Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Парите ще ти бъдат възстановени, не се притеснявай. С тая помия, която ибрикчиите сътвориха, не е изненада, че стават грешки. Тъкмо го бяха направили удобно и прилежно за всички, а сега пак хрантутим "бедните" банки с тон платежни и съответните такси за тях. 

Не мога обаче да ти кажа колко време ще чакаш да ги върнат. Така като знам ибрикчиите, вероятно ще трябва да платиш ефективно "правилното" задължение отново и да чакаш да ти върнат парите ... някой ден. Фактически, предвид факта, че и връщането има такса, подозирам, че ще трябва да се разходиш до Инвестбанк с документите и да питаш какво и как ще да се случи. 

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2906

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Благодаря ти много! За мое голямо щастие (и изненада) се оказа по-лесен процесът. Отидох до Инвестбанк, оттам ме насочиха към деловодството на НАП, където можело да се преместят парите от едната им сметка в другата с подаване на молба без да се плаща нищо допълнително. Наистина, така и стана - написах молбата в свободен текст, дадоха ми входящ номер и казаха, че това е всичко. Сега ще чакам да видя дали до една седмица ще ми възстановят правата, в противен случай ще се ходи пак...

Но да, освен всичко, което каза, сайтът им е абсурдно глупаво направен и никъде не е обяснено нищо. Има качени мостри за попълване на платежните, но те са стари и вече невалидни. Уж мислех, че се ориентирам горе-долу с родните институции, но за да разбера в крайна сметка какво се иска от мен трябваше да мина през този приятен казус :) Смешно е, че мога за 3 минути да си платя директно с картата абонамент за американска компютърна игра без дори да излизам от играта, но за да си платя здравните осигуровки в България трябва да се регистрирам в два различни сайта, да си регистрирам картата на банкомат, да попълвам стандартно платежно нареждане онлайн, да смятам сам с калкулатора каква сума дължа и да знам точно в коя сметка трябва да преведа парите, след което да чакам неопределен период време, докато се отчете плащането...

От една страна се радвам, че съм помогнал, от друга ме е срам в какъв батак си забъркан и ти, и всички ние, които плащаме... 

Имам проверен магазин на Пещерско шосе 9 ;) виж го на гугъл мапс. Отгоре има табла РЕНО. Там имат Кастрол добавки. Бардал вече нз от къде в Плд.

Edited by host

Програма за направата на портабъл приложения?Тези които намерих, искат първо да направят снапшот на системата и тогава да инсталираш приложението, което ще правиш портабъл.Аз искам вече инсталирано приложение да го направя портабъл.

ЕДИТ: Би ми свършила работа и програма за извличане на регистрационен ключ, но едва ли има универсална програма за това нещо.

Edited by exabyte

Програма за направята на портабъл приложения?Тези които намерих, искат първо да направят снапшот на системата и тогава да инсталираш приложението, което ще правиш портабъл.Аз искам вече инсталирано приложение да го направя портабъл.

Не съм убеден, че има друг вариант. Преди години имах идея да го направя с виртуална машина + Thinstall, ама не помня вече защо се отказах.

Къде има реклами? Аз една не виждам. Ползвам Adblock  с хром,ако обаче си извън България вече ги слагат в самото видео и няма скипване :( 

Къде има реклами? Аз една не виждам. Ползвам Adblock  с хром,ако обаче си извън България вече ги слагат в самото видео и няма скипване :(

И тук на определени клипчета вече ги слагат преди самото видео и трябва да чакаш 5 секунди преди да можеш да прескочиш.

Писна ми да слушам за iTrader bg и за някакви загубени канали за правене на нокти. Един път и на Vivacom реклама мина май.

В България съм. Като влезнах с Тор през хамериканско прокси уш ми излезна реклама на Wendys

Ужас е

Ами нормално да ти излиза на Wendy's като се правиш, че си от САЩ. :D

В Американския YouTube има повече реклами.

Знаете ли къде, в Пловдив продават дифтунги? За тея дето не знаят какво е това, представлява меден или алуминиев пръстен. Ето така изглежда:

object_2397.jpg

Не е за пробка за картер, за трактор е, така че ми трябват няколко различни размера.

От коя страна това и къде горе долу там? Нещо име на магазина да знаеш, че там има бая неща..

Знаете ли къде, в Пловдив продават дифтунги? За тея дето не знаят какво е това, представлява меден или алуминиев пръстен. Ето така изглежда:

Не е за пробка за картер, за трактор е, така че ми трябват няколко различни размера.

На бул. Цариградско шосе, в стария успех точно до Лутера, "мода в кожи" има магазин за резервни части на мотокари, имат медни  и алуминиеви дифтунги всякакви размери през 1мм са.

Едит: Преди месец ми трябваше такава 21мм за винтовия компресор, и само там открих

Edited by mladenski76

По принцип и във всеки авто-мото-каро-влако-магазин има. Поне в София де... Както каза младенски - през милиметър са и обикновено предлагат целия асортимент.

Мерси за предложенията! Ще ги преслушам.

В Авто магазините на 80% нямат, а ако има са 2 размера за пробка и 1 2 размера за дюза за ФВ колкото да се каже, че имали.