NEO_DDT Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Някой знае ли защo като си инсталирам adblock на crome и след произволно време (часове или дни) вече го няма?!? Пак го инсталирам работи си нормално и след време пак изчезва... След шестия път стана доста дразнещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Пишете ми ги и на мен тия места, ако може да взема хубава пералня втора ръка... Каква е тази мания по уреди втора употреба? Какви са им цените, а и качеството, че ги предпочитате пред новите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Миялна Миеле за 90 лева Базов модел,но миеле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 То Миеле, Миеле, ама и то се разваля... С колко гаранция са тези Миелета? Аз вече техника с под 60 месеца гаранция не купувам поне от 2-3 години насам. Пералня със сушилня, съдомиялна, хладилник, телевизори. Само кафемашините са с по две, но просто няма модели със шест. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 (edited) От къде мога да си взема такава съдомиялна 45 см. за вграждане ? Edited May 17, 2014 by maistor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 То Миеле, Миеле, ама и то се разваля... С колко гаранция са тези Миелета? Аз вече техника с под 60 месеца гаранция не купувам поне от 2-3 години насам. Пералня със сушилня, съдомиялна, хладилник, телевизори. Само кафемашините са с по две, но просто няма модели със шест. Една година гаранция за всички уреди и се твърди, че има части за всичко, което се продава. И Миеле на 10 години няма да се развали по-рано от нова Мидеа, примерно, вЕрвай ми. Аз лично каквато фурничка с плот на Миеле взех за 350 лева... Злато просто. Яд ме е, че наематели ще ползват уреда... Ангелчо - от същото място - в момента има един Бош даже, но на мен не ми пасва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Може ли и на мен някой да ми драсне тези златни местенца на ЛС? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Ами нищо секретно няма по принцип, но не мога да цитирам точен адрес, та ще обясня. От 6-ти септември, като идваш откъм Васил Априлов, свива се наляво току ПРЕДИ линията в посока Пещерско. Мисля първата пряка вляво, на ъгъла точно е магазина. Ако ще ходите да купувате дайте да се организираме, защото аз вече взех едни 10% отстъпка миналия ден. Ако увелича бройката уреди, вероятно ще има още отстъпки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Дори и да се развали братовчед ми се занимава с ремонт на перални и миялни Спец е по миелетата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Хм, Рапторе и ние ще минем да разгледаме, че наш роднина се нуждае от нещо бюджетно като печка с котлони, ще ти пиша ако сме си харесали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Ангелчо - от същото място - в момента има един Бош даже, но на мен не ми пасва. Боша съдомиална за вграждане 45 см. ли е...ако да организирай и отиваме! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Към Здравна каса ли се пада това? От чисто любопитство ще мина да видя, трудно ще ме убедят да купя втора употреба уред. Последно взех печка с фурна 74 литра и стъкло-керамична четворка, инокс за 600лв. на Електролукс с голяма гаранция. А от Техностил взех една пералня със сушилня 11/7кг. на Hotpoint Ariston с гаранция 3 години за 1000лв. Пералнята е с инверторен мотор и не се чува, а в комбинация със сушилнята е пълен кеф. Edited May 18, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Ами нищо секретно няма по принцип, но не мога да цитирам точен адрес, та ще обясня. От 6-ти септември, като идваш откъм Васил Априлов, свива се наляво току ПРЕДИ линията в посока Пещерско. Мисля първата пряка вляво, на ъгъла точно е магазина. Ако ще ходите да купувате дайте да се организираме, защото аз вече взех едни 10% отстъпка миналия ден. Ако увелича бройката уреди, вероятно ще има още отстъпки. Обяснението ти кърти уреди Миеле Ако правилно съм разбрал, трябва да е тук някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 (edited) http://vanteh.hit.bg/map.jpg - ето тук се намира сервизчето. Иска гледане просто. Уредите са с 6 месеца или година гаранция A аз да питам нещо - каква е разликата между тея двата LED Smart Samsung 40F5500, 40" (102 см), Full HD Smart 3D LED Samsung 40F6400, 40" (101 cм), Full HD Само 3Д-то ли? Защото разликата е 220 леФчета и се чудя дали си заслужава. Те верно са различни серии, но все пак - заслужава ли си повечето пари? За 3D-то ми е през някои определени части, 'щото няма нивгаш да се ползва... Edited May 19, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 http://vanteh.hit.bg/map.jpg - ето тук се намира сервизчето. Иска гледане просто. Уредите са с 6 месеца или година гаранция A аз да питам нещо - каква е разликата между тея двата LED Smart Samsung 40F5500, 40" (102 см), Full HD Smart 3D LED Samsung 40F6400, 40" (101 cм), Full HD Само 3Д-то ли? Защото разликата е 220 леФчета и се чудя дали си заслужава. Те верно са различни серии, но все пак - заслужава ли си повечето пари? За 3D-то ми е през някои определени части, 'щото няма нивгаш да се ползва... Не само 3D-то.Смарта е по-нова серия F6400 ( по-добра матрица, ако не ме лъже паметта). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Боша съдомиална за вграждане 45 см. ли е...ако да организирай и отиваме! Да и е САМО една и скоро други няма да има. Като се прибера ще ти се обадя. Към Здравна каса ли се пада това? От чисто любопитство ще мина да видя, трудно ще ме убедят да купя втора употреба уред. Последно взех печка с фурна 74 литра и стъкло-керамична четворка, инокс за 600лв. на Електролукс с голяма гаранция. А от Техностил взех една пералня със сушилня 11/7кг. на Hotpoint Ariston с гаранция 3 години за 1000лв. Пералнята е с инверторен мотор и не се чува, а в комбинация със сушилнята е пълен кеф. Не. Това е на улицата покрай релсите. Мисля че ясно го описах уж... Завива се наляво точно преди линиите покрай Берьозка в посока Пещерско. Магазинът е на ъгъл от лявата страна, мисля се пада първата пресечка отляво. На самата улица е. Като се прибера в Пловдив ще го покажа точно. ЕДИТ: Ангеле, току що се обадих и запазих Боша. Най-късно сряда трябвад а го видим. Ще си траеш все едно аз го купувам, за да уредим отстъпка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 От къде мога да си купя ключ за гуми ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 От къде мога да си купя ключ за гуми ? От произволен голям магазин. Лекси, Кауфланд, Практикер, Бриколаж, Баумакс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Някой с ефирна телевизия, да каже дали има проблем със сигнала?Всичките канали са даун... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 (edited) Само 3Д-то ли? Защото разликата е 220 леФчета и се чудя дали си заслужава. Те верно са различни серии, но все пак - заслужава ли си повечето пари? За 3D-то ми е през някои определени части, 'щото няма нивгаш да се ползва... Освен, че конвертира от 2D в 3D, е с по-добра матрица, има собствен браузър и чете 3D субтитрите. Друга разлика няма. Моя е 40" F6000 серия и сега с новия ъпдейт на софтуера започна да чете и 3D субтитрите. Софта се надстрои до 40"F6500. Edited May 20, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 (edited) Магазин в Пловдив, от който да купя поставки за стена до 50 инча Thomson? Преди имаше в Метро, но са ги спрели и са пуснали почти по 50лв. Hama. Трябва ми от модела, който се води супер слим или нещо подобно, които са без рамо и телевизорът е на 15мм от стената. Мисля, че моделът е Thomson 00132016 и се води още като Thomson WAB050. Ако някой знае къде има, ще съм благодарен да сподели инфо. Edited May 20, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Защо търсиш в МЕТРО? Виж в Технополис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 20, 2014 Share Posted May 20, 2014 Навсякъде влезнах, без Технополис, но на сайта им изобщо не предлагат Thomson. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 Една стара снимка ми трябва офотошопена за надгробна плоча и за некролог. Към кой да се обърна? Снимката никак не е добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2014 Share Posted May 21, 2014 КОПИ ЦЕНТЪР на Гладстон - специалисти в бранша, може би най-добрите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts