Sothbiss Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Нещо за работа или?Питам, защото засичам чат пат обяви за IT с немски и се чудя дали си заслужава. Не беше за работа. За собствено удоволствие и преговор на езика, че отдавна съм завършил гимназията и от тогава не практикувам немски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Vor dem Scheißen, nach dem Essen,Hände waschen nicht vergessen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Всъщност това в Тракия определено е най-добро като цени, а качеството е перфектно! Говорим за Barcode, зад пощата, предполагам! Посети го, ще останеш доволен! Конкретно тук http://sushibarcode.com/menu_sushi6.html КОМБО „CHEFS 2“ - 16 бр. 460 гр.. за 15.49 лв е най-доброто, което съм ял досега! Баси, по мое време суши се предлагаше само в японския в София, сега гледам са се пръкнали ресторанти навсякъде. С тия киноа и телешки боклуци обаче се притеснявам да не би да има залитания в качеството и на класическите варианти. Принципно суши правено от неяпонец не консумирам, ама като намина някой ден ще трябва да ги пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 Баси, по мое време суши се предлагаше само в японския в София, сега гледам са се пръкнали ресторанти навсякъде. С тия киноа и телешки боклуци обаче се притеснявам да не би да има залитания в качеството и на класическите варианти. Принципно суши правено от неяпонец не консумирам, ама като намина някой ден ще трябва да ги пробвам. Основно в Хепи се предлага. Те може да се каже, че го направиха популярно. От тях обаче идват и тези извращения: киноа и телешко. Появиха се обаче и наистина качествени места за хапване на суши. Няма ли някакъв шанс да си дойдеш в скоро време? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 (edited) Конкретно тук http://sushibarcode.com/menu_sushi6.html КОМБО „CHEFS 2“ - 16 бр. 460 гр.. за 15.49 лв е най-доброто, което съм ял досега! Тези "хрупкави пилета" са баш на хепи глупостите. Това НЕ Е СУШИ! Това в хепи толкова е минало покрай сушито, колкото Тойота Приус е трамвай. Имат нещо общо и ако не разбираш можеш да останеш с грешно впечатление, но е много далече от истинско суши, правено от японец. Един истински японец едвам ще успеят да го удържат да отиде да кастрира готвачите като му донесат "суши" от Хепи. Ако трябва да сме точни то и соевия сос е минал покрай истински соев сос и е далечен братовчед (поне 8ми) на Кикоман (чиито бутилки ползват) ... Баси, по мое време суши се предлагаше само в японския в София, сега гледам са се пръкнали ресторанти навсякъде. С тия киноа и телешки боклуци обаче се притеснявам да не би да има залитания в качеството и на класическите варианти. Принципно суши правено от неяпонец не консумирам, ама като намина някой ден ще трябва да ги пробвам. Не се хаби. Нищо общо със сушито нямат. Т.е. имат - докарват горе-долу формата и слагат ориз. Верно нито ориза е правилния ориз за суши, нито е сварен както трябва, нито ползват правилните сортове риба, нито размера е нормален. Силно побългарено е всичко. Един истински японец никога не би погледнал суши с риба тон или сьомга, нито би ползвал този ориз. А истинските суши майстори идват да те погледнат и ти правят сушито според размера на устата а не такива огромни парчотии, дето ще се чудиш как да ги налапаш дори да ги разрежеш на 2. Още по-малко с киноа или пък с панирано пиле или с пържени яйца вътре. Пълна подигравка със сушито е това. А това колко е солен соевия сос тука никой не се усеща, защото все такива продават в тукашните магазини... А тези в Хепи дори са пренапълнени с евтин сос бутилките, които сервират (а на бутилките пише Кикоман)... срамна история Не че не го ям за разнообразие, но го ям с пълното съзнание, че това не е суши. Edited September 17, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 (edited) Само аз ли не харсвам Хепи като верига, като меню и качество на храната? Сега забелязах, че пишем в Кратки въпроси. Защо, да му се не знае... Edited September 17, 2014 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 И аз не ги Харесвам.Един път ядох някаква отвратителна гадост там.Втори път не.Дедо за някои неща си прав,но ориза,който ползват е правилния.На сестра ми приятеля преди да се преквалифицира в Android Dev работеше в суши.Сега вкъщи имат 1 пакет ориз 5-10 кила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnOOkeD Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Някой знае ли сравнително евтин нотариус около жк.Изгрев/Тракия?За прехвърляне на автомобил става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 На лаптопа ми, който никога не е излизал от вкъщи, се появиха чужди акаунти и пароли (като кликна в полето за log-in) в Zamunda. Как??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Полтъргейтс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Някой може да си е влезнал в профила в gmaila и ако се ползва хром, всички пароли се синхронизират. Другото е просто имената на полетата в замунда, да са идентични на някои други сайтове и така да ги прихваща. В такъв случай, ако се пробваш да влезнеш, няма да можеш. Но по-скоро първото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Тези "хрупкави пилета" са баш на хепи глупостите. Това НЕ Е СУШИ! Това в хепи толкова е минало покрай сушито, колкото Тойота Приус е трамвай. Имат нещо общо и ако не разбираш можеш да останеш с грешно впечатление, но е много далече от истинско суши, правено от японец. Един истински японец едвам ще успеят да го удържат да отиде да кастрира готвачите като му донесат "суши" от Хепи. Това, което съм посочил иди и го хапни, пък после ми кажи, че не е добро! Иначе рецептите се пригодяват за местния вкус. То и на мен пицата не ми харесва в Италия, ама в САЩ били най-добрите... Въпрос на вкус! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 На лаптопа ми, който никога не е излизал от вкъщи, се появиха чужди акаунти и пароли (като кликна в полето за log-in) в Zamunda. Как??? Chrome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Здравейте Някой дали не може да ми даде под наем за утре и вдругиден багажник за колело за задна врата на автомобила ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Колеги, защо ника ми най-долу на всяка страница излиза със звездичка mladenski76* или аз виждам звезди посред бял ден, а не съм пил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 При логване, си сложил отметка на Invisible, тоест когато някой ти влезе в профила, не може да види кога последни си бил активен. Ако се логаутнеш и се логнеш отново, но махнеш тази отметка, няма да виждаш звезди посред бял ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Някой да е бракувал наскоро автомобил да сподели къде е най-изгодно да се предаде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Имам аналогова ТВ на DCC и се чудя, ако взема един цифров приемник дали няма да мога да гледам цифрова До колкото помня, приемниците се описваха за активация.Този някога е бил описан, но дали са си ъпвали базата след промените... Някой да е тествал или да има вътрешна информация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Тц, нема да стане. Ще гледаш отворените канали, а другите - греда. Скоро не съм си играл да гледам кое е отключено, но последно бяха около 20 канала, бозави. Raiuno, Pro7 и подобни. Нищо интересно, не е отворено. Ориентирай се към друг оператор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Не, то аз така или иначе почти не го гледам.Аналоговата ми върши работа, просто се чудих дали ще стане или не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Ако можеш си прехвърли кабела на аналоговата на Близу, там е доста по-добре положението и да почти всичко, което би ти трябвало, ще го имаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Личната ми карта ми изтече на 10-ти този месец, а аз пуснах от 4-та дата заявка за нова и на бележчицата пише да отида на 4-ти да си взема новата. -Въпроса ми е следния; -Има ли вероятност ако отида утре и да ми я дадат, защото едни колеги ми предложиха да отида с тях до Гърция, а фактически нямам лична карта, а има ли някаква опция за изкарването на някакъв документ, който да я замести. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Има ли денонощна педиатрия в Пловдив, освен в държавната болница? Някъде частно и оборудвано? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 (edited) В Транспортна болница има денонощен педиатричен кабинет. 25 лв е таксата. Edited September 23, 2014 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Някой има ли механична клавиатура, която не ползва, и желание да ми я даде за известно време? Бих искал да пробвам, преди да вложа 100-150 лв за такава покупка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts