djadomraz Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Някой може ли да ми разясни какво означава енергиен клас А +++/-10% ? Звучи ми като маркетингова тъпотия. Готов съм да се обзаложа, че въпросния продукт е с 10% по-ефективен енергийно спрямо минимума на спецификацията за да може да влезе в клас А или спрямо друг техен продукт, който е клас А. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Е ли възможно и ако да къде, да се наточи нож за хляб. От тия с къдравото острие? Ако може какви пари излиза горе долу, да не ми излезе по-евтино нов да си купя? Че този нашия след 7 години явно вече има нужда от точене. Или си купуваш едно точило от тия, дето ножа се стърже в една цепка. Щото почти никой не се навива да точи къдрави остриета - неприятно и трудоемко е. Друг вариант е с масат и брусче...Ако ти се занимава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Или си купуваш едно точило от тия, дето ножа се стърже в една цепка. Такова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Може и масат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Вие нали забелязахте, че за къдрав нож пита? Или искате да му помогнете да го изправи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Аз имам като това, което съм постнал. Но не знаех, че може да стане и за тоя къдравия нож. Мислех си, че острието трябва да е право за такова точило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 И добре мислиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Масата става за къдрав нож Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Или си купуваш едно точило от тия, дето ножа се стърже в една цепка. Щото почти никой не се навива да точи къдрави остриета - неприятно и трудоемко е. Друг вариант е с масат и брусче...Ако ти се занимава. Чукча писател... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Аз си бях взел един шмиргел, ако искаш мога да ти го дам да си наточиш всичките ножове. Ще съсипеш 1-2 докато се научиш ама пък после какви остри стават не е истина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 (edited) Е ли възможно и ако да къде, да се наточи нож за хляб. От тия с къдравото острие? Ако може какви пари излиза горе долу, да не ми излезе по-евтино нов да си купя? Че този нашия след 7 години явно вече има нужда от точене. Колега, дай снимка на ножа да видя модела на зъбите от какъв вид са по-ситни по едри или вълнообразни да ти кажа дали мога дати го наточа. Пък ще почерпиш една кола от новите с точките, че малката събира за чаши Масата става за къдрав нож Зависи кой къдрав нож точиш с масата, плюс това няма да го наточиш ами ще се опиташ да загладиш само връхчетата а не режещата част на зъба. Аз си бях взел един шмиргел, ако искаш мога да ти го дам да си наточиш всичките ножове. Ще съсипеш 1-2 докато се научиш ама пък после какви остри стават не е истина Да, направо бръснат , да не точиш мотиката за копане на картофи, ножовете се точат на специална шайба и след това се полират, на шмиргела го съсипваш. Затова попитах за вида на зъбите да знам дали имам такава шайба. Edited November 24, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Сигурно съм ги назъбил ама пък така по-хубаво режат луканката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Има ли някой по навътре на тема хардуер и същевременно да следи какви са цените? Трябва ми за една бърза консултация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Някой предложения кой доставчик има най-стабилен интернет и по-точно такъв с Щатите който да не прекъсва? COOLBOX-a напоследък доста проблеми имат, а Vivacom са трагични?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Има ли някой по навътре на тема хардуер и същевременно да следи какви са цените? Трябва ми за една бърза консултация. Какво по-точно те интересува? Аз следя нещата. Питай (може и на на лично), пък да видим дали ще мога да отговоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Какво по-точно те интересува? Аз следя нещата. Питай (може и на на лично), пък да видим дали ще мога да отговоря Аз май даже имам да те черпя теб за съвета за онези дъна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Дайте идея за добър татуист в Пловдив. От Насо Моторхеда нещо не съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Ту-партс.... За мен най-яките сандвичи са Трепачите до стадион Ботев. Гадни, мръсни, но пък имат всичко от което имаш нужда. За 3 кинта получаваш - домат, краставица, пържени картофи, свинско каренце, гъби и печено на плоча яйце. Задължително е да си поръчаш добавка лук! Но винаги можеш да пробваш разни модерни като Събуей например... Едит:...мани и на мен ми се дояде... Edited November 25, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Може и на Макдоналдс по един бигмак за десерт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Там влизам само да пикая... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 А мойто го сипах с гигантска доза сарказъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) А мойто го сипах с гигантска доза сарказъм Също като мен за Събуей, ама там няма къде да се изпикая... Та в тоя ред на мисли - предпочитам МакДоналдс... Edited November 25, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Лъки, Чистача! К'ви са тия греховни мисли, бре? Ай ш'ви са ни видат и сандюфчаата, ся ж'ми падни пилиту. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts