бат Ицо Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Тя цената зависи и от броя копия дневно, щото тези дюзи се спичат като не се ползват. Но джет принтер за печат на документи - благодаря. Малко да се намокри и се размива затова само лазерен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Хъхъ ние на толкова тука умираме от студ бе Свестен - като този в моя офис: OfficeJet 8620. Определено си струва модела и цената на лист е по-ниска от на половината лазерни. Да ти кажа честно, онова HP дето съм го постнал, е с тонер от 19лв за 400 страници и мисля, че е перфектния вариант за тоя нисък бюджет, дето са ми определили. Та за домашна потреба мисля, че ще е перфектен. Още повече, че натоварването няма да е чак толкова голямо, та бързо да се избие ценовата разлика между този, който предлагаш и евтиния вариант. Иначе, като гледам на твоят характеристиките - много добро предложение е за натоварване от около 1000-1500 страници на месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Хъхъ ние на толкова тука умираме от студ бе При мен на толкова започва да се топи леда. ...ама ние с тебе живеем в друго измерение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Тя цената зависи и от броя копия дневно, щото тези дюзи се спичат като не се ползват. Но джет принтер за печат на документи - благодаря. Малко да се намокри и се размива затова само лазерен. Мислех по същия начин като теб. Лично шефката на Стемо в Пловдив ме убеждаваше, че новите OfficeJet-ове ги нямат тези проблеми - нито спичането нито размазването и ако имам оплаквания дори след 6 месеца да е ще ми върне парите. За мокренето - зависи за какво мокрене говорим все пак - предполагам лазерния ще се прецака листа малко по-малко, но намокриш ли го по начало вече не става за пред хора. От принтера съм доста доволен - и консуматива е евтин и функциите са доста добри. Отделно, че ми дойде на цената на ремонта на стария лазерен - аз затова и го взех всъщност. При мен на толкова започва да се топи леда. ...ама ние с тебе живеем в друго измерение... И слънцето залязва по различно време в нашето измерение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Момци, кажете къде да го занеса моя принтер за профилактика, че като принтира вади някакви черни хоризонтални линии. Пробвах се да го изчистя, но ефект нямаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Дедо, един договор и да го изпереш, ако се чете пак става за пред хора. Все пак говорим за някаква документална трайност, а инфекции винаги стават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 А не знам - аз ги давам тези на счетоводителката. Ще я питам колко често ги пере Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Зависи колко е добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Copy Control Center. На "Капитан Райчо" 73б са. Обади се, питай, мисля, че извършват такива дейности. 0800 14 2 14 - безплатен за цялата страна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 От поне 10 години се каня да попитам нещо и все го отлагам като маловажно, ама сега вече ще си попитам. Защо по дяволите когато просто ти измазват дограмата, казват, че ти я "обръщат"?? Накъде я обръщат - наляво, надясно или наобратно...това някакъв майсторски жаргон ли се води или аз нещо не вдявам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Тва е щот ти обръщат джобовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 От поне 10 години се каня да попитам нещо и все го отлагам като маловажно, ама сега вече ще си попитам. Защо по дяволите когато просто ти измазват дограмата, казват, че ти я "обръщат"?? Накъде я обръщат - наляво, надясно или наобратно...това някакъв майсторски жаргон ли се води или аз нещо не вдявам? Мисля, че правилният термин е обгръщат. Ама то си зависи и от кой диалектен район на страната е определеният майстор и точно кои букви изнасилва или направо изяжда. Аз така онзи ден се опитвах да разбера по телефона един тип, който на супер тежък хасковски диалект се мъчеше да ми обясни как точно си програмира конвектомата (фаза по фаза), та да му кажа точно къде е сбъркал. Ей богу, не успях да му вдяна повече от половината обяснения и за това стъпка по стъпка му обясних като на първолак как точно се правят тия магии.... Дано поне той да ме е разбрал, че към края имах усещането, че човекът леко се засегна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Мисля, че правилният термин е обгръщат. Какво си мислим аз и ти...и какво си мислят майсторите са 2 различни неща. Аз също се съмнявах за 'обгръщането', но след като няколко пъти при ремонти майстори ми казваха, че прозорците трябва да се обърнат и обръщането ще струва едиколко си, вече бях 100% сигурен, че думата е такава, каквато я чувам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Точно обръщане си е, защото има обръщане на правия ъгъл на старата спрямо новата дограма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Как, когато я измазват? Има подобен термин при полагането на шпакловката, преди да се сложи изолация/мазилка и е обръщане, защото се обръща ъгъла на мрежата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) Искам да прочета някоя интересна книга на тема психология или поведенческа психо. Някакъв внезапен интересен се пробуди и искам да се информирам. Насочил съм се към 1. „Влиянието. Психология на убеждаването.“ (“Influence: The Psychology of Persuasion”) от Робърт Чалдини В тази книга психологът Робърт Чалдини ни запознава с основните принципи на влиянието: взаимност, недостиг, власт, отдаденост, вкус и консенсус. Защо ви трябва да знаете тези неща? Защото човек най-лесно може да се предпази от капан, ако знае как да ги прилага. 2. „В търсене на мъдростта“ („Seeking Wisdom: From Darwin to Munger”) от Питър Бевлин Авторът Питър Бевлин започва своята книга с великата мъдрост на Конфуций: „Човек, който прави грешка и не я поправя, прави още една грешка.“. Тази книга е написана в резултат на усилията на Бевлин да намери и разгадае мъдростта. Въпроса ми е от къде да тръгна кое е АБВ-то на Психологията и must read Edited November 6, 2014 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 В общежитието в банята имам мухал и се чудя с какво да го махна.Някакви идеи ? Белина добре ли е ? Страх ме е да не направя плочките много бели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Пръскай със Саво. Само проветрявай, че тоя хлор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Някой знае ли къде се дават големи апартаменти за празненства (за нова година става въпрос). Може и в хотел да е като например в хотел Его(че вече е заето там) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) Има едно, дето само пръскаш и изчезва... Само да се сетя... Намерих го - http://www.savo.eu/products-bg/savo-protiv-plesen Само гледай да не се опръскаш... Edited November 6, 2014 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Ще гледам да внимавам да не се опръскам по оная работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 В общежитието в банята имам мухал и се чудя с какво да го махна.Някакви идеи ? Белина добре ли е ? Страх ме е да не направя плочките много бели Щом са плочки може с много неща да действаш. И разбира се с четка Има едно, дето само пръскаш и изчезва... Само да се сетя... Намерих го - http://www.savo.eu/products-bg/savo-protiv-plesen Само гледай да не се опръскаш... Това САВО не беше ли предимно за стени (в смисъл без фаянс)? Много ефективно действа иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) Саво съдържа активен хлор под формата на хипохлорит в алкална среда. Не "изяжда" фугина, но не бива да се прилага върху алуминий, цинк, мед и техните сплави.П.П. Смислена алтернатива на Саво-то е Астониш. П.П.П. НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ АЛКАЛНИ ХЛОР-СЪДЪРЖАЩИ ПРЕПАРАТИ С КИСЕЛИННИ ПРЕПАРАТИ, ЗАЩОТО СЪЗДАВА ПРЕДПОСТАВКИ ЗА МОЩНО ОБГАЗЯВАНЕ С ХЛОР!!! Edited November 6, 2014 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Тези прахчета дето ги продават за чистене на кафемашини и т.н. от котлен камък, нали са лимонтузу? Че жената взела та купила, аз хем, че знам ама пак ме е шубе да го близна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Не винаги е само това. Слагат и разни химии. Недей да близкаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts