Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Топваш за 5-6сек очилата в спирт. След като изсъхнат - кърпичка. Само да не са с някое покритие, че одма си ги преебал.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Туй да не земете да го правите, че ще ревете - Наско бре, какви ги рониш? В ацетон дса ги топнат освен... Повечето рамки ще се обезкостят до тенекия, ако изобщо са тенекия изотдолу.

Какви са тия глупости? Сапун и вода предполагам всеки има в къщи. Alchemy ви го написа по-горе, ама който търси адреналин може да си експериментира с каквото си иска, включително с киселини и основи. :lol:

Наско е шампион в химията, бетер Сашо, но той пък поне я разбира  :laughing:

Топни тия твоите рамки новите в спирт да видим истински ли са! ХАХАХАХАХХА

Чукчи писатели тука. Той е написал, че не можеда ползва досегашните спиртни кърпички, ви е тука течности за очила, спирт. Ала - бала. Течен сапун и това е

+1 за Атлант. Ползвал съм ги многократно, включително са ми разглобявали мебели в единия апартамент и после са ги сглобявали в другия и съм нямал оплаквания. Ако искаш ще ти дам телефоните, на които звъня.

Edited by djadomraz

Сайт и аз намерих ама не виждам телефони.

За да намалим писането пускам тука тези, които имам ако на някой друг също му трябват:

0899 107 525

0889 774 618

Нестандартен въпрос - има ли някой в тоя Форум освен мен, дето да не носи очила? :laughing:

Аре бе..., ти пък...не се ебавай с недъга ни...само сапун и вода...и парцалчето което върви с очилата...плюс шишенчето с разтвора...няма друга магия....

Никой не се ебава с недъга ти, който не е никакъв недъг. Ако си около 20 - коригира се с пари. Дъщеря ми има твоя "недъг", никога не го наричай така. Тъпо е. 

Абе, приятелю, знам че не е..и знам, че се шегуваш...и мисля, добре знаеш, че не съм около двайсетте....Наздраве, и ако наистина пиеш сам, моля, заповядай у нас...в кючука..

Той от 10 години се кани да идва у нас да пием кафе... така и не дойде :P

Жена ми чака още някакво кафе около 7 години...

Мите - забраи в тоя зандан - идвай тука ти при мене

Мисля да преинсталирам windows-а, досега съм бил все с 7ца, но се чудя дали да не пробвам 8.1? Или да не се занимавам с глупости и да си слагам пак седмицата  :unsure:

Не се занимавай с глупости!!!  :laughing:

И аз съм на същото мнение, ще останеш разочарован.