djadomraz Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох. Моите. Аз лично какъвто сандвич ще ти направя, никой не може да ти направи. Друг свестен вариант (за около 16лв) е Грандес Канхун от Собмреро. Едно такова завито като дюнер, а вътре със свински мръвки, маслини, гъби, лук и сметана ама с доста сериозен пълнеж. Само внимавай с лютото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох. Сандвичи Трепач срещу бензиностанция Еко до комина на Ванко 1, невероятни са, на плоча с яйце, лук, гъбки, кашкавал, свинско, пилешко и телешко месце, пържени картофи, чеснов сос и салати каквито поискаш, за 2,50лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Дедо, къде това? А и къде си ти, да дойда да ми направиш. Направо... В момента пия от домашното вино, мезя с луканка, пастърма и кашкавал и пак ми се дояде сандвич, до степен, че почти ми потекоха лигите. Трепача срещу Комина го бях забравил, ще намина, но предложениЯТА на Дедо ме заинтригуваха... Просто ми се яде най-вредният сандвич ever! Събуей, МакДоналдс, изобщо не ги броя. Да, ям чат-пат Бик Мак, но поради липса на друго и никакво време да отскоча до друго място. А и никак не ми е вреден Бик Мака. Edited November 25, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Сандвичи Трепач срещу бензиностанция Еко до комина на Ванко 1, невероятни са, на плоча с яйце, лук, гъбки, кашкавал, свинско, пилешко и телешко месце, пържени картофи, чеснов сос и салати каквито поискаш, за 2,50лвОтдавана не са Трепач-а там. Смениха се 2 пъти от както бяха трепачи, но истината е че правят слагат в сандвича повече работи отколкото в трепачите и са по-евтини. Edited November 25, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Дедо, къде това? А и къде си ти, да дойда да ми направиш. Направо... Е да ама задрямах... Просто ми се яде най-вредният сандвич ever! http://www.sombrero-bg.com/?portfolio=grandes-kankun Виж и другите им сандвичи. Разните енчиладас и прочее. Имай предвид че това е порция като за 2ма или като за 1 ама освирепял от глад. Имат и доставка Edited November 25, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Имам въпрос: Исках да купя от ибей 6 неща за Форд Фокус, година 2013. Обаче тъй като ползвах 2 компа...не се получиха плащанията(заради съображения за сигурност) докато не се прибрах в нас. До тук добре обаче в бързината обърках шипинг адресите. Пратих ги всичките неща до домашния ми адрес, а трябваше да ги пратя до адреса в работата ми. Писах по отделно на всички продавачи лично съобщение с въпросния нов адрес, пощенски код, лице за контакт и т.н. Ще ми пратят ли частите според вас на искания от мен адрес, а не на домашния ми и въпрос номер две. Казах, че частите са 6 и всичките ми бяха в "количката", като цъкнах да плащам обаче, успях да купя само 5 от тях. Имах пари за всички 6, но незнайно защо 1 от тях не се купи. Пробвах да го купя самостоятелно и ми излезе съобщение, че ми отхвърлят каратата, а продължава да има достатъчно пари в тая карта. Свързах се с продавача да го питам какво става. Идеи по втория въпрос също. В мен ли е проблема или? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Ако си плащал тук с тази карта е възможно да са ти я блокирали временно до изясняване. Броят го за плащане "извън профила на клиента". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Отдавана не са Трепач-а там. Смениха се 2 пъти от както бяха трепачи, но истината е че правят слагат в сандвича повече работи отколкото в трепачите и са по-евтини. А работят ли все още? Че ще ида да ги тествам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 А работят ли все още? Че ще ида да ги тествам! Да, работят. Вчера си взех един от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 http://www.sombrero-bg.com/?portfolio=grandes-kankun Виж и другите им сандвичи. Разните енчиладас и прочее. Имай предвид че това е порция като за 2ма или като за 1 ама освирепял от глад. Имат и доставка Тия каква точно газ са пили, та да искат подобни цени?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) Порциите са като за 2ма Реално цените са малко по-високи от на Хепи Edited November 26, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 550 грама не е порция за 2ма души.Гуакамоле не се прави толкова трудно,че да искат толкова пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) Е да, ама с него трябва да си платят сметките за наема, тока, водата, готвача, сервитьора, продуктите и да остане и за шефа. При положение, че не е заведение, в което хората се забиват да сядат и да има мега много оборот като брой поръчки. Ако беше нещо тип дюнерджийница, в която днес минават 500+ човека ще е друго. Вие искате в заведение, в което влизат малко хора да оцелява с цени като на скара на крак, където ти "сервират" в пласмасова тарелка, или с една салфетка на крак отвън. Edited November 26, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Ааа, сетих се за този ресторант. Ходили сме там поне преди 3 години, ако го държат същите хора. Тогава кухнята им беше много добра. Ще ги преслушам тези дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох. Въпрос на вкус, естествено, но моят залог винаги ще е за гиросите на кръстовището на Пещерско, срещу фурната за хляб. Най-вкусните, които съм ял... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох. В една друга тема ги споменах скоро... Тук има цяла франзела (5лв и нещо) или половин. Печат хляба на място и на мен лично ми харесват доста. Става дума за свежи сандвичи. https://www.google.bg/maps/@42.1392462,24.7456173,3a,75y,224.88h,85.73t/data=!3m4!1e1!3m2!1s7PMW5Nf5FWmDizJlsgXXiA!2e0?hl=en Edited November 26, 2014 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Въпрос на вкус, естествено, но моят залог винаги ще е за гиросите на кръстовището на Пещерско, срещу фурната за хляб. Най-вкусните, които съм ял... Да, при Иванчо, много са яки и салатите са му супер, жената работи на фурната с/у него и се познаваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 И винаги има интересна клюка при него, човек ако му е скучно докато си чака сандвича... И нали... БОТЕВ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 И винаги има интересна клюка при него, човек ако му е скучно докато си чака сандвича... И нали... БОТЕВ!!! Еле Ботев, завчера беше намусен като стара планина, след като Левски им набута 3 гола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Спорим тука за глупости и въпросът ми е следния - намира ли се в Плд работа за 800-1000лв нето и каква? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Намира се, да - заварчик. Идваш, показваш, че можеш и почваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 А ми спорят, че нямало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Еми няма,сега какво като човек не е заварчик. Заваряването като цяло не е от най-привлекателните дейности-особено на открито през зимния сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Няма срамна работа, има срамно заплащане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Има и по-платени. Ей го дядо Мраз дава в пъти, ама хора няма. Мисли и w00x-a се оплакваше че търсят хора, а няма. Той беше нещо с поддръжка оп телефон на някакъв дсофтуер + английски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts