djadomraz Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Горещо препоръчвам Игор. Първия сервиз от Гладстон посока бул. 6ти септември. На два етажа е магазин и сервиз. send from nokia 5110 using foot fingers +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 (edited) Някой, който има платен акаунт в Steam и е склонен да ми даде username и pass - трябва ми точно за 1 минута да гласувам за една игра ( My Lands ) - ще съм му много благодарен :Д Идеята е че самото гласуване трябва да стане от Моя акаунт в самата игра - от него да влезна в Steam, чак тогава ще ме засече и ще спечеля бая добър бонус Edited February 21, 2014 by daniobg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Защо като спре тока ми се губят всички настройки на биоса? Батерийката ли е свършила или може да е и нещо друго? Дъното е някакъв умрял fox - кон сокет 775 мисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Батерията ще да е най-вероятно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Някой, който има платен акаунт в Steam и е склонен да ми даде username и pass - трябва ми точно за 1 минута да гласувам за една игра ( My Lands ) - ще съм му много благодарен :Д Идеята е че самото гласуване трябва да стане от Моя акаунт в самата игра - от него да влезна в Steam, чак тогава ще ме засече и ще спечеля бая добър бонус Мисля, че ще е по-вероятно ти да дадеш потребителското си име и паролата на някой и той да влезне, отколкото обратното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Мисля, че ще е по-вероятно ти да дадеш потребителското си име и паролата на някой и той да влезне, отколкото обратното. Ами това не е вариант, понеже ако се влезне от друг компютър освен моя, играта банва автоматично за мултиплициране :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Стийма сам по себе си не се плаща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 (edited) Ами това не е вариант, понеже ако се влезне от друг компютър освен моя, играта банва автоматично за мултиплициране :/Искаш да кажеш, че не можеш да играеш от друг компютър?Когато реша да поцъкам от лаптопа при влизане в Steam ми праща код за верификация по пощата, че се логвам от друго РС и после си играя без проблем. Edited February 22, 2014 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Батерията ще да е най-вероятно... Смених я и пак същото възможно ли е да има няколко типа такива батерии, новата е мааалко по-тънка и на нея пише 3 волта (на старата пък не пише никакви параметри) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 По-тънката може да не дава контакт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Обикновено батерията е 2032, ти каква си сложил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Обикновено батерията е 2032, ти каква си сложил? пише CR2025 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Значи е по-тънка. Трябва да е 2032. Възможно е да не контактува. Ако имаш мултицет, мерни старата, да видиш в какво състояние е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Съществуват ли разфасовки Сода Бикарбонат по-големи от обичайните пликчета в магазина и ако има, от къде мога да купя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Значи е по-тънка. Трябва да е 2032. Възможно е да не контактува. Ако имаш мултицет, мерни старата, да видиш в какво състояние е. Батерията трябва да е този тип и задължително презареждаема CR2032 3v rechargeable lithium battery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Трябва ми съвет от някой с опит. Искам да залепя пластмаса за нещо като талашит (кора на врата). Било е фабрично залепено, но от отваряне и затваряне тоя елемент се е прецакал. Обаче предполагам ми трябва нещо специфично и много "еластично" лепило, а не крехко, което като се затвори 3 пъти варата и ще се пропука лепеното. Та ... някакъв съвет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 МОМЕНТ универсал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Сигурен ли си? Влага, топло, студено и вибрации трябва да издържа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 (edited) Ако този Момент универсал е същото лепило за което си мисля, едно такова с цвят като на нашия хелмитекс, значи това е лепилото което ти трябва. Но има един тънък момент, как ще го нанесеш. Не става просто да го пльоснеш на единия детайл и да го изчакаш да изсъхне. Аз лепях с него една кора, като намазах по малко от него на повърхностите които лепях и изчаках да поизсъхне до толкова, до колкото като пипна с върха на пръста да не ми лепне. Това става след около минута-две, и след това ги слепяш и стискаш малко време двете повърхности и оставиш около 12 часа да си изсъхне на топло това което лепиш и няма разлепяне после. Edited February 23, 2014 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 (edited) Ясно, мажа двете, дръпва за 2минути и събирам частите притиснати за 12ч за окончателно изсъхване. __________________ Ей това ще правя http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1412541-DIY-Fix-Loose-Door-Panel Даже по-скоро е това http://www.bmwe36blog.com/fixing-bmw-e36-door-panel.html Edited February 23, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Сигурен ли си? Влага, топло, студено и вибрации трябва да издържа. Сигурен съм. Как ще лепиш значение няма, само гледай да не се омажеш. Но и това не е фатално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Писах си с един познат който си лепя изолации по колата и е ползвал лепило Прома и каза, че нямало разлепяне. Начина на залеляне е същия който казах по-горе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Джипче подобно на Dacia Duster и Suzuki SX4 S-Cross? Най-вече като цена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Ново или? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 ...... и задължително презареждаема CR2032 3v rechargeable lithium battery Тук си се пообъркал малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts