуугъл ми излизат само платени сайтове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 кога започва регистрацията за зелена карта 2008, и кой е официалния сайт, на който можеш да се регистрираш безплатно, защото в гуугъл ми излизат само платени сайтове това е сайта http://www.dvlottery.state.gov/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Някой да знае сайта на Prakticer ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Някой да знае сайта на Prakticer ? http://www.praktiker.bg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Някой запознат ли е с технологията на щанцоване на кора за яйца. Имам една мостра с печат върху кората. Прилича на тампонен печат, но ще е хубаво да се обсъдят и други варианти. Та мисълта ми беше(по-скоро въпросът...): дали материалът се щанцова овлажнен и после се изсушава, или се използва друга технология? А каква е максималната температура, на която се излага продуктът и има ли възможност самолепещ етикет да оцелее при тези етапи от обработката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Някой запознат ли е с технологията на щанцоване на кора за яйца. Имам една мостра с печат върху кората. Прилича на тампонен печат, но ще е хубаво да се обсъдят и други варианти. Та мисълта ми беше(по-скоро въпросът...): дали материалът се щанцова овлажнен и после се изсушава, или се използва друга технология? А каква е максималната температура, на която се излага продуктът и има ли възможност самолепещ етикет да оцелее при тези етапи от обработката? Точно както си написала щанцова се на мокро и после се суши. Всякакви печати, стикери и прочие се слага в последствие след като изсъхне кората. Съмнява ме нещо да оцелее при влаго-топлинната обработка на картона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Точно както си написала щанцова се на мокро и после се суши. Всякакви печати, стикери и прочие се слага в последствие след като изсъхне кората. Съмнява ме нещо да оцелее при влаго-топлинната обработка на картона. принципно е такава процедурата, но на мен ми трябва да се напечата или да се сложат стикери преди да се нащанцова, защото има надписи по такива места, където няма как да стигне печатарска машина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts