host Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Джанта, липа й. Човек вече ми ги полира, но след време си матира леко. На ръка след почистване да ги освежавам да имат блясък добър и дълбок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Паста за полиране Turtle. Ма не се занимавай с глупости. Няма как да се опазиш - алуминия оксидира много бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Мисля да си взема грил(че) за домашна употреба, по-конкретно това: http://www.technopolis.bg/b2c/details/824321/P11130403/Gril Жаноария, ти си виден (get it? ) грилист, какво мислиш по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) http://nojove.bg/index.php?main_page=product_info&products_id=70 ще си поръчвам май. Ще видя и за търтъл-а. Edited June 30, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Мисля да си взема грил(че) за домашна употреба, по-конкретно това: http://www.technopolis.bg/b2c/details/824321/P11130403/Gril Жаноария, ти си виден (get it? ) грилист, какво мислиш по въпроса? Еврипида, не познавам тази марка. Не му ли пипнеш плочата, за да усетиш колко тежи - рискова схема, може да си купиш тенеке. Добре е да се погледне и покритието (предимно дебелината), за да не псуваш люто след третата скара. Цената е подозрително ниска. Едно киловатче и то ми се види слабичко, но пък това и без туй събира три котлета като го гледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Мисля да си взема грил(че) за домашна употреба, по-конкретно това: http://www.technopolis.bg/b2c/details/824321/P11130403/Gril Жаноария, ти си виден (get it? ) грилист, какво мислиш по въпроса? Силно препоръчвам това, макар да не е точно грилче. Перфектно е. Равномерно нагряване, пече без мазнина /в случай, че някой не обича/, достатъчно мощно и тежичко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Това е много по-добро на вид и мощ. И аз се оглеждам за нещо подобно за вилата, но засега се въздържам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Сигурно е по-добро, имам вяра в Gorenje, но аз искам да е с капак, за да може да пресира (сандвичи, например). Спрях се на горния вариант, след като гледах едно клипче за най-успешните infomercial продукти - грилът на Джордж Форман беше на първо място с над 100 милиона продажби. Все нещо добро трябва да има в него, за да се пласира така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Има много варианти с капаци и пресиране. Миналия ден гледах нещо такова - или в ЗОРА, или в ТЕХНОМАРКЕТ беше... Все по-добри от това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Някой виждал ли е по магазините в Пловдив панталони на фирмата 5.11? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Освен в оръжейните магазини....другаде едва ли....Примерно тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Има ли към кого да се обърна при надписани сметки за вода/топла вода? (освен към арменския поп) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 http://pravata.hit.bg/ Също така можеш да си пуснеш жалба към ВиК, Топлофикация, искане за подробна разпечатка на ползваните услуги, ако не ти уважат жалбата - пускаш към районния съд и ако са платени сметките - да искаш да ти върнат парите. Питай адвокат, специалист в облигационното право. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Има ли към кого да се обърна при надписани сметки за вода/топла вода? (освен към арменския поп) Какво имаш предвид под надписани сметки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 (edited) От къде мога да си купя този дезодорант. Цък. Обърнах магазините из града.В нета също...Преди си поръчвах от въпросния сайт, но нямат внос напоследък... Хелп, плийз. Edited July 2, 2014 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Какво имаш предвид под надписани сметки? Ми сигурно го е нямало 1 месец и са му нашили сметка 60-100лв примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ами имам предвид, че сметките за студена вода от последните три месеца са 8, 17, 26 лева. А няма почти никаква разлика в потреблението. Отделно, че топла вода (с дистанционно отчитане сме, без изравнителни) ми е 70 лева за месец, половината от който не съм бил в квартирата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 (edited) Това е проста мастиларка с подходящи мастила. На канапе машината е професионално направена за печат на тениски. Лошото е че за единични бройки не излиза сметката и цената е висока. Оказа се, че Канапе изобщо нямат такава машина.Явнo в Пловдив на никой не му е изгодно да поддържа такава техника. Edited July 3, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Някой може ли да ми препоръча някакви антифони и да ме насочи горе долу в какъв ценови диапазон вървят, за да не ми отрежат главата от кръста някъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Някой може ли да ми препоръча някакви антифони и да ме насочи горе долу в какъв ценови диапазон вървят, за да не ми отрежат главата от кръста някъде... Тапичките за уши са по-добрият избор! Струват стотинки и не ти спарват клепарите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Тапичките за уши са по-добрият избор! Струват стотинки и не ти спарват клепарите Ами аз с тях пробвах в началото, но почнаха да ме болят ушите от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Ами аз с тях пробвах в началото, но почнаха да ме болят ушите от тях. Как така? Аз за плуване съм си взел едни подобни на пластелин и нямам никакви абсолютно оплаквания, а ако някой може да усети грахово зрънце под 9 дюшека то това съм аз... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 (edited) Ами аз с тях пробвах в началото, но почнаха да ме болят ушите от тях. Зависи какви си взел.Има едни силиконови, които са доста добри и не са скъпи.Жената поне каза, че е доволна от тях Edited July 3, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 (edited) Зависи какви си взел.Има едни силиконови, които са доста добри и не са скъпи.Жената поне каза, че е доволна от тях Ами аз никакви не съм взел, от завода ни ги дават, то и на мен нищо ми няма първите 2-3 часа, ама като стоиш 8 с тях и почва една доста неприятна болка... Как така? Аз за плуване съм си взел едни подобни на пластелин и нямам никакви абсолютно оплаквания, а ако някой може да усети грахово зрънце под 9 дюшека то това съм аз... И аз имам такива за плуване от Америка и нямам проблем с тях, ама сигурно ако и тях ги нося по 8-9 часа и ще е същия резултат :Х Edited July 3, 2014 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Ами аз никакви не съм взел, от завода ни ги дават, то и на мен нищо ми няма първите 2-3 часа, ама като стоиш 8 с тях и почва една доста неприятна болка... И аз имам такива за плуване от Америка и нямам проблем с тях, ама сигурно ако и тях ги нося по 8-9 часа и ще е същия резултат :Х Дерзай смело и дет се вика - Не плашой ся! А антифоните ги забрави! Достатъчни са ти и два - три часа с тях за да разбереш що е болка. Отделно е отвратителното усещане за джвакащи в гнас клепари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts