RaptoR Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Парите ще ти бъдат възстановени, не се притеснявай. С тая помия, която ибрикчиите сътвориха, не е изненада, че стават грешки. Тъкмо го бяха направили удобно и прилежно за всички, а сега пак хрантутим "бедните" банки с тон платежни и съответните такси за тях. Не мога обаче да ти кажа колко време ще чакаш да ги върнат. Така като знам ибрикчиите, вероятно ще трябва да платиш ефективно "правилното" задължение отново и да чакаш да ти върнат парите ... някой ден. Фактически, предвид факта, че и връщането има такса, подозирам, че ще трябва да се разходиш до Инвестбанк с документите и да питаш какво и как ще да се случи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Благодаря ти много! За мое голямо щастие (и изненада) се оказа по-лесен процесът. Отидох до Инвестбанк, оттам ме насочиха към деловодството на НАП, където можело да се преместят парите от едната им сметка в другата с подаване на молба без да се плаща нищо допълнително. Наистина, така и стана - написах молбата в свободен текст, дадоха ми входящ номер и казаха, че това е всичко. Сега ще чакам да видя дали до една седмица ще ми възстановят правата, в противен случай ще се ходи пак... Но да, освен всичко, което каза, сайтът им е абсурдно глупаво направен и никъде не е обяснено нищо. Има качени мостри за попълване на платежните, но те са стари и вече невалидни. Уж мислех, че се ориентирам горе-долу с родните институции, но за да разбера в крайна сметка какво се иска от мен трябваше да мина през този приятен казус Смешно е, че мога за 3 минути да си платя директно с картата абонамент за американска компютърна игра без дори да излизам от играта, но за да си платя здравните осигуровки в България трябва да се регистрирам в два различни сайта, да си регистрирам картата на банкомат, да попълвам стандартно платежно нареждане онлайн, да смятам сам с калкулатора каква сума дължа и да знам точно в коя сметка трябва да преведа парите, след което да чакам неопределен период време, докато се отчете плащането... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 От една страна се радвам, че съм помогнал, от друга ме е срам в какъв батак си забъркан и ти, и всички ние, които плащаме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) Някой може ли да ми препоръча добавка за гориво (бензин) да си прочистя двигателя/резервоара? Edited April 8, 2014 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) bardahl / castrol http://www.bardahl.bg/bg/products/a/4574/4583 Edited April 8, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 bardahl / castrol http://www.bardahl.bg/bg/products/a/4574/4583 А тези Bardahl от къде мога да ги купя, че не ми се плаща доставка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) Имам проверен магазин на Пещерско шосе 9 виж го на гугъл мапс. Отгоре има табла РЕНО. Там имат Кастрол добавки. Бардал вече нз от къде в Плд. Edited April 8, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 (edited) Програма за направата на портабъл приложения?Тези които намерих, искат първо да направят снапшот на системата и тогава да инсталираш приложението, което ще правиш портабъл.Аз искам вече инсталирано приложение да го направя портабъл. ЕДИТ: Би ми свършила работа и програма за извличане на регистрационен ключ, но едва ли има универсална програма за това нещо. Edited April 8, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Програма за направята на портабъл приложения?Тези които намерих, искат първо да направят снапшот на системата и тогава да инсталираш приложението, което ще правиш портабъл.Аз искам вече инсталирано приложение да го направя портабъл. Не съм убеден, че има друг вариант. Преди години имах идея да го направя с виртуална машина + Thinstall, ама не помня вече защо се отказах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Ако Пеевски стане евро-депутат, ще отворят ли Lafka в Европейския парламент? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Що да не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Много го насраха тоя ютюб какво става? Има ли някакво "лекарство " за тея реклами че по цял ден виса и сега мног криво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Къде има реклами? Аз една не виждам. Ползвам Adblock с хром,ако обаче си извън България вече ги слагат в самото видео и няма скипване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Къде има реклами? Аз една не виждам. Ползвам Adblock с хром,ако обаче си извън България вече ги слагат в самото видео и няма скипване И тук на определени клипчета вече ги слагат преди самото видео и трябва да чакаш 5 секунди преди да можеш да прескочиш. Писна ми да слушам за iTrader bg и за някакви загубени канали за правене на нокти. Един път и на Vivacom реклама мина май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Пак хубаво, че не са олигофренските реклами на OLX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 на OLXколкото и пъти да го чуя това име все за OLяXа се се сещам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 В България съм. Като влезнах с Тор през хамериканско прокси уш ми излезна реклама на Wendys Ужас е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 В България съм. Като влезнах с Тор през хамериканско прокси уш ми излезна реклама на Wendys Ужас е Ами нормално да ти излиза на Wendy's като се правиш, че си от САЩ. В Американския YouTube има повече реклами. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Знаете ли къде, в Пловдив продават дифтунги? За тея дето не знаят какво е това, представлява меден или алуминиев пръстен. Ето така изглежда: Не е за пробка за картер, за трактор е, така че ми трябват няколко различни размера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 До ален-мак петролската база с маслата.Там продавата и може да имат и за трактор,тъй като има и за бусове там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 От коя страна това и къде горе долу там? Нещо име на магазина да знаеш, че там има бая неща.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Ето тук се намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 (edited) Знаете ли къде, в Пловдив продават дифтунги? За тея дето не знаят какво е това, представлява меден или алуминиев пръстен. Ето така изглежда: Не е за пробка за картер, за трактор е, така че ми трябват няколко различни размера. На бул. Цариградско шосе, в стария успех точно до Лутера, "мода в кожи" има магазин за резервни части на мотокари, имат медни и алуминиеви дифтунги всякакви размери през 1мм са. Едит: Преди месец ми трябваше такава 21мм за винтовия компресор, и само там открих Edited April 10, 2014 by mladenski76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 По принцип и във всеки авто-мото-каро-влако-магазин има. Поне в София де... Както каза младенски - през милиметър са и обикновено предлагат целия асортимент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Мерси за предложенията! Ще ги преслушам. В Авто магазините на 80% нямат, а ако има са 2 размера за пробка и 1 2 размера за дюза за ФВ колкото да се каже, че имали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts