djadomraz Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Аз мога ли да се възползвам от промоцията с черното джони и да направим бартер за видеото? На цената на черно джони можеш да си купиш някоя нова карта при това. Пиши ми ЛС и утре ще ти дам една временно с уговорката, че ме мързи да я тествам, но последно като я пробвахме си работеше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 ... някой отворен на InDesign? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Къде да ида да си направя ГТП ? Иии дали ако ида директо ще мога да го направя веднага ? Че не съм си платил данъка още и мисля утре всичко да направя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Къде да ида да си направя ГТП ? Иии дали ако ида директо ще мога да го направя веднага ? Че не съм си платил данъка още и мисля утре всичко да направя. Ако имаш платен данък - навсякъде Без бего вече никъде май не става (или поне аз където минавах преди, сега не искат и се правят). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Плащаш си данъка и отиваш на Рено сервиза под надлез Родопи. Така и така ще даваш пари, поне да ти направят качествен преглед на автомобила. Има и друсалки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Е колко пари ? 50лв или по-малко ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Май към 40 беше последно юли минавах ама не помня цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Еми ок То друсалката ще покаже за 20к км колко са отишли амортисьорите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Какъв е самолета от този клип [video=youtube;aZLUERkcFoY] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 То си пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 То си пише Вярно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Някой знае ли къде е уловката в промоцията на вивател net&call xxl - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call Признавам, не ми се чете, пил съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Някой знае ли къде е уловката в промоцията на вивател net&call xxl - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call Признавам, не ми се чете, пил съм Така е като не пиеш правилно. Няма кой знае каква уловка...само трябва да подпишеш/преподпишеш за 2 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 (edited) Някой да има свободни фризери за под наем за 200 кг. месо за месец време? Наема в луканки(панагюрски) по оригиналната рецепта ! Edited November 13, 2014 by maistor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Някой знае ли къде е уловката в промоцията на вивател net&call xxl - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call Признавам, не ми се чете, пил съм Уловката е в неустойката-ако се откажеш по някое време...плащаш таксите до края на договора...в пълния размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 (edited) Какъв е самолета от този клип ... Анимационен. От Battlefield Edited November 13, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Монитора го оправих. Благодаря за което на всички. Свалих нови драйвери видеокартата на процесора и подкарах до 1920x1080 Обаче се зарибих по една игричка CS:GO и искам а си взема нова(стара) видео карта какво мислите за тази. Копано е с нея около 7-8месеца и сега разпродава момчето. Увери ме, че е бил внимателен, като е охлаждал допълнително видео картите, за да не бачкаш вентилаторите извънредно много и да се прекофтят. Потвърдиха ми, че е сериозен човек, от един друг копач А аз само им повтарям думите и се правя на разбирач. Не съм купувал видео карта от 10години. Нито знам какви са тенденциите, нито нищо. Как ви се вижда идеята за видеокарта на старо? http://olx.bg/sapphire-dual-x-r9-280x-3gb-gddr5-oc-uefi-i59469002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Някой да знае читав dxr to mp3 converter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Май към 40 беше последно юли минавах ама не помня цени. 42лв е,но ми направиха някаква отстъпка от 10лв и стана 32.Видях на какъв хал са ми амортисьорите.Колко точно мери тази тресачка ? Че задните амортисьори са ми на по 75% а са сменяни май месец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 на 100% отиват само газо-маслените с метален прашец в тях и компютърно управление сигурно На мен ми бяха на 80%, по важно е да нямаш разлики ляв-десен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Монитора го оправих. Благодаря за което на всички. Свалих нови драйвери видеокартата на процесора и подкарах до 1920x1080 Нищо не си оправил. Монитора ти е 2560х1440 а не 1920х1080 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Някой да ми подскаже най-удобния чарт за джумла, таблиците са в мъсял? Интересува ме предимно 2д за дневна статистика по календар. И да е фри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Някой може ли да ми подскаже за някоя кръчма в Кичука в района на Камела или Марса за някоя кръчма в която ще пуснат мача Кличко-Пулев със коментар вместо музика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Удома, пред телевизора с девет годишна смокиновица и салатка от настъргана гулия, ряпа и моркови.... Що са ми разни навлеци да ми дишат въздуха и да ми създават шумов фон!?! Подобно събитие се гледа така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Нищо не си оправил. Монитора ти е 2560х1440 а не 1920х1080 Еее знам го това. Нали специално зарафи това го взех. Поръчах си видеокарта и понеделник трябва да съм на максимума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts