kotora Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) Ми на лаптоп е plug&play edit:от къде мога да си взема led strips като тези.За ебей или китайците,ако да дете линк ще съм много благодарен Edited March 21, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ми на лаптоп е plug&play edit:от къде мога да си взема led strips като тези.За ебей или китайците,ако да дете линк ще съм много благодарен http://dx.com/s/led+stripe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 http://dx.com/s/led+stripe Ако махне "е"-то от 'стрипето', ще му изкара повече резултати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) Ясно че поддържа аудио през кабела. Въпроса е как аудиото да стигне до видео картата. Все пак нейната функция е да вади картината. Та за да стигне звука до HDMI буксата на видеокартата, преди се връзваше дъното и картата с кабел. Сега ати го правят с драйвер, за нвдиа не знам, не съм се бъзикал с тях скоро.И нВдивия си го правят с драйверче, при това от доста време насам. Аз съм с една GT 430 (която лично съм боднал на дъното) и няма никакъв допълнителен кабеляк. Ми на лаптоп е plug&play edit:от къде мога да си взема led strips като тези.За ебей или китайците,ако да дете линк ще съм много благодарен Къв ти е проблемът да си вземеш от ВикиВат? Edited March 21, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Къв ти е проблемът да си вземеш от ВикиВат? Може и от LEDMARKET там има по-голям избор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Може и от LEDMARKET там има по-голям избор. И аз щях да отида при Стилян - значително по-любезен е от гъските във Викиват отделно че има по-голям избор. Edited March 22, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Някой ползва ли т.нар. "топ" матрак? Чудя се дали с такава малка височина оказва някакво влияние на комфорта. За нещо такова говоря: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 И аз щях да отида при Стилян - значително по-любезен е от гъските във Викиват отделно че има по-голям избор. И много по-големи цени... Друга възможност е и ОМЕГА ЛАЙТ Някой ползва ли т.нар. "топ" матрак? Чудя се дали с такава малка височина оказва някакво влияние на комфорта. За нещо такова говоря: Не бих си дал парите за подобно нещо, освен ако не спя на дървен нар... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Проблемът е, че на нашия матрак годинките започнаха да му личат, т.е. да се усещат. Надявах се да мина "тънко" с нещо подобно, защото нов голям матрак е сериозна инвестиция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 И СИЛНО оправдана - вЕрвай ми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Съгласен съм с Виден - струва си парите от всякъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Имам един проблем с компа от няколко дни. Показва ми CPU Usage на 100%, а като пусна антивирусната да сканира и пада на 40%, но като си свърши работата и отново става на 100. Какво да правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Тоя насран Касперски го изхвърли за начало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 За начало можеш да сортираш процесите по натоварването на процесора. Така си ги сортирал по използването на паметта и не може да се види кой процес натоварва на 100%. Ако не се види ще ти кажа какво да направиш за да го хванеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Не бях обърнал внимание на кликнатото, Благодаря. Ето процесът който товари, някакъв dgen.exe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Някой ти ползва компютъра за да копае БитКойни. Гениално творение. Не намирам много информация. Утре мога по детайлно да проверя. Можеш да пробваш ръчно да го махнеш. Влизаш под Safe mode. За целта натискаш доста пъти F8 преди още да ти се зареди Windows-а. Start-Run. Пишеш msconfig. Отиваш на страницата която се води startup(май така беше). И махаш отметката пред програмата. Също така влизаш в Explorer и изтриваш тази папка: C:\Program Files\pcdata\ Обнови си антивирусната също така. За лека и бърза бих ти препоръчал Panda cloud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 'Бах маа му и тва ли измислиха вече!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 'Бах маа му и тва ли измислиха вече!?!? Отдавна. Бедна ти е фантазията какви вируси върлуват в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) Изстрел в тъмното: търся си барабанист и басист от Пловдив, на които да им се свири (предимно) авторска рок музика. За предпочитане е да са на 20+, но далеч не е задължително. Не държа и на някакви диви виртуози, стига да е налице сериозно отношение към музиката - другото идва само с времето. Ако някой познава хора ще съм адски благодарен за контакти. Edited March 23, 2014 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 (edited) Някой ти ползва компютъра за да копае БитКойни. Гениално творение. Не намирам много информация. Утре мога по детайлно да проверя. Можеш да пробваш ръчно да го махнеш. Влизаш под Safe mode. За целта натискаш доста пъти F8 преди още да ти се зареди Windows-а. Start-Run. Пишеш msconfig. Отиваш на страницата която се води startup(май така беше). И махаш отметката пред програмата. Също така влизаш в Explorer и изтриваш тази папка: C:\Program Files\pcdata\ Обнови си антивирусната също така. За лека и бърза бих ти препоръчал Panda cloud. Здравей, Благодаря за помощта, направих каквото каза - и всичко е ок!! Щях да отговоря още тогава, но компютъра ми заби, рестартирах го и ЦЕЛИ 2 ДНИ се борих да разкарам един проблем "Error reading disk, press ctrl+alt+del" - вероятно работа на вирус. Едвам го оправих с един скапан буутващ диск с УИН7 (пробвах да направя на буутващ диск линка със 7-ца който ми препоръча преди време, но се оказа развален файл) и затова отново заложих на него, като още тогава не знаех, че са му сбъгясани опциите за repair и upgrade. Както и да е, всичко е наред - за сега. Благодаря за помощта на Теб и на обичайните заподозрени които винаги се притичват -Прилагам още една снимка на отметките които съм махнал и процесите които си вървят, за да се изкажете. Притесняваме, че този процес ми изписва 90% CPU, а на оборотомера дава 5-10%, има ли някакъв начин да се ограничи този процес или той си е системен. Edited March 23, 2014 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Процеса показва колко % не се използват. 3 от 4-те процеса, които си спрял са легитимни. Четвъртия не мога да го видя какъв е. Онзи, на който пише Microsoft Windows като описание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Тоя насран Касперски го изхвърли за начало. Верно! И кво предлагаш, аваст или нод...все 'доказани' бойци от които ми е писнало да преинсталирам 'защитени' компютри. И по въпроса за омега лайт, ела да ти подаря 20 метра 'качествена' лента тяхна. send from nokia 5110 using foot fingers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Верно! И кво предлагаш, аваст или нод...все 'доказани' бойци от които ми е писнало да преинсталирам 'защитени' компютри.По - добре да не знаеш каква комбинация от антивирусни и браузъри ползва . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Някак си е безсмислен коментара... На бунак може и през ден да му преинсталираш компютъра, примерно, зад каквото и да е. Тия махленски приказки другаде. ВСИЧКИ продават и качествено и некачествено - като си купил евтин боклук, много е вероятно да съжаляваш после. Да ти покажа аз ако искаш боклуци, купени и от Викиват, и от Квазер, и от Конрад? Приказки под шипковия храст. Като купуваш боклук - поемаш си риска. ЕДИТ: Такава, която работи безотказно. Иване, не разбираш ли колко са смешни тия опити да ме тролваш? Не ти отива. Малкият Ванчо е класи пред тебе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Реглаж на предница - къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts