RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Нищо малоумно няма, младеж, но това е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Сайт или мейл на Vato, за да искам оферта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 гр. Пловдив Ул. “Тодор Влайков” №4 Тел. 0897 02 03 94 / 0893 628 938 www.vatosystems.com E-mail: vatosystems@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Нищо малоумно няма, младеж, но това е друга тема. О, вервай ми... Пробвай на няколко малки стефчови ракийки да набереш кода от първия път... Сайт или мейл на Vato, за да искам оферта? Сайта им не е активен по необясними причини... Телефон за връзка: 0897 02 03 94 email: vatosystems@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 О, вервай ми... Пробвай на няколко малки стефчови ракийки да набереш кода от първия път... Сайта им не е активен по необясними причини... Телефон за връзка: 0897 02 03 94 email: vatosystems@gmail.com Защо, след като си влизам с чипа като помахам, па и на 10 ракийки? Кодът е друга работа и е свързан с рестрикции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Да питам нещо, колкото да си почеша пръстите... Лек за пищящо захранване, освен ново захранване, има ли? (имам и 2ро, идентично, изгърмяло, което седи колкото да събира прах)И в този дух, ако може да препоръчате PSU за 95W cpu, vga с допълнително захранване, 2 hdd & cd. Сегашното е 420W и бере душа вече 5+ години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Защо, след като си влизам с чипа като помахам, па и на 10 ракийки? Кодът е друга работа и е свързан с рестрикции. Именно де, именно За това казвам, че чипът е по-добрият вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Ами лек е ново захранване... По избор, поне същите ватове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Купи си един фортрон примерно и забрави повече за тва ... или си вземи китайско и на 2 години сменяш ... ама еФтинко(600w ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Fortron, Corsair, Cooler Master или нещо друго.. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Относно чиповете, за нищо на света не взимайте от сивите чипове тези които за по заоблени, много са дефектни и бързо умират, има друг модел които са по плоски и са цветни зелени, сини, червени и т.н. те са много по добри, аз от първите 100 които взех за една година останаха най-много 20-тина работещи, от вторите които взех, вече година, един не е дал фира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 (edited) В комет електроникс има "сто" вида за под левче и още толкова за над лев. Имам 5-6 вида и не забелязвам разлика. Edited February 26, 2014 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 (edited) Снощи съм пратил запитвания по поща на две фирми, днес сутринта на още една - до момента няма инфо. Вчера следобед говорих с Елбраво и ми казаха само да пратя запитване на пощата и до час ще имам оферта. Edit: Получих от Vato - най-скъпото от тяхната листа излиза по 31лв. на апартамент с 1 чип, но без домофон. В цената е най-сериозния магнит за врата 500кг. и най-сериозната хидравлика за затваряне на вратата. Понеже идея нямам колко тежи вратата, та смятам с най-скъпите. Също така излизането е NoTouch, а не с бутон. 2 години гаранция, без такса поддръжка. Чакам от другите две фирми. Edited February 26, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Привет,искам да попитам хора,които са дарявали кръв скоро дали дават някакъв документ след като дариш кръв и съдържа ли той кръвната група на дарителя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Привет,искам да попитам хора,които са дарявали кръв скоро дали дават някакъв документ след като дариш кръв и съдържа ли той кръвната група на дарителя?Дават ти. В стаята в която ти я изследват ще те попита дали искаш да ти издадат картонче в която да е написана. Иначе още на място ще ти кажат каква ти е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Къде в БГ може някой да ми изработи нещо подобно: https://www.mwelab.com/index.php/en/products/emperor-200 Че нещо канадците са се оляли с цената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Никъде. Ти скоро ще питаш и къде могат да ти изработят самолет, че от Гълфстрийм са се олели с цената.Това не е бюро. Те един елементарен офис стол не могат да ти направят никъде, ти за това .......... творение питаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Че нещо канадците са се оляли с цената Хахахаха, стига бе дедо, за тези пари ще си взема чисто новo X5, да му п*кая и на стола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Никъде. Ти скоро ще питаш и къде могат да ти изработят самолет, че от Гълфстрийм са се олели с цената. Това не е бюро. Те един елементарен офис стол не могат да ти направят никъде, ти за това .......... творение питаш. ХръцПсолютно!!! Нито тея, нито НАСА, нито НСА, нито ЦРУ, нито БЕРКУТ могат дори да си помислят да успеят да угодят на Ники Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Това трябва да е някаква тотална измама. Никой не може да ме убеди, че в това парче желязо с една седалка има повече уникални/скъпи технологии, отколкото в едно BMW X5 последен модел. Пълен абсурд! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Някой по-запознат с трудово-правни взаимоотношения и кодекса на труда?Има тук един казус, по който ме интересуват възможни решения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Някой по-запознат с трудово-правни взаимоотношения и кодекса на труда?Има тук един казус, по който ме интересуват възможни решения. Прати ми на ЛС казуса. От какво замръзваше компютър - захранване или памет? Една маркова бангия, каквато аз съм имал 2002г., сега прави парчета в офиса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Памети или кеш-а на харда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Дискът е супер, поне според 2 програми. Нито е на много време, нито кой знае колко се товари. Бах го в DDR-а... А може ли да е от прегряване? Като цяло си е печка и в последно време забелязвам, че при работа с една тежка програма, направо е пред излитане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Нищо общо няма с температурите дефект на паметите, за кеш-а ... HDTune ... extra test ... cach ... и чакаш за паметите си знаеш предполагам. Ако е някое дърто амд ... почистете го, сменете му пастата ... барем поне спре да излита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts