Sothbiss Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Бисер Шопа на Марин Дринов, след кръстовището с Родопи, посока Тримона. Благодаря, оказа се, че ми е на 2-3 мин. пеша от нас Свърши ми чудна работа. Точно за 45 мин. колата беше готова и вече мърка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Добре, това ще направя първо - препоръчай къде (в Пловдив). Ако не се организирам тези дни, после ще търся в София.Автосервиз Сурен. Намира се на Рогошко Шосе. линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Автосервиз Сурен. Намира се на Рогошко Шосе. линк Баш там щях да го пратя и аз Моите ги правих преди месец и цената беше 10 лева. Работата е за 10 минути, ако са свободни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Благодаря, оказа се, че ми е на 2-3 мин. пеша от нас Свърши ми чудна работа. Точно за 45 мин. колата беше готова и вече мърка Шопа е пич! Доказал се е неведнъж и най-вече ме е спечелил с това, че три пъти мери, веднъж реже. Гледа всичко на него да му хареса, че накрая завършва и със спрейче заварката, ако му се види неестетична. Нещо, което другаде никой няма да си направи труда да направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 На Бисер само като му видиш как е подреден и чист сервиза и ти става ясно и каква ще е и работата! И аз го препоръчвам горещо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 (edited) За тук ли говорим Edited September 12, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Точно за там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Автосервиз Сурен. Намира се на Рогошко Шосе. линк Отидох, оказа се че имало някакви счупени неща около рефлектора и не може да се регулира. Нови фарове ще трябва да купувам. Така и така единият е леко счупен, направо ще ги подновя. Благодаря за информацията! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Въпросния Бисер да знае някой нали работи в събота, или телефон поне да питам за работно време? Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 О896-287-837, мисля че това му е номера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 О896-287-837, мисля че това му е номера. Благодаря Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Препоръка за външен хард 1ТБ? =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Като разчиствах в нас открих 2 тонколони още от комунистическо време, произведени в БГ. Били са за грамофон. Въпроса ми е какви показатели трябва да гледам за да установя с какво мога да ги "захраня". До колкото знам се гледат някакви "съпротивления за да не изгори първо стъпало". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 (edited) Виж какви са колоните като марка и модел. След това - гугъл Или пускаш снимка да ги видим Edited September 13, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Ето това е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Е те то си пише - мощност 40W, импеданс - 4 ома, честотен диапазон - 80Hz до 16kHz. Значи ти трябва усилвател, който да работи на 4 ома и с не по-голяма мощност от 40W Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Има ли начин да се добави обект в Google Earth така че да го виждат всички? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Да, има. Тагни си го на картата, именувай си го и ще се вижда като пинната локация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Да, има. Тагни си го на картата, именувай си го и ще се вижда като пинната локация. До тук добре,обаче го виждам само аз...идеята ми е примерно да сложа маркер на обект и да го виждат всички примерно" магазина на Пешо"...нещо пропускам ама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Колеги ето какво съобщение получих днес, само че съобщението е от същия номер, да се занимавам ли с полицията, че това е измама или няма смисъл,едва ли ще се трогнат да го търсят? (Molia, obadi mi se na 0896406067! [GLOBUL vi predava tova suobshtenie ot imeto na posochenia nomer]) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 До тук добре,обаче го виждам само аз...идеята ми е примерно да сложа маркер на обект и да го виждат всички примерно" магазина на Пешо"...нещо пропускам ама Ако добре помня и аз имах проблеми с подобно тагване. Имат някакви изисквания. За куриоз, у Фейсо искат няколко тага на локацията и я адват. Стана на третия ден при мен, а в Гугъл мапс май и до ден днешен тага си го виждам сам... Погледни какво изискват, за да стане публичен. Маса народ си е добавил локациите, така че все някак трябва да стане. Има обаче момент на изчакване. Колеги ето какво съобщение получих днес, само че съобщението е от същия номер, да се занимавам ли с полицията, че това е измама или няма смисъл,едва ли ще се трогнат да го търсят? (Molia, obadi mi se na 0896406067! [GLOBUL vi predava tova suobshtenie ot imeto na posochenia nomer]) Обади се на оператора си първо, та да разбереш какво точно се случва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Оператора никога няма да изпрати такова съобщение от такъв номер. Винаги ползват някакъв shortcode за системни съобщения. Което не значи, че някой 3d-party вендор не може да си купи shortcode. Това за лично за мен си е опит за scam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Обади се на оператора си първо, та да разбереш какво точно се случва. Обадих се, имат тази опция, звъннах на номера и познай, човека въобще си нямаше идея за SMS-а или пък за мен. Луууууда работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Имат я тази опция, ако ти е спряна сметката мисля, ме имаш 3 смс да пратиш със горепосочения текст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Момци, кажете как да оправя един проблем с принтера (лазАрен). Принтира си супер, ама изкарва и някакви гадни тънки хоризонтални линии на страницата/страниците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts