Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Аз мога ли да се възползвам от промоцията с черното джони и да направим бартер за видеото? :D

На цената на черно джони можеш да си купиш някоя нова карта при това. Пиши ми ЛС и утре ще ти дам една временно с уговорката, че ме мързи да я тествам, но последно като я пробвахме си работеше.

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Къде да ида да си направя ГТП ? Иии дали ако ида директо ще мога да го направя веднага ? Че не съм си платил данъка още и мисля утре всичко да направя.

Къде да ида да си направя ГТП ? Иии дали ако ида директо ще мога да го направя веднага ? Че не съм си платил данъка още и мисля утре всичко да направя.

Ако имаш платен данък - навсякъде :) Без бего вече никъде май не става (или поне аз където минавах преди, сега не искат и се правят).

Плащаш си данъка и отиваш на Рено сервиза под надлез Родопи. Така и така ще даваш пари, поне да ти направят качествен преглед на автомобила. Има и друсалки. 

Някой знае ли къде е уловката в промоцията на вивател net&call xxl - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call

Признавам, не ми се чете, пил съм :online2long:

Така е като не пиеш правилно. :lol:

Няма кой знае каква уловка...само трябва да подпишеш/преподпишеш за 2 години.

Някой да има свободни фризери за под наем за 200 кг. месо за месец време?

Наема в луканки(панагюрски) по оригиналната рецепта !

Edited by maistor

Някой знае ли къде е уловката в промоцията на вивател net&call xxl - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/net-call

Признавам, не ми се чете, пил съм :online2long:

Уловката е в неустойката-ако се откажеш по някое време...плащаш таксите до края на договора...в пълния размер.

Монитора го оправих. Благодаря за което на всички. Свалих нови драйвери видеокартата на процесора и подкарах до 1920x1080

Обаче се зарибих по една игричка CS:GO и искам а си взема нова(стара) видео карта какво мислите за тази. Копано е с нея около 7-8месеца и сега разпродава момчето. Увери ме, че е бил внимателен, като е охлаждал допълнително видео картите, за да не бачкаш вентилаторите извънредно много и да се прекофтят. Потвърдиха ми, че е сериозен човек, от един друг копач :D  А аз само им повтарям думите и се правя на разбирач.

Не съм купувал видео карта от 10години. Нито знам какви са тенденциите, нито нищо. Как ви се вижда идеята за видеокарта на старо?

http://olx.bg/sapphire-dual-x-r9-280x-3gb-gddr5-oc-uefi-i59469002

Май към 40 беше последно юли минавах ама не помня цени.

42лв е,но ми направиха някаква отстъпка от 10лв и стана 32.Видях на какъв хал са ми амортисьорите.Колко точно мери тази тресачка ? Че задните амортисьори са ми на по 75% а са сменяни май месец...

Монитора го оправих. Благодаря за което на всички. Свалих нови драйвери видеокартата на процесора и подкарах до 1920x1080

Нищо не си оправил. Монитора ти е 2560х1440 а не 1920х1080

Някой може ли да ми подскаже за някоя кръчма в Кичука в района на Камела или Марса за някоя кръчма в която ще пуснат мача Кличко-Пулев със коментар вместо музика :)

Удома, пред телевизора с девет годишна смокиновица и салатка от настъргана гулия, ряпа и моркови.... Що са ми разни навлеци да ми дишат въздуха и да ми създават шумов фон!?!

Подобно събитие се гледа така ;)

Нищо не си оправил. Монитора ти е 2560х1440 а не 1920х1080

Еее знам го това. Нали специално зарафи това го взех. Поръчах си видеокарта и понеделник трябва да съм на максимума