Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох.

Моите. Аз лично какъвто сандвич ще ти направя, никой не може да ти направи.

Друг свестен вариант (за около 16лв) е Грандес Канхун от Собмреро. Едно такова завито като дюнер, а вътре със свински мръвки, маслини, гъби, лук и сметана ама с доста сериозен пълнеж. Само внимавай с лютото.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох.

Сандвичи Трепач срещу бензиностанция Еко до комина на Ванко 1, невероятни са, на плоча с яйце, лук, гъбки, кашкавал, свинско, пилешко и телешко месце, пържени картофи,  чеснов сос и салати каквито поискаш, за 2,50лв

Дедо, къде това?

А и къде си ти, да дойда да ми направиш. Направо...

В момента пия от домашното вино, мезя с луканка, пастърма и кашкавал и пак ми се дояде сандвич, до степен, че почти ми потекоха лигите.

Трепача срещу Комина го бях забравил, ще намина, но предложениЯТА на Дедо ме заинтригуваха...

Просто ми се яде най-вредният сандвич ever!

Събуей, МакДоналдс, изобщо не ги броя.

Да, ям чат-пат Бик Мак, но поради липса на друго и никакво време да отскоча до друго място. А и никак не ми е вреден Бик Мака.

Edited by Lucky Luciano

Сандвичи Трепач срещу бензиностанция Еко до комина на Ванко 1, невероятни са, на плоча с яйце, лук, гъбки, кашкавал, свинско, пилешко и телешко месце, пържени картофи, чеснов сос и салати каквито поискаш, за 2,50лв

Отдавана не са Трепач-а там. Смениха се 2 пъти от както бяха трепачи, но истината е че правят слагат в сандвича повече работи отколкото в трепачите и са по-евтини. Edited by mIRCata

Дедо, къде това?

А и къде си ти, да дойда да ми направиш. Направо...

Е да ама задрямах...

Просто ми се яде най-вредният сандвич ever!

http://www.sombrero-bg.com/?portfolio=grandes-kankun

Виж и другите им сандвичи. Разните енчиладас и прочее. Имай предвид че това е порция като за 2ма или като за 1 ама освирепял от глад. Имат и доставка :)

Edited by djadomraz

Имам въпрос:

Исках да купя от ибей 6 неща за Форд Фокус, година 2013. Обаче тъй като ползвах 2 компа...не се получиха плащанията(заради съображения за сигурност) докато не се прибрах в нас. До тук добре обаче в бързината обърках шипинг адресите. Пратих ги всичките неща до домашния ми адрес, а трябваше да ги пратя до адреса в работата ми. Писах по отделно на всички продавачи лично съобщение с въпросния нов адрес, пощенски код, лице за контакт и т.н. Ще ми пратят ли частите според вас на искания от мен адрес, а не на домашния ми и въпрос номер две. Казах, че частите са 6 и всичките ми бяха в "количката", като цъкнах да плащам обаче, успях да купя само 5 от тях. Имах пари за всички 6, но незнайно защо 1 от тях не се купи. Пробвах да го купя самостоятелно и ми излезе съобщение, че ми отхвърлят каратата, а продължава да има достатъчно пари в тая карта. Свързах се с продавача да го питам какво става. Идеи по втория въпрос също. В мен ли е проблема или?

Отдавана не са Трепач-а там. Смениха се 2 пъти от както бяха трепачи, но истината е че правят слагат в сандвича повече работи отколкото в трепачите и са по-евтини.

А работят ли все още? Че ще ида да ги тествам! :)

А работят ли все още? Че ще ида да ги тествам! :)

Да, работят. Вчера си взех един от там.

http://www.sombrero-bg.com/?portfolio=grandes-kankun

Виж и другите им сандвичи. Разните енчиладас и прочее. Имай предвид че това е порция като за 2ма или като за 1 ама освирепял от глад. Имат и доставка :)

Тия каква точно газ са пили, та да искат подобни цени?!?!

Е да, ама с него трябва да си платят сметките за наема, тока, водата, готвача, сервитьора, продуктите и да остане и за шефа. При положение, че не е заведение, в което хората се забиват да сядат и да има мега много оборот като брой поръчки. Ако беше нещо тип дюнерджийница, в която днес минават 500+ човека ще е друго.

Вие искате в заведение, в което влизат малко хора да оцелява с цени като на скара на крак, където ти "сервират" в пласмасова тарелка, или с една салфетка на крак отвън.

Edited by mIRCata

Ааа, сетих се за този ресторант. Ходили сме там поне преди 3 години, ако го държат същите хора. Тогава кухнята им беше много добра. Ще ги преслушам тези дни.

Въпрос на вкус, естествено, но моят залог винаги ще е за гиросите на кръстовището на Пещерско, срещу фурната за хляб. Най-вкусните, които съм ял...

В една друга тема ги споменах скоро... Тук има цяла франзела (5лв и нещо) или половин. Печат хляба на място и на мен лично ми харесват доста. Става дума за свежи сандвичи.

https://www.google.bg/maps/@42.1392462,24.7456173,3a,75y,224.88h,85.73t/data=!3m4!1e1!3m2!1s7PMW5Nf5FWmDizJlsgXXiA!2e0?hl=en

Edited by Vetim

Въпрос на вкус, естествено, но моят залог винаги ще е за гиросите на кръстовището на Пещерско, срещу фурната за хляб. Най-вкусните, които съм ял...

Да, при Иванчо, много са яки и салатите са му супер, жената работи на фурната с/у него и се познаваме.

И винаги има интересна клюка при него, човек ако му е скучно докато си чака сандвича... И нали... БОТЕВ!!! :)

Еле Ботев, завчера беше намусен като стара планина, след като Левски им набута 3 гола.  :grin:

Спорим тука за глупости и въпросът ми е следния - намира ли се в Плд работа за 800-1000лв нето и каква?

Еми няма,сега какво като човек не е заварчик. :read:

Заваряването като цяло не е от най-привлекателните дейности-особено на открито през зимния сезон.

Има и по-платени. Ей го дядо Мраз дава в пъти, ама хора няма. Мисли и w00x-a се оплакваше че търсят хора, а няма. Той беше нещо с поддръжка оп телефон на някакъв дсофтуер + английски.