host Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Да моя грешка горе. Вивата и Булгартабак .. вие усетихте ли как всички млъкнаха по въпроса колко пъти продадоха последната в последните няколко месеца и все през офшорки ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Някой използващ мобилен нет на телефона от глобул? Да ми каже как са им скоростите в момента, че нещо все едно са умрели. Свалих 1/2 приложения за тест и ми показват някакви забавяния от половин до секунда дори към globul.bg. Приложението на speedtest даже не успява да го завърши, че при ъплоуд-а дава грешка, а някои приложения ми дават и те грешка с мрежата и не мога да ги използвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ами когато скоростта е неограничена, нета е отличен. Лошото е когато се прехвърли на 64 кбит/с и все едно нет нямаш Става главно за месинджър или нещо по-дребно. Google play даже не зарежда тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 е да, ама в събота активирах 1000мб пакет а в момента е нещо от сорта на 8к. явно ще ги тормозя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 При неограничена си стига до няколко мегабайта, а пинга е почти незабележим. Аз съм със 100мб и ми е свършвал за часове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Някой може ли да ми препоръча някаква версийка на windows 7 от замунда или арена която е пробвал и не е бъгава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Някой използващ мобилен нет на телефона от глобул? Да ми каже как са им скоростите в момента, че нещо все едно са умрели. Свалих 1/2 приложения за тест и ми показват някакви забавяния от половин до секунда дори към globul.bg. Приложението на speedtest даже не успява да го завърши, че при ъплоуд-а дава грешка, а някои приложения ми дават и те грешка с мрежата и не мога да ги използвам Нета на глобул е една грозна шега. Това е една от причините да реша да се разделя с този оператор. В този ред на мисли - впечатления от Vivacom? По наблюдения от други хора - покритието им по планинските части май е доста по-добре, 3g? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ами влизам в "офис" да питам имат ли проблем с мрежата и какви са максималните скорости. Отогвор - ми не знам да има проблеми, може би само в София, че правят обновяване. А какви са макс. скорости? - 7.5 КИЛОбита. Килобита? - питам аз. Да. Да не са мегабита? Не, килобита-са. Реших че тоя повече няма какво да го питам, защото на мен 95-6 година с аналоговия телефон ми беше по-добра скоростта. Та направо писах запитване, ако до 8 не ми отговорят, вече ще звъня на оператор. Иначе номера ми е във фирмена група и се налага да съм на тях. Иначе да съм се махнал отдавна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 .... В този ред на мисли - впечатления от Vivacom? По наблюдения от други хора - покритието им по планинските части май е доста по-добре, 3g?Покритието в планините им е най-добро,2g е с максимално достижимите скорости(не ограничено до скоро)3g е супер,има на невероятни места и ако си на определени планове е ограничено на 128кв след бързите мегабайти,тоест напълно използваемо за voip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 (edited) Да питам и аз едно въпросче, лаптоп acer aspire 5536 model ms2265 от вчера взе да дава бялото в розово, пуснах го през HDMI на монитор картината е перфектна, та някой да има идея от какво е, видео, кабел на матрицата или самата матрица, картата е ATI Radeon HD 3200. Ако някой може да ме насочи какво да си търся ще съм благодарен. Edited July 14, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Да не би да си заминава лампата на подсветката? При старт, в началото как е? Преди още да е заредил BIOS-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Извинявам, се че пиша и тук, но дано някой да има инфо. В София, кв. Илинден, тв + нет, към какво може да се насочи един познат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Да не би да си заминава лампата на подсветката? При старт, в началото как е? Преди още да е заредил BIOS-а. И при стартиране е същото, още с рекламното лого на Acer e червено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Извинявам, се че пиша и тук, но дано някой да има инфо. В София, кв. Илинден, тв + нет, към какво може да се насочи един познат? Ако имат покритие - категорично Net1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 И при стартиране е същото, още с рекламното лого на Acer e червено. Ясно, на 100% смяна на лампата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Ясно, на 100% смяна на лампата. Благодаря за инфото, заемам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Някой имал ли е вземане даване скоро с Пловдивските агенции за имоти и да препоръча някоя или пък читав брокер? Само след 1 час търсене и информиране се хванах за главата каква олигофрения е цялата схема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Мога да те свържа с брокер. На нас ни свърши работа. Но пък от един път много впечатления не може да се направят. Виж ако някой работи многократно с някой и доволен да препоръчват също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Някой имал ли е вземане даване скоро с Пловдивските агенции за имоти и да препоръча някоя или пък читав брокер? Само след 1 час търсене и информиране се хванах за главата каква олигофрения е цялата схема. РИМЕКС и РЕМАКС, оттам нататък всички други ще научат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Има едно нещо, което по никакъв начин не пречи на работата ми, но ме дразни до небесата. Слагам Word файл на определено място на десктопа. Отварям, пиша, сейв, затварям. Файлът се е преместил на друго място на десктопа. Аааааааааааааааааааргхгхгхгхг! Защо? Има ли опция, която предотвратява такива своеволия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Да нямаш сложена опиця да подрежда иконите по някакъв начин - име, дата или нещо от сорта? А и когато отвориш файл, word създава временен файл, може и той допълнително да разбърква нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Трябва да се махне auto arange. Ако си със 7-цата. То е десен бутон на desktop-a->view-> auto arange icons, ако си на XP е само auto arange някъде по същото меню... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Auto arrange не е включено. Мирката е прав, сега обърнах внимание и наистина временният файл се създава на мястото на самия файл и го премества. Ще ровя из опциите на Word, но ме съмнява да има нещо полезно. Здраве да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Някой знае ли, дали в Пловдив някъде се продава бира Бургаско? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 (edited) Auto arrange не е включено. Мирката е прав, сега обърнах внимание и наистина временният файл се създава на мястото на самия файл и го премества. Ще ровя из опциите на Word, но ме съмнява да има нещо полезно. Здраве да е. 1. Провери в настройките на WinWord за запазване (в частта къде да прави временните копия) дали не си му задал десктопа и евентуално промени мястото. 2. Опитай с махната цвъчка за автоматично съхранение на всеки х минути. Не бих го препоръчал, но ако това се окаже причината и престане да те дразни, просто трябва да придобиеш навик за постоянно съхранение на текущата информация. Edited July 20, 2014 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts