mIRCata Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Утре ще се чуем с него за една визита да вземе мерки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Какви тонколонки да си взема, че тези microlab-ските се побъркват като вземе да ми звъни GSM-a. На всичкото отгоре кабелите са им къси и не мога да сложа баса долу. Имам на другия компютър едни на creative (купени преди около 10 години), с които нямам подобни грижи, но тези микролабските са ужас в това отношение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Какви тонколонки да си взема, че тези microlab-ските се побъркват като вземе да ми звъни GSM-a. На всичкото отгоре кабелите са им къси и не мога да сложа баса долу. Имам на другия компютър едни на creative (купени преди около 10 години), с които нямам подобни грижи, но тези микролабските са ужас в това отношение Аз си ползвам от доста време Logitech Z523, прилични колонки са, не се сещам да са пращяли заради GSM, и кабелите им са доста дълги та нямам дертове с това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Какви тонколонки да си взема, че тези microlab-ските се побъркват като вземе да ми звъни GSM-a. На всичкото отгоре кабелите са им къси и не мога да сложа баса долу. Имам на другия компютър едни на creative (купени преди около 10 години), с които нямам подобни грижи, но тези микролабските са ужас в това отношение Harman Kardon SoundSticks III P.S. Тук рекордера струва колкото колоните Edited March 7, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Какви тонколонки да си взема, че тези microlab-ските се побъркват като вземе да ми звъни GSM-a. На всичкото отгоре кабелите са им къси и не мога да сложа баса долу. Имам на другия компютър едни на creative (купени преди около 10 години), с които нямам подобни грижи, но тези микролабските са ужас в това отношение Edifier M1380. За скромните си 50-60 кинта звучат като за поне пет пъти по-скъпи. Друго, че тази простотия с телефоните при тях не се случва, а кабелите им са доволно дълги (~ 1.5 1.8) https://www.ozone.bg/product/edifier-m1380 Само дето тук са се пооакали с цената, инак в Зора са на половина на тия пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Мерси за съветите. Ще ги пробвам кои се държат добре ако пльосна телефона върху баса. Тези микролабските излезе че ако разкарам по-надалече баса ще е наред всичко, само дето кабелите на колонките са под метър и половина и до никъде не стигат. Разбирам да икономисат от нещо смислено ми те от кабели икономисали да ги ***бибип*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Някой може ли да ми препоръча магазин за насипни ядки (бадеми, кашу, фастъци) които не са престояли с месеци? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 борсата на Първенец, че и цената им около 50% от тази в града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 борсата на Първенец, че и цената им около 50% от тази в града. Ама там са сурови нали? На мен ми трябват готови изпечени за консумация, просто не искам да прибягвам до тея пакетираните от рода на "Елит" и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Мерси за съветите. Ще ги пробвам кои се държат добре ако пльосна телефона върху баса. Тези микролабските излезе че ако разкарам по-надалече баса ще е наред всичко, само дето кабелите на колонките са под метър и половина и до никъде не стигат. Разбирам да икономисат от нещо смислено ми те от кабели икономисали да ги ***бибип*** Удължаването на кабелите е детска игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ама там са сурови нали? На мен ми трябват готови изпечени за консумация, просто не искам да прибягвам до тея пакетираните от рода на "Елит" и т.н. Имат и печени,но сурови са доста по-полезни Понеже са ни познати и знаме за какво става въпрос.Те си ги пекат и си ги пакетират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Имат и печени,но сурови са доста по-полезни Понеже са ни познати и знаме за какво става въпрос.Те си ги пекат и си ги пакетират. Това в Първенец ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Аз също купувам от там.Има печени и сурови, а цените са си много добри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Аз също купувам от там.Има печени и сурови, а цените са си много добри. Супер, благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Това в Първенец ли? Да Даже в момента ям сурови от там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Това в Първенец ли? В първенец, да. Цехчето се намира малко преди табелата за винпрома. Всъщност, контейнерът на борсата в който се продават и тия суровите е техен. Edited March 7, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 В първенец, да. Цехчето се намира малко преди табелата за винпрома. Всъщност, контейнерът на борсата в който се продават и тия суровите е техен. Някой може ли да ми го покаже на google maps, че от одеве прегледах цялото село и не мога да го намеря тоя цех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Някой имал ли е опит с морфин (след операция например)? Наистина ли има такова мигновено действие, каквото демонстрират по филмите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Не. Затова при операция първо те инхалират с етер или райски газ. Около 3-4мин се чака. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Как мога да прехвърля най бързо и лесно информацията от един лаптоп на друг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Не. Затова при операция първо те инхалират с етер или райски газ. Около 3-4мин се чака. Трябва да питам жена ми точно, но анестезията се започва с венозна инжекция а бях останал с впечатление, че газа е за да те държи упоен по-дълго време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 (edited) Зависи от операцията. Момчето попита конкретен въпрос обаче. Edited March 8, 2014 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Изпадна ми едно дърто лаптопче HP 500, от какво страдат ако страдат и какво да гледам когато го купувам. Питам просто за някой друг съвет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Черни потници и тениски, небрандирани, максимално изчистени? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Черни потници и тениски, небрандирани, максимално изчистени? В почти всички магазини за работно облекло. И тъкмо по това време на годината можеш да намериш такива от страхотно качествена материя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts