Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Чудя се трябва ли нещо да ме притеснява,че Путин-чо казал да се спре някакъв си мащабен проект Южен поток... :unhappy: :notify: :sick: :JC_golly: :read:

Освен ако не се казваш АлОвч няма за какво. Иначе май скоро ще четем криминални хроники за някои дето взели ама не дали.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами в Атакама вода няма понеже не вали. Нормално е, даже е инцидент да има. Не знам защо му се чудиш?!

Edited by mIRCata

Аз предпочитам да спя на малко по-твърдичко, да ми се поизпъне гърба от нещастния стол, дето имам на работа. При все, че в момента спя почти като на нар и би било удобно, ако не беше издънено толкоз много, мисля, че по-твърдичка пяна ще свърши работа. Но може би трябва да експериментирам.

Жоро, за ТЕД, ако реша, ще пиша задълже :) Но първо ще мина на оглед по магазините.

Само лека подробност - 25% отстъпка за НАНИ. Ти си ходи в ТЕД, няма лошо. 

След като вече стана ясно конкретно къде няма вода - 032 / 605 660 ВиК Пловдив.

Успех да ти вдигне някой тоя телефон!

Само лека подробност - 25% отстъпка за НАНИ. Ти си ходи в ТЕД, няма лошо. 

хАбичам та   :effemine3: Ще питам брат ми и ще ти кажа как от вода прави вино ;) :lol:

Нека да поогледам и ще го мисля. Че то само с отстъпка не ги дават, трябва и да се плаща. А и каквато и да е отстъпка едва ли ще важи за разсрочено плащане... 

Тоя телефон е автоматизиран и разбрах каквъ беше проблема ;) Сменят водомери някъде в съседния блок.И за това спират водата на още 3 блока :D 

Това няма как да се случи. Всеки вход/блок има собствен главен водомер и кран преди него. В смисъл ако някой нещо сменя, други входове/блокове няма да бъдат засегнати. 

хАбичам та   :effemine3: Ще питам брат ми и ще ти кажа как от вода прави вино ;) :lol:

Нека да поогледам и ще го мисля. Че то само с отстъпка не ги дават, трябва и да се плаща. А и каквато и да е отстъпка едва ли ще важи за разсрочено плащане... 

От технотата като съм взимал ел. техника на разсрочено, не можеше да се ползва отстъпка (а имах %15 :( ) Искат си само кешовица.

Това няма как да се случи. Всеки вход/блок има собствен главен водомер и кран преди него. В смисъл ако някой нещо сменя, други входове/блокове няма да бъдат засегнати. 

Само ако въпросните кранове работят ;) При нас като сменяхме тръбите на щранга и се наложи да спрем водата, понеже почна да изпуска тоя централния кран на общия водомер, и понеже имаха някви връзки във ВиК, спряха водата на района за млако. В момента са почнали да сменят водомерите по блоковете в Тракия. На нашия блок го смениха миналия месец. Само дето идиотите не смениха и крановете, а те са на около 25+ години.

Крановете се сменят с едно телефонно обаждане. Звъннах, заявих и дори не разбрах кога са дошли и са го сменили със сферичен. Естествено, този след водомера си го сменят съсобствениците за своя сметка, да би уродливото ВиК случайно да се мине...

Днес ще мина пак покрай тоя водомер да видя точното положение и ще им звъня на ВиК да питам не е ли нормално да ги сменят с водомера. Поне един читав да има, другия ще го мислим.

На някои места общият водомер е за два входа, което се отнася и за крана. Тоест - решава някой да си прави профилактика от съседния вход, крановете за отделните щрангове са свършили курса и нашият спира крана преди главния водомер - резултат - два входа без вода.

Edited by Lucky Luciano

Какво се оплаквате? При нас през ден няма вода заради аварии. Водопровода има 80% загуби сигурно, налягането умишлено го държат ниско и едва откарва до 5-ти етаж. То не, че има по-високи сгради тук ама...

От технотата като съм взимал ел. техника на разсрочено, не можеше да се ползва отстъпка (а имах %15 :( ) Искат си само кешовица.

В петък взех от Зората съдомиялна с 15% отстъпка на разсрочено без лихва.

Някой да даде жокер, че съм в чуденка.

Онзи ден, изтървах котарака и за части от секундата се разходи по клавиатурата.

В резултат профилът ми в GMail, влизайки през Хром, излиза горе, в дясно на лентата, до иконата за минимизиране на прозореца. При излизане от профила, браузърът се връща в начално състояние, все едно е току-що инсталиран. При логване, възстановява част от отметките и толкова. Името ми излиза също написано горе, до бутона за минимизиране на прозореца. На лаптопа, PC-то в офиса и откъдето другаде да се логна, всичко е нормално, но на настолния - не. Идея нямам какво е натиснал, но надали е комбинация от повече от 2-3 клавиша. Просто го изтървах и се разходи, нещо, което се случва веднъж в годината.

В резултат профилът ми в GMail, влизайки през Хром, излиза горе, в дясно на лентата, до иконата за минимизиране на прозореца. При излизане от профила, браузърът се връща в начално състояние, все едно е току-що инсталиран. При логване, възстановява част от отметките и толкова. Името ми излиза също написано горе, до бутона за минимизиране на прозореца. На лаптопа, PC-то в офиса и откъдето другаде да се логна, всичко е нормално, но на настолния - не. Идея нямам какво е натиснал, но надали е комбинация от повече от 2-3 клавиша. Просто го изтървах и се разходи, нещо, което се случва веднъж в годината.

Хахахаха, котарака ти е хакер. Не ползвам Хром и нямам идея какво се е получило, но защо просто не го заключваш с парола ( + L), когато ставаш от компютъра? Така няма да се притесняваш от следващия котешки хакерлък. :lol:

Едно запитване към женската част на форума (или женските половинки на мъжката част) - искам да взема гоблен за рождения ден на майка ми, препоръчайте някои известни модели и най-вече фирма, от която да го купя (да предлагат доставка, ако не са в София). Знам само, че "Вилер" е особено важен термин в тази сфера, нищо друго :)

Най-важен и никак не евтин... Това, което е важно да знаеш - панамата и конците ако не са оригинални, гобленът няма стойност. Пълно е с евтини имитации. Цените на оригиналите често стигат няколко хиляди, като повечето от каталога минават хиляда, ако изобщо се намерят. Говоря за ушити. Ако искаш да й вземеш гоблен да го шие, доколкото откривам ТОВА е официален представител. Твърди се, че макар листата да е много стара, все още е актуална... Чекни. 

При мен стана същото, но само че след ъпдейт който ми поиска хрома, и сега на другите машини ми е нормален, а на моята основната ми излиза бутона с името горе в дясно, и през него си влизаш в профила. Ама на мен не ми пречи.