Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Пусни един скрииншот за сравнение. На мен ми е така от много отдавна и грам не ми пречи.... Точно след ъпдейт стана, на всичките машини е така, даже и на телефона.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Оправих го. Директно му затрих всичко на Хрома от папката в ProgramData и след това, при стартиране, всичко е все едно е прясно инсталиран, без тази досада. Не е от ъпдейт, защото всичките машини са с Хром и всички са с последна версия, която съвпада с тази. Котаракът нещо е "настроил", но мълчи като комунист на разпит и освен "мяу", друго не казва.

разпит и освен "мяу", друго не казва.

Това е защото е много добре обучен от службите агент. Зор ще видиш докато признае. Много са печени.

Това е защото е много добре обучен от службите агент. Зор ще видиш докато признае. Много са печени.

Дайте да го пусна на моето морско свинче да го разпита и всичко ще си каже, да не го давам на котарака, че е много голям

Абе, от разпродажбата на Emag взех един TL-WR841N уж за леля ми, ама сега като го гледам, май не е толкова зле, или поне по-добре от това, което ползвам аз. 

Моа ли или ни  моа да си го запазя за мен? Бива ли го? 22 кинта го взех...

Улична превъзходна, но е много гальовен и му дай само да има някой да го гали, иначе е възпитан на вратата на тоалетната има монтирана вратичка и сам си ходи до тоалетната, само не пуска водата. Сега е към 7кг позаслабнал е но сега зимата ще понатрупа пак. 

Ето го.

782640.jpg   782642.jpg

Твоя от тия дето са с клепнали уши на пред ли е, мен много ме кефят? 

А видях породата, и те са хубави.

Edited by mladenski76

Моят Силвестър зимно време достига 9 кг. 

Качи снимка на Силвестър, че щерката иска да го види.

П.П. В момента е взела нашия на рамене, като току що отстрелян дивеч и обикаля апартамента с  него  :grin:

782654.jpg

Edited by mladenski76

Моя от както е под контрола на 1/2-ката ми ... горкия не минава над 6.5-7кг... а преди :D :D :D (ама аз за сметка на тва се освиних)

Edited by host

Качи снимка на Силвестър, че щерката иска да го види.

П.П. В момента е взела нашия на рамене, като току що отстрелян дивеч и обикаля апартамента с  него  :grin:

Сега не мога, че всичките му снимки, както и всички мои въобще, в момента Коста ги спасява от харда на лаптопа ми. 

И стига с тоя офтопик в тая тема, в темата за печата, в темата за фукните - насрахте се ТОТАЛНО!!! 

И стига с тоя офтопик в тая тема, в темата за печата, в темата за фукните - насрахте се ТОТАЛНО!!!

Един кратък въпрос да ти отперя тогава - г-н Модераторю: Ми що не ги преместиш където им е мястото? :P :P :P

Един кратък въпрос да ти отперя тогава - г-н Модераторю: Ми що не ги преместиш където им е мястото? :P :P :P

Ам да, дай ги в другата тема за мислите в главата

Уф стреснах се, че съм във Фейса...

:rofl:  :rofl:  :rofl:

не ве, тука е подфорум на БГ-МАМА 

У Фейсот и ЕвреинЪТ няма да те изгони тебе, щото му правиш оборот - логично.

==============

Няма матрак за тебе! Търси го в  БГ мама...

===================

И продължавате със срането.....