Grimjaur Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Топваш за 5-6сек очилата в спирт. След като изсъхнат - кърпичка. Само да не са с някое покритие, че одма си ги преебал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Туй да не земете да го правите, че ще ревете - Наско бре, какви ги рониш? В ацетон дса ги топнат освен... Повечето рамки ще се обезкостят до тенекия, ако изобщо са тенекия изотдолу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Какво пък толкоз специално е това покритие ? Някой реално доказал ли е дали изобщо има файда от тия покрития ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Какви са тия глупости? Сапун и вода предполагам всеки има в къщи. Alchemy ви го написа по-горе, ама който търси адреналин може да си експериментира с каквото си иска, включително с киселини и основи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Наско е шампион в химията, бетер Сашо, но той пък поне я разбира Топни тия твоите рамки новите в спирт да видим истински ли са! ХАХАХАХАХХА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Чукчи писатели тука. Той е написал, че не можеда ползва досегашните спиртни кърпички, ви е тука течности за очила, спирт. Ала - бала. Течен сапун и това е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Някой да е ползвал фирма за преместване/ хамалски услуги ? Препоръчайте ми някоя коректна такава . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Атлант са коректни (доколкото знам). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) +1 за Атлант. Ползвал съм ги многократно, включително са ми разглобявали мебели в единия апартамент и после са ги сглобявали в другия и съм нямал оплаквания. Ако искаш ще ти дам телефоните, на които звъня. Edited November 29, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Намерих им сайта , мерси за препоръката . Ще видя каква цена ще ми обадят само , че е малко извънградско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Сайт и аз намерих ама не виждам телефони. За да намалим писането пускам тука тези, които имам ако на някой друг също му трябват: 0899 107 525 0889 774 618 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Да мерси , в контакти в сайта други са дадени ( 032/63 95 62 , 0893 60 11 60 ) ще прозвъня в понеделник да видим . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Нестандартен въпрос - има ли някой в тоя Форум освен мен, дето да не носи очила? Аре бе..., ти пък...не се ебавай с недъга ни...само сапун и вода...и парцалчето което върви с очилата...плюс шишенчето с разтвора...няма друга магия.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Никой не се ебава с недъга ти, който не е никакъв недъг. Ако си около 20 - коригира се с пари. Дъщеря ми има твоя "недъг", никога не го наричай така. Тъпо е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Абе, приятелю, знам че не е..и знам, че се шегуваш...и мисля, добре знаеш, че не съм около двайсетте....Наздраве, и ако наистина пиеш сам, моля, заповядай у нас...в кючука.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Мразя го тоя квартал - ела ти тука! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Той от 10 години се кани да идва у нас да пием кафе... така и не дойде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Абе, приятелю, аз те каня у нас, не в квартала...whatever....нищо де.. другия път...Наздраве... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Той от 10 години се кани да идва у нас да пием кафе... така и не дойде Жена ми чака още някакво кафе около 7 години... Мите - забраи в тоя зандан - идвай тука ти при мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Ха-ха-ха.., с удоволствие, но днес не мога...още не съм си изпратил гостите.....следващия път, когато можем...не може да те оставя сам да си поркаш...отново....наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Жена ми чака още някакво кафе около 7 години... Тъй де тъй... и аз ви чакам ама нещо желание липсва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Мисля да преинсталирам windows-а, досега съм бил все с 7ца, но се чудя дали да не пробвам 8.1? Или да не се занимавам с глупости и да си слагам пак седмицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Не се занимавай с глупости!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Не се занимавай с глупости!!! И аз съм на същото мнение, ще останеш разочарован. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Освен ако не си с тъч скриин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts