exabyte Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 аида64 ми показва пак същите драйвери Има ли някаква програма за ъпдейт на биос ? Тества ли с програмата която ти казах? Според мен няма начин да не стане, след като видиш точния чипсет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Тества ли с програмата която ти казах? Според мен няма начин да не стане, след като видиш точния чипсет. Коя ? нещо не мога да ти намера мнението. Пешо за да питам явно съм пробвал.Проблема е че батерията на тоя лаптоп е умряла и биоса няма как да се ъпдейтне без нея Както и да е.Върнах го лаптопа и ще ползват усб антена за wifi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Вчера тъкмо похвалих Уникредит и ми направиха пишка. Имам проблем с онлайн банкирането. Дава ми само, че нареждането чака събиране на подписи, като цъкна "подпиши" - кор, като цъкна "плащане" ми праща парола и пак кор. Пробвах през три различни браузъра, всичките са със сертифика, навсякъде кор. Някой да има идеи? Писал съм им на съпорта, ма то бачка до 8...А то вече малко минава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 От къде мога да си закупя секретни болтове за джанти? Че не искам да осъмна на трупчета като си купя нови гуми.В студентски някой може да ми ги хареса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 От къде мога да си закупя секретни болтове за джанти? Че не искам да осъмна на трупчета като си купя нови гуми.В студентски някой може да ми ги хареса... Ако си с ламаринени джанти - няма смисъл. Развиват се с водопроводен ключ. Ако си с алуминиеви джанти има някакъв смисъл. Не взимай китайски, защото се късат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 С ламаринени съм,но с тасове.Съмнява ме да тръгнат да ги къртят,че да ми взимат гумите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Кое да къртят? Таса ти е заминал за нула време и от там те почват с тръбния ключ на всички гайки. Карай си с тасове и не се коси. Ако са те нарочили - няма какво да те спаси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Хубаво ги окаляй като ги сложиш да не си личи, че са нови и като паркираш винаги волана изправен да не надничат прелъстително гумите изпод калника с големия грайфер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Абе те ако са ме нарочили верно няма да се спрат пред нищо.Оня ден някво ауди а3 откраднаха до блока паркирано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) Малко ще се изложа с този въпрос ама с тази двс записвачка мога ли да запиша CD диск за кола която чете само аудио cd. Мисля че имаше някаква разликаhttp://prikachi.com/images.php?images/181/7694181l.jpg edit: LITE- on DVDRW LH- 20 A1S ATA DEVICE Edited October 30, 2014 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Някой може ли да ми извади някаква финансова информация за тази фирма - ЦИТ АД. Регистриран капитал, оборот и подобни неща от търговския регистър или от където там се гледа. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Малко ще се изложа с този въпрос ама с тази двс записвачка мога ли да запиша CD диск за кола която чете само аудио cd. Мисля че имаше някаква разлика http://prikachi.com/images.php?images/181/7694181l.jpg edit: LITE- on DVDRW LH- 20 A1S ATA DEVICE Има разлика единствено в начина на записване. Записвачката си е записвачка. Сваляш си неро, бърнваш аудио сд. Т,е, 20-тина песни макс. Смята ти ги на време, не на МБ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Има разлика единствено в начина на записване. Записвачката си е записвачка. Сваляш си неро, бърнваш аудио сд. Т,е, 20-тина песни макс. Смята ти ги на време, не на МБ. ...с допълнението - на стандартно CD - 80 минути и запис на скорост най-много 16Х (щом е за кола - дори и на 8Х за всеки случай). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) Някой може ли да ми извади някаква финансова информация за тази фирма - ЦИТ АД. Регистриран капитал, оборот и подобни неща от търговския регистър или от където там се гледа. Благодаря предварително!Тук има някои работи http://beis.bia-bg.com/index.php?selcomp=7750&p=shortp А тук виждам, че имат и някакъв договор със Созопол, ама ми се струва, че чади яко http://www.mlsp.government.bg/SMAEP/r_burgas/finalb.htm Edited October 30, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) ЦИТ АД Няма публикувани отчети. Edited October 30, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Благодаря много, но всъщност май иде реч за друга фирма. Тази която търся е "Център за иновативни (или иновационни) технологии", но е посочена като ЦИТ АД там, където гледам. Може и да има грешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Някой да има идея какво правят на "глухия" прелез Смирненски-Кичука? Да не го отварят за коли? Помня, че преди имаше проект, който трябваше да стартира още септември. Другото интересно е, че успоредно на линията има нещо като път или поне на такова прилича. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Има ли някъде да се продава нарязан, суров бекон? Не някъв пушен и т.н. Суров. нарязан на тънко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Някой да има идея какво правят на "глухия" прелез Смирненски-Кичука? Да не го отварят за коли? Помня, че преди имаше проект, който трябваше да стартира още септември. Другото интересно е, че успоредно на линията има нещо като път или поне на такова прилича. Глухият прелез ще го отварят, да. Ще може да се минава напряко за Кючука. Ама кога ще е готов, ще те излъжа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Баааси кефа, заклевам се! Най-накрая! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 А пътят отстрани всъщност не е път, а трасе за успоредна жп. линия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Прелез не би трябвало да има. Или подлез, или надлез... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 За кой прелез става дума, че не се сещам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Транспортна болница - Ескада /ул. Царевец/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 (edited) Прелез не би трябвало да има. Или подлез, или надлез... Ще бъде подлез, понеже за надлеза Каспела III изяде мястото + това за надлес нали се сещаш че трябва да почне от санито за да мине над високоволтовата мрежа на линията. Една позната работи в община Пловдив и със сигурност ще бъде подлез проекта е одобрен парите ги има, чакат само ЖП-то да преместят линията и започват. Edited November 12, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts