ARPAnet Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Т.е. прав си, но положението не е чак пък толкова зле колкото го описваха по-горе - от един скайп да се затлачи машината. Зависи от машината Но пак е дразнещо когато видя как подобно малко и не правещо нищо апче, ползва повече рам от outlook-а ми например Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 За това писах, че трябва да се напрвят настройките в новата програма на папките и т.н Аз всички торенти ги слагам в папка торенти. Не пипам имената на папките които предлага дадения торента. Така като се наложи да възстановя торентите след преинсталиране, след като настроя папките отново само давам отваряне на файловете - ок, и клиента добавя торентите и почва с проверките. За проверките чакам най-много но там няма начин, освен ако forced Seed не го заобикаля някак си, но не съм пробвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 За това писах, че трябва да се напрвят настройките в новата програма на папките и т.н Аз всички торенти ги слагам в папка торенти. Не пипам имената на папките които предлага дадения торента. Така като се наложи да възстановя торентите след преинсталиране, след като настроя папките отново само давам отваряне на файловете - ок, и клиента добавя торентите и почва с проверките. За проверките чакам най-много но там няма начин, освен ако forced Seed не го заобикаля някак си, но не съм пробвал. Торент файла пази само информацията за файловете. Не пази мястото, на което си го запазил на твоя компютър. Това трябва да си го направиш сам и ако не сваляш всичко на едно и също място по подразбиране.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ами чети дееее. Нали това казвам - слагам ги всички на едно място. После след като отворя торент файл(клиента предлага да го сложи в тази папка) давам ОК и понеже вече е там само го проверява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ти ги слагаш на едно място, но на мен са ми на различни хардове, в различни партишъни, в различни папки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 На мен също. Егати мърлявата история.. Тц тц тц mIRC-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 На мен също. Егати мърлявата история.. Тц тц тц mIRC-a... Че вие по 2-3тб ли сийдвате ? Зависи от машината Но пак е дразнещо когато видя как подобно малко и не правещо нищо апче, ползва повече рам от outlook-а ми например Тъй де тъй, ако не е компютър ами от новите микровълнови печки сигурно ще види малко зор със скайпа. А че е кофти написан скайпа е ясно, ама учудващо всички взеха да го ползват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 На мен също. Егати мърлявата история.. Тц тц тц mIRC-a...Кое по-точно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Дедо, на мен само библиотеката по китаистика ми е 50гб. А още колко има, ум ще ти зайде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Някой да знае хитринка, как да извадя патрона от бравата на врата без ключ?И без брутални интервенции... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Е то ако е сложен оня болт долу, освен да отключиш преди това Някой ключар нямаш ли под ръка? Или е някоя секретна брава дето ще трябва да викаш от затвора някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Как да огранича набирането на 08 от стационарен телефон. Имаше някакъв код или нещо подобно, ама... Целта е от стационарния да не се набират GSM само. Междуградски може, но не и GSM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Е то ако е сложен оня болт долу, освен да отключиш преди това Някой ключар нямаш ли под ръка? Или е някоя секретна брава дето ще трябва да викаш от затвора някой. Нормален патрон, секретен, стандартен, 3М. Болта мога да го развия, но има един черен палец, който е под ъгъл и може да се врътне само с ключа.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Няма освен,ако не намериш някакъв подобен ключ с който да завъртиш патрона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Нямаш шанс с бравата. Трябва си ключ да я завърти или поне ключар. Потърси, има на повикване и не дерчат много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Мои познати искат да си направят сайт. Да ми препоръчате някого? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 От данъчното твърдят, че имам фиш на стойност 50лв от 2011г.В сайта на общината, при справка на задълженията ми, излиза един от 20лв който пише, че е с изтекла давност.Такъв от 50лв няма.Уж на fish.mvr.bg трябва да може да се прави проверка, но разбира се сайта не работи!Някой да зане от къде по електронен път мога да направя тази проверка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Няма освен,ако не намериш някакъв подобен ключ с който да завъртиш патрона. Пробвах с няколко, но не става... Нямаш шанс с бравата. Трябва си ключ да я завърти или поне ключар. Потърси, има на повикване и не дерчат много Аз като цяло ключаря исках да избегна...Не че е много важна вратата, ама ми се искаше да мога да я заключвам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ако е това, за което си мисля, с леко сплескана стоманена тел можеш да натиснеш палеца надолу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 От данъчното твърдят, че имам фиш на стойност 50лв от 2011г.В сайта на общината, при справка на задълженията ми, излиза един от 20лв който пише, че е с изтекла давност.Такъв от 50лв няма.Уж на fish.mvr.bg трябва да може да се прави проверка, но разбира се сайта не работи!Някой да зане от къде по електронен път мога да направя тази проверка? Финансова информация за лица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Финансова информация за лица Да, аз от там проверих, но там го няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) Абе според това дължа 135лв в общината Да фък, освен да са излезнали данъците за колите ?? Колко кинта е данъка на 105коня каляска ? Edited March 28, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ей, ша полудея бе... един рънфлет... не е спукан, не е крив, нищо му няма 2ма гумаджии го свалят пред мен от джантата и монтират и след 2 дни спада. Ебаси майката. От винтил може ли да е тва? И нямаше ли да се види като потопят гумата?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Може да е тръгнал вентил! С една гума ми трябваха 2 ходения при гумаджия, за да се светне, че е от там. Хем го питах, но каза, че е невъзможно. На следващия ден - пак почти спаднала. Като я закарах, натиснах вентила и видях, че е напукан. Последва опит и с другите три, два от които също бяха тръгнали. Смених ги и се решиха нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ясно е какво ще се прави утре сутрин мамицата му... човек един ден не може да му остане спокоен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts