Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Някой може ли да ми разясни какво означава енергиен клас А +++/-10% ?

Звучи ми като маркетингова тъпотия. Готов съм да се обзаложа, че въпросния продукт е с 10% по-ефективен енергийно спрямо минимума на спецификацията за да може да влезе в клас А или спрямо друг техен продукт, който е клас А.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Е ли възможно и ако да къде, да се наточи нож за хляб. От тия с къдравото острие? Ако може какви пари излиза горе долу, да не ми излезе по-евтино нов да си купя? Че този нашия след 7 години явно вече има нужда от точене.

Или си купуваш едно точило от тия, дето ножа се стърже в една цепка. Щото почти никой не се навива да точи къдрави остриета - неприятно и трудоемко е. Друг вариант е с масат и брусче...Ако ти се занимава.

Аз имам като това, което съм постнал. Но не знаех, че може да стане и за тоя къдравия нож. Мислех си, че острието трябва да е право за такова точило.

Или си купуваш едно точило от тия, дето ножа се стърже в една цепка. Щото почти никой не се навива да точи къдрави остриета - неприятно и трудоемко е. Друг вариант е с масат и брусче...Ако ти се занимава.

Чукча писател...

Аз си бях взел един шмиргел, ако искаш мога да ти го дам да си наточиш всичките ножове. Ще съсипеш 1-2 докато се научиш ама пък после какви остри стават не е истина :)

Е ли възможно и ако да къде, да се наточи нож за хляб. От тия с къдравото острие? Ако може какви пари излиза горе долу, да не ми излезе по-евтино нов да си купя? Че този нашия след 7 години явно вече има нужда от точене.

Колега, дай снимка на ножа да видя модела на зъбите от какъв вид са по-ситни по едри или вълнообразни да ти кажа дали мога дати го наточа. Пък ще почерпиш една кола от новите с точките, че малката събира за чаши  :)

Масата става за къдрав нож

Зависи кой къдрав нож точиш с масата, плюс това няма да го наточиш ами ще се опиташ да загладиш само връхчетата а не режещата част на зъба.

Аз си бях взел един шмиргел, ако искаш мога да ти го дам да си наточиш всичките ножове. Ще съсипеш 1-2 докато се научиш ама пък после какви остри стават не е истина :)

Да, направо бръснат  :lol: , да не точиш мотиката за копане на картофи, ножовете се точат на специална шайба и след това се полират, на шмиргела го съсипваш. Затова попитах за вида на зъбите да знам дали имам такава шайба.

Edited by mladenski76

Някой предложения кой доставчик има най-стабилен интернет и по-точно такъв с Щатите който да не прекъсва? COOLBOX-a напоследък доста проблеми имат, а Vivacom са трагични??

Има ли някой по навътре на тема хардуер и същевременно да следи какви са цените? Трябва ми за една бърза консултация.

Какво по-точно те интересува? Аз следя нещата. Питай (може и на на лично), пък да видим дали ще мога да отговоря :)

Какво по-точно те интересува? Аз следя нещата. Питай (може и на на лично), пък да видим дали ще мога да отговоря :)

Аз май даже имам да те черпя теб за съвета за онези дъна

Къде правят най-добрите сандвичи в града. Ако има такова място де. Искам голям и "богат" сандвич. Рядко ям, онзи ден ми се прияде, защото бях много ангажиран и не успях да се прибера до вкъщи или да стигна навреме в Чили, за да обядвам и в крайна сметка нищо не ядох.

Ту-партс.... За мен най-яките сандвичи са Трепачите до стадион Ботев. Гадни, мръсни, но пък имат всичко от което имаш нужда. За 3 кинта получаваш - домат, краставица, пържени картофи, свинско каренце, гъби и печено на плоча яйце. Задължително е да си поръчаш добавка лук!

Но винаги можеш да пробваш разни модерни като Събуей например...

Едит:...мани и на мен ми се дояде...

Edited by chistacha

А мойто го сипах с гигантска доза сарказъм

Също като мен за Събуей, ама там няма къде да се изпикая... :lol: Та в тоя ред на мисли - предпочитам МакДоналдс...

Edited by chistacha