Ton4o Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 От години не съм ходил на чалга дискотека . -Можете ли да ми препоръчате някоя с по-голям бар, да не е голяма гъчканица и да сервират Бг алкохол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Къде си държите субуфера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 На земята Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Тия субуфери за коли за под седалката заслужават ли си ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Има ли някой колега, който ще се пребира на есен от Америка, да ми донесе 1-2 малки неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Тия субуфери за коли за под седалката заслужават ли си ? Магданоза е твоя човек. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Тия субуфери за коли за под седалката заслужават ли си ? НЕ! Иди в Аудиоспирит, ако искаш професионално мнение, ама знам какво ще ти каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 (edited) Ми освен да си сложим 2 елипси на кората,но ме притеснява,че ще ми отеснее още багажника edit:Я кажете някакъв плейър,който пуска без проблем blu-ray и не е VLC,защото той осира настройките на 7.1 системата и не се чуват гласовете Edited August 1, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 От къде е най-добре да се мине за Кавала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) От къде е най-добре да се мине за Кавала? От къде ще се тръгва?Ако е от Пловдив най-добре е Асеновград-Кърджали-Маказа.На Комотини се мяташ на магистралата и газ.На едно място по пътя мисля че се плаща тол такса(1.5 или 2.5 евро не помня вече).През Маказа пътя е най-хубав,от разклона за Момчилград до границата е чисто нов.От гръцка страна също е перфектен и много живописен.Маказа е забранен за товарни автомобили над 3.5тона,няма кой да прави тапи Извади си сертификат зелена карта (въпреки че застрахователите ще се скъсат да те убеждават как нашите граждански важат в цяла Европа,само дето редовия гръцки полицай не е и чул за такива)и за всеки случай носи големия талон на колата. Edited August 2, 2014 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 През хасково! Егати завоите са преди кърджали! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 През хасково! Егати завоите са преди кърджали! Много се удължава, а и движението по пътя за Хасково е доста по-натоварено....пък и завоите Асеновград-Кърджали далеч не са чак толкова много. Ама всеки сам си решава де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Може и преди хасково, има хубав път по думите на двама колеги. Асфалта след асеновград е кошмарен до някъде. Миналия уикенд пътувах натам и ще опитам алтернативите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) За по вдъхновено каране е идеален асфалта на Асеновград - Кърджали.... супер завои, прекрасни гледки... а като излезете вече към Кърджалийско стъпвате на чисто нови отсечки... нз, пътя на мен ми е един от любимите. А колко много сцепление има стария асфалт, тонове. А не като тия лиги сега с които асфалтират... хубаво са гладки и равни ама са като стъкло (мое мнение). Edited August 2, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Зависи по кой маршрут си избереш. След Хасково слизаш на магистралата за Свиленград и пей сърце. Няма ченгета, няма трафик...Обаче Хасково - Пловдив е кошмар в момента, заради тирове и турски немци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Хахах,човека иска да ходи в Гърция не да се вози из страната :-) Къде го пратихте в Хасково... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Като човек, редовно минаващ по тия маршрути - Пловдив-Хасково, ако няма трафик се взема за 40мин и още час по магистралата до Гърция... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Като човек, редовно минаващ по тия маршрути - Пловдив-Хасково, ако няма трафик се взема за 40мин и още час по магистралата до Гърция... Но само ако няма, пък и по магистралата много се отклоняваш от Кавала, а човекът отива там... Аз пък като човек, редовно минаващ по тия маршрути - Пловдив-Кърджали...и да има, и да няма трафик, отсечката се взима между час и 20 мин. и час и 10 мин., в зависимост от това дали разглеждаш природните гледки или караш по-бързичко ; после като стигнеш, продължаваш още малко на юг и си в Гърция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Аз,като човек дето пътува през ден до Кърджали съм ги обяснил тия работи по нагоре ама кой да чете... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Ами той Атанас щото пътува често до Хасково, та затова не слуша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Щот не съм обърнал внимание къде отива човека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aydn9878 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Здравейте! Поръчах си телефон от Aliexpress на стойност 70$ дали ще имам мито или ще плащам само ДДС? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 (edited) Здравейте! Поръчах си телефон от Aliexpress на стойност 70$ дали ще имам мито или ще плащам само ДДС? Няма мито. Абе тия ши*аняци от М$ да не са спрели съпорта на портабъл скайпа?С 5та версия ме логаутва заради стара версия .С 6та не мога да я стартирам, защото търси някакви файлове онлайн, които явно ги няма. EDIT: Явно да.Таралежи да раждат дано! :censored2: Подразделението на корпорацията Microsoft, разработващо популярното приложение за интернет-телефония Skype, съобщи за прекратяването на поддръжката на старите версии на програмата за Microsoft Windows и Apple OS X. През следващите няколко месеца потребителите на Windows, използващи версия 6.13 и по-ниска, както и потребителите на Mac, инсталирали версия на Skype 6.14 и по-ниска, няма да могат да влязат в своя акаунт, докато не обновят версията на програмата до 6.14/6.15, съобщава изданието Computerworld, позовавайки се на официалния блог на Microsoft. Представители на Microsoft заявиха, че деактивирането на по-старите версии е продиктувано от грижа за потребителите. Грижата да имаш msn, ако искаш да ползваш Skype.Евала Edited August 4, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Както и потребители на Linux, ползващи по-стара от 4.3. Майките им слонове да раждат, къщите да им бутнат! Цялото хистори ми се затри заради малоумщините им... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Дам ние за тва не съпортваме по-стара версия от 6.2. Пешо вие с къв софт за бекъп сте ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts