gado Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Ай кат си говорим за акумулатори да се вметна и аз. По-миналата зима смених моя 11 годишен (произведен през 2001г) неясно каква точно марка, но брандиран като Моторкрафт акумулатор. И то не за друго, ами защото започна да не ми харесва как пали колата Предложиха ми да го подменят със същият, но вече брандиран като ФоМоКо, обаче точно в онзи момент нямах за даване едни 270 лв. та си взех Монбат. Мисълта ми е, че така плютата марка си изкара две зими безпроблемно, качена на 2000 кубика кола, която се кара само и единствено в града, предимно в най-натоварения трафик. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 (edited) Като си говорим за акумулатори препоръчвам Бош s5 или s6 или ако парите не са проблем най-доброто:Оптима.В краен случай Варта. Edited October 9, 2014 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Нещо кафе машината май се предава. Мислих, че е заради ситно смляно кафе, но май не е.Някъде сервиз за ремонт където да не ми съдерат 9 кожи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Нещо кафе машината май се предава. Мислих, че е заради ситно смляно кафе, но май не е.Някъде сервиз за ремонт където да не ми съдерат 9 кожи? Най вероятно помпата свършва, провери ТУК могат да ти я ремонтират, а може да си купиш помпата и сам да си я смениш, елементарно е. EDIT: А има и друго, да не е задръстена с котлен камък, пробвай да сипеш в казанчето с водата 5-6 пакетчета лимонтозу и я пусни да загрее но до степен за капучино и я пускаш както си пускаш кафе но без кафе вътре, така няколко цикала като изчакваш пак да загрява напълно м/у кафетата. Поздрави. Edited October 10, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Нещо кафе машината май се предава. Мислих, че е заради ситно смляно кафе, но май не е.Някъде сервиз за ремонт където да не ми съдерат 9 кожи? Сервиз за тая работа - Жан Сервиз... Мисля пълна профилактика беше къмто 40 лева, но туй бе отдавна... Съществува вероятност и да се поизнервиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Някой да знае дали НАП работи и в събота до обяд поне да си платя здравните осигуровки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Някой да знае дали НАП работи и в събота до обяд поне да си платя здравните осигуровки? В събота не работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Някой да знае дали НАП работи и в събота до обяд поне да си платя здравните осигуровки Плащай по банка, защо се занимаваш с тях? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Отварям сайта на Декада, да прегледам кутиите и оп - нищо. Да не са тръгнали на фалит, имат проблем със сайта или е нещо друго?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Най вероятно помпата свършва, провери ТУК могат да ти я ремонтират, а може да си купиш помпата и сам да си я смениш, елементарно е. EDIT: А има и друго, да не е задръстена с котлен камък, пробвай да сипеш в казанчето с водата 5-6 пакетчета лимонтозу и я пусни да загрее но до степен за капучино и я пускаш както си пускаш кафе но без кафе вътре, така няколко цикала като изчакваш пак да загрява напълно м/у кафетата. Поздрави. Взех някакво на Аксор (Италия). В пликче като лимонтозу (струва 1лв). Пише, че е уж спец за кафе машини. Свърши много добра работа Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Взех някакво на Аксор (Италия). В пликче като лимонтозу (струва 1лв). Пише, че е уж спец за кафе машини. Свърши много добра работа Мерси Радвам се че помогнах, спомних си че преди време и моята започна едвам едвам да тече и с лимонтозу я оправих, понеже във фирмата парогенераторите с лимонтозу ги чистим та за това. Лека вечер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Отварям сайта на Декада, да прегледам кутиите и оп - нищо. Да не са тръгнали на фалит, имат проблем със сайта или е нещо друго?!?!? Е как нищо-имат цели 2 хубави кутии Още преди 2 години някъде забелязах,че им намалява асортимента.Според мен понеже скъпите и качествени компютърни кутии са много малък пазарен дял у нас просто са се отказали да внасят.Най-добре им звънни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Ааа, то не е за мен., Аз отдавна си купих една кутия на Lian Li от тях. Просто кума търсеше и ме попита от къде. И като му казах, той вика - ба там няма нищо. И като погледнах - вярно нищо Edited October 10, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Както и аз.Модела PC-7F W не бих го заменил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Работи ли колетното гише на централна поща в събота?Налага с да пратя нещо до Дания спешно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Някой ако дава апартамент под наем от севрната страна на Марица - сега е моментът да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Ще питам колегата, споменаваше, че имал някъв излишен в блок срещу Ленинград Били го взели вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Работи ли колетното гише на централна поща в събота?Налага с да пратя нещо до Дания спешно.... За там не знам, но за Кичука и Кършияка (второто колело на панаира) - работят. Може да видиш в сайта на пощите, работното време на клоновете в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Отварям сайта на Декада, да прегледам кутиите и оп - нищо. Да не са тръгнали на фалит, имат проблем със сайта или е нещо друго?!?!? Oт доста време са така. Имаха и хубави вентилатори и кутии... Ако някой знае други подобни агенти да казва, че ми липсват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Да знаете къде в Плд мога ДНЕС да си купя > http://www.emag.bg/kapsuli-tchibo-cafissimo-elegant-espreso-s-aromat-na-citrusovi-plodove-10-kapsuli-70-gr-464517/pd/D29ZJBBBM/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 (edited) Някой да има стар SIEMENS A70 ? Трябва ми само капачето на батерията. Edited October 12, 2014 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Спука ми се резервоара и ми изтече бензина в нищото.Та какви опции имам ? Мога ли да го лепя или да търся резервоар 2ра ръка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Можеш и двете. Зависи какъв ти е резервоара. Ако е с полимерно покритие отвътре - търси си нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Ако е метален можеш да го завариш, запоиш или залепиш с двукомпонентно лепило (ако не е разпран сериозно). Правил съм и трите, като за първите две (особено заварянето) трябва да се остави няколко дена да излязат парите и да е пълен с вода докато се заваря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Ами ще пробвам да го залепя,защото е една малка дупчица от която таи като се поизчисти почва да цацърка като ракия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts