MAster-D Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Мисля че въпросът ми се отнася в тази графа . Не мисля че трябва да пускам тема за него . Та въпросът ми е : някой знае ли какво точно трябва да направиш или да събереш за да спечелиш на чио чипс Ипода ? Ям чиспа им и няма нищо вътре . Мислех , че ще е като с парите - две полувинки , но не е . За това искам да попитам , какво трябва да имам за да е мой Ипода ? Благодаря Ви . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Просто задачата по химия не бе в темите за зубрене! Хората, които не са зубрели, а са мислели са се справили. Така направиха отсявка след 127-те шестици по биология... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) някой може ли да ме светне утре (димек неделя) от къде мога да закупя secure digital card ? Edited July 22, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 някой може ли да ме светне утре (димек неделя) от къде мога да закупя secure digital card ? Мисля че в Декома има ! Би трябвало да работят в неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) да ама в декома принципно е бая скъпичко , горе долу 1гб върви към 60 там най-вероятно е повече..... едит : еи сега се сетих че имат сайт картата е 55лв което ме устройва идеално ако някой не се обади в обявата ми в бай/ селл ще се ходи там , мастерД мерси за съвета декома изобщо го бях изключил като възможност http://www.dekom.bg/index.php?page=product...173c821dc250599 кофтито е че не пише дали бачкат в неделя ама дано да работят..... edit2: дейба тъпия деком не бачка в неделя , 2бе-то ме спаси.... Edited July 23, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) Пак заповядай Айде лека . Edited July 22, 2006 by MAster-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Просто задачата по химия не бе в темите за зубрене! Хората, които не са зубрели, а са мислели са се справили. Така направиха отсявка след 127-те шестици по биология... Това ясно, ама мен ме интересува конкретното условие на задачата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Това ясно, ама мен ме интересува конкретното условие на задачата. То е по скоро тема . Соли е тема от 7 страници , която следва един логичен ред пишат се 2 таблици ( 2 схеми по какъф начин се получават соли ) и след това на всеки начин по 2 примера се пишат и се следва логичен ред на примерите . Една схема 20 примера с по 2 уравнения ( 40 дотук ) след това пак се прави схема и пак още толкова примера . Едното е от какви метали , киселини се получават другата схема е начина нза свързване каква химична връзка е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 То е по скоро тема . Соли е тема от 7 страници , която следва един логичен ред пишат се 2 таблици ( 2 схеми по какъф начин се получават соли ) и след това на всеки начин по 2 примера се пишат и се следва логичен ред на примерите . Една схема 20 примера с по 2 уравнения ( 40 дотук ) след това пак се прави схема и пак още толкова примера . Едното е от какви метали , киселини се получават другата схема е начина нза свързване каква химична връзка е . За твоя информация изпитът се състои от 2 теми и 2 задачи - тема и задача от органична и такива от неорганична химия, все пак там уча и съм по наясно.Темите са ми ясни, интересува ме условието на задачата, която в случая е толкова спорна.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Имам два въпроса : 1) Искам да попитам АДИДАС-а на центъра събота и неделя до колко работи ако си имате и представа ? 2) Някой знае ли какво точно трябва да направиш или да събереш за да спечелиш на чио чипс Ипода ? Ям чиспа им и няма нищо вътре . Благодаря . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 как се казва песента от това клипче ? http://www.metacafe.com/watch/185940/video/R/CFD_1002/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cMoKo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Как мога да си направя интернет радио??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 как се казва песента от това клипче ?http://www.metacafe.com/watch/185940/video/R/CFD_1002/ защо не пробваш в темата " търся една песен но незнам как се казва " по може да има резултат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 (edited) Трябва ми магазин за автоаксесоари, където има избор на калъфи за седалки. Ходих в Метро и в още един хипермаркет, но изборът не беше много богат и следователно нищо не харесах. Ако някой знае къде има - нека сподели И също да питам - някой знае ли, дали е вярно, че след 2007, ако евентуално ни приемат в ЕС, ще паднат всички мита за автомобили внос от ЕС? Edited July 23, 2006 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Трябва ми магазин за автоаксесоари, където има избор на калъфи за седалки. Ходих в Метро и в още един хипермаркет, но изборът не беше много богат и следователно нищо не харесах. Ако някой знае къде има - нека сподели И също да питам - някой знае ли, дали е вярно, че след 2007, ако евентуално ни приемат в ЕС, ще паднат всички мита за автомобили внос от ЕС? Мито за внос на автомобили от ЕС не се плаща и в момента бе момко. Плаща се ДДС и акциз. След 2007 ако ни вземат ще се избегне двойното плащане на ДДС т.е. като си платиш веднъж ДДС-то при покупка в коя да е държава-член на ЕС не го плащаш повторно у нас. Edited July 24, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Мито за внос на автомобили от ЕС не се плаща и в момента бе момко. Плаща се ДДС и акциз. След 2007 ако ни вземат ще се избегне двойното плащане на ДДС т.е. като си платиш веднъж ДДС-то при покупка в коя да е държава-член на ЕС не го плащаш повторно у нас. Да де момко( ) знам, че е ДДС, но 90% от хората казват на ДДС мито и оттам и аз. Значи отпада ДДС - мерси за инфото Някой ще ми отговори ли за магазините за автоаксесоари Edited July 24, 2006 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Това какво е и някой иска ли да го осинови? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 тва е или скакалец или щурец, ам по-вероятно скакалец, като му гледам краката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Това какво е и някой иска ли да го осинови? това е доста гаден скакалец.нямам желание да имам подобни гадинки в къщата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) Абе треа да питам едно нещо и моля да ми отговори някой наистина компетентен и да няма догатки.Та въпроса ми е-аз сега навършвам 14 години и почвам 15 съответно вече имам и лична карта.Мога ли аз с първия ми братовчед,който е навършил 18 години и кара 19 да отида с него в някое нощно заведения(дискотека) и той да ми е придружител? Забележка-фамилийте ни са различни Edited July 24, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 не може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 А до след колко години може като изключим 18 естествено ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) в гладиатори в кичука още довечера може да отидеш и да си влезеш самичък там ходят всички непълнолетни от кичука последния път като бях помислих че съм на детска дискотека .......възрастовата граница беше от 15-17 като 18 годишните се брояха на пръсти ...... Edited July 24, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Номерата на автобусите имат ли връзка с маршрута им или са подбрани на зула? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Номерата на автобусите имат ли връзка с маршрута им или са подбрани на зула? е ква връзка?нашите улици са с имена а не както е в някои страни с цифри.между другото до 30 някъде ги има всичките-или автобуси или тролеи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts