Grimjaur Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Пусни един скрииншот за сравнение. На мен ми е така от много отдавна и грам не ми пречи.... Точно след ъпдейт стана, на всичките машини е така, даже и на телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Оправих го. Директно му затрих всичко на Хрома от папката в ProgramData и след това, при стартиране, всичко е все едно е прясно инсталиран, без тази досада. Не е от ъпдейт, защото всичките машини са с Хром и всички са с последна версия, която съвпада с тази. Котаракът нещо е "настроил", но мълчи като комунист на разпит и освен "мяу", друго не казва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 разпит и освен "мяу", друго не казва.Това е защото е много добре обучен от службите агент. Зор ще видиш докато признае. Много са печени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Това е защото е много добре обучен от службите агент. Зор ще видиш докато признае. Много са печени. Дайте да го пусна на моето морско свинче да го разпита и всичко ще си каже, да не го давам на котарака, че е много голям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Каква порода е? И моят е колкото теленце - руска синя Все едно е човече - характер и половина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Абе, от разпродажбата на Emag взех един TL-WR841N уж за леля ми, ама сега като го гледам, май не е толкова зле, или поне по-добре от това, което ползвам аз. Моа ли или ни моа да си го запазя за мен? Бива ли го? 22 кинта го взех... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 (edited) Улична превъзходна, но е много гальовен и му дай само да има някой да го гали, иначе е възпитан на вратата на тоалетната има монтирана вратичка и сам си ходи до тоалетната, само не пуска водата. Сега е към 7кг позаслабнал е но сега зимата ще понатрупа пак. Ето го. Твоя от тия дето са с клепнали уши на пред ли е, мен много ме кефят? А видях породата, и те са хубави. Edited December 5, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Машина... Сигурен ли си, че е 7 кг? Това е бая едра котка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Жоре.В Тракия сме с такъв рутер.Не е мръднал.Имаме го от 3-4 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 И аз съм с такъв - железен е - излезе ми 40лв преди време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Машина... Сигурен ли си, че е 7 кг? Това е бая едра котка. Моят Силвестър зимно време достига 9 кг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Ние в Калофер имам една улична Силвестър Ама е от тия пухкавите.искаше да бие едно куче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 (edited) Моят Силвестър зимно време достига 9 кг. Качи снимка на Силвестър, че щерката иска да го види. П.П. В момента е взела нашия на рамене, като току що отстрелян дивеч и обикаля апартамента с него Edited December 5, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Ето го нашия Снимката е стара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 (edited) Моя от както е под контрола на 1/2-ката ми ... горкия не минава над 6.5-7кг... а преди :D (ама аз за сметка на тва се освиних) Edited December 5, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Качи снимка на Силвестър, че щерката иска да го види. П.П. В момента е взела нашия на рамене, като току що отстрелян дивеч и обикаля апартамента с него Сега не мога, че всичките му снимки, както и всички мои въобще, в момента Коста ги спасява от харда на лаптопа ми. И стига с тоя офтопик в тая тема, в темата за печата, в темата за фукните - насрахте се ТОТАЛНО!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 И стига с тоя офтопик в тая тема, в темата за печата, в темата за фукните - насрахте се ТОТАЛНО!!! Един кратък въпрос да ти отперя тогава - г-н Модераторю: Ми що не ги преместиш където им е мястото? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Кратък отговор на нестандартен въпрос - ми оти ма не фанеш за кайсиите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Един кратък въпрос да ти отперя тогава - г-н Модераторю: Ми що не ги преместиш където им е мястото? :P Ам да, дай ги в другата тема за мислите в главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 (edited) Ей го на... Edited December 5, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Добре де, има си спамърска тема, нужно ли е тука да си мерите котките? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Да дойде сега любимият им модератор да мете - в трите теми! Мен ме мразят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Уф стреснах се, че съм във Фейса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Уф стреснах се, че съм във Фейса... не ве, тука е подфорум на БГ-МАМА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Уф стреснах се, че съм във Фейса... не ве, тука е подфорум на БГ-МАМА У Фейсот и ЕвреинЪТ няма да те изгони тебе, щото му правиш оборот - логично. ============== Няма матрак за тебе! Търси го в БГ мама... =================== И продължавате със срането..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts