Lucky Luciano Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Мне - НОИ, бившите Ортопедии, стая 105. Не, ама да Там, където те пратих, също се подават болнични и се чака макс 2мин. Абсолютно умишлено те пратих там, а не зад Лайпциг. Не разбрах дали мога да вържа един принтер с два различни входа, на два различни компа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 А още по-лесно е да караш с лещи/скиорска маска. Това с лещите ми е минавало през главата, ама за едното каране до работа ... там да свалям лещите, да слагам очилата (за комютър са различни от ежедневните), после на връщане пак да си бъркам по очите.... не ми е оферта. От друга страна ползването на лещи при спорт, ако ще и градско колоездене, ми се струва доста по-безопасно от носенето на очила. Абе замислям се понякога. В този ред на мисли и аз да задам кратък въпрос: някой със сходен проблем и впечатления от лещи? Трябва ли да минавам през очен лекар за да ми се изпишат или като си знам данните на очилата е достатъчно да се занеса до аптеката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Абе верно, де е нашия най-любим модератор? Кво става, някои има ли инфо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Трябва да минеш през очен, най-добре с компютърна диагностика. Друг вариант са ти някакви бюджетни очила с диоптър за спорт, макар че такива вече няма на нашия пазар...Най-евтиното е 120лв... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Абе верно, де е нашия най-любим модератор? Кво става, някои има ли инфо? Кой тоз' и има ли изобщо такова животно като "любим модератор"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ей, ша спя спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Съвет за добър новичък рутер до около 50-60 лв ? Това http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi_wireless_router_mini-6050.html бива ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 ... Не разбрах дали мога да вържа един принтер с два различни входа, на два различни компа. Има USB Switch-ове. Ръчно превключваш. Имам такъв. Мини да го погледнеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Мисля си за едни Drag Stiletto http://www.ustrem-bg.com/shop/glases/339-dragomir-stiletto.html Само дето първо имам доста други неща за купуване и свободни пари около 130-140 (със стъклата) не ми остават и за това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Има много приятни шимански очила за по 70-90 лева. Разгледай онлайн каталозите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Пешо я пусни един линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Дааа, Пешо, присъединявам се към искането на конкретен линк Кое мисли ще е по-добре шимански или драгски очила? Като имаш предвид, че говорим за такива, на които може да се закача диоптър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Ъъъ и аз се включвам в искането за линк.И как става тая работа със закачането на диоптрични стъкла?От хиляда години търся евтино решение за тъмни (слънчеви) очила с диоптър.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Ако носиш диоптър - продават се само филтрите, който подобно на щипка се закачат дискретно към наносника на очилата и така отпред погледнато получаваш слънчеви очила. Форми имат разни, да ти напаснат на очилата. През тях виждаш първо през стъклото, после пред филтъра. Нещо такова. Това обаче е с магнитчета и трябва рамката ти да е специална. Има и такива със щипка, стават на повечето очила и са около 20 лв. Тези които предложих аз по-горе на драг са спортни очила със места освен за филтрите и за диоптричните стъкла. Предполагам Пешо за такива говори. Не знам дали биха ти свършили работа, погледни какво представляват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 (edited) И в Техномаркет неграмотност: ИЗПОЛВАТ СМЕНЯЕМ ТИП БАТЕРИЙ Това е от линка за очилата на предната страница. http://www.technomarket.bg/products/09106937/samsung-ssg-3100gb-xh Май ще преработим граматиката.... Edited October 15, 2014 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 И в Техномаркет неграмотност: И там работят хора...да не мислиш, че някой им проверява правописа при постъпването им на работа? А иначе поляризираните клипсове с щипки (не за 3D телевизорите, а стандартните слънчеви с UV защита) се намират и за доста по-малко от 20 лв. - имам няколко такива в различни разцветки, вкл. и леко жълти за нощно шофиране, пак поляризирани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 (edited) Ако носиш диоптър - продават се само филтрите, който подобно на щипка се закачат дискретно към наносника на очилата и така отпред погледнато получаваш слънчеви очила. Форми имат разни, да ти напаснат на очилата. През тях виждаш първо през стъклото, после пред филтъра. Нещо такова. Това обаче е с магнитчета и трябва рамката ти да е специална. Има и такива със щипка, стават на повечето очила и са около 20 лв. Тези които предложих аз по-горе на драг са спортни очила със места освен за филтрите и за диоптричните стъкла. Предполагам Пешо за такива говори. Не знам дали биха ти свършили работа, погледни какво представляват. Да деее, аз искам и спортни (за кулилоту) и "слънчеви"..ама тея закачащи се не ме устройват...Ще ми се нещо със форма като за слънчеви....ама тцвъ... Edited October 15, 2014 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Кой тоз' и има ли изобщо такова животно като "любим модератор"? Да - бай Ставри! Строг! Но справедлив! Обича майтапите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 А иначе поляризираните клипсове с щипки (не за 3D телевизорите, а стандартните слънчеви с UV защита) се намират и за доста по-малко от 20 лв. - имам няколко такива в различни разцветки, вкл. и леко жълти за нощно шофиране, пак поляризирани. Я ме прати някъде, където са по-евтини и хубави. Че все за по 20-25 лв ги намирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 И в Техномаркет неграмотност: Това е от линка за очилата на предната страница. http://www.technomarket.bg/products/09106937/samsung-ssg-3100gb-xh Май ще преработим граматиката.... Той линка отиде в друга тема, ама вярно ще трябва да променим граматиката, това не го бях забелязал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Не съм разбрал, че става дума за диоптрични очила. Та за туй мога да дам един линк - chainreactioncycles.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) Колко вървят в момента наемите в Пловдив (примерно Смирненски) за боксониера? Edited October 16, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Колко вървят в момента наемите в Пловдив (примерно Смирненски) за боксониера? Oт 250 започват горе-долу смислените, но в момента изборът е...никакъв. Най-добре края на февруари или първите 2 седмици на Юли, ако можеш да чакаш до тогава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 (edited) Препоръчайте ми фирма за смяна на вертикални щрангове в блок. Моля САМО от лични впечатления. Знам как се ползва Гугъл. По възможност с отлични лични впечатления .... Edited October 17, 2014 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Сега единия щранг в блока ще го сменят. Днес почват къртенето. Ще ти кажа като свършат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts