w00x Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Благодаря, но за 7-ми ми трябват. Няма ли от къде да си ги купя в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Благодаря, но за 7-ми ми трябват. Няма ли от къде да си ги купя в Пловдив?В колата имам 1-2 бройки. Ще видя какви са. Иначе тези които аз мога да ти донеса, не се продават в Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Мерси!На мен ми трябват някакви супер стандартни. Няма да ги използвам за осветяване на подводни пещери. Само да не са от ония супер тънките, детските, които се правят на гривничка.В крайна сметка, ако няма в Пловдив, ще си поръчам по Интернет и ще реша проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Мерси! На мен ми трябват някакви супер стандартни. Няма да ги използвам за осветяване на подводни пещери. Само да не са от ония супер тънките, детските, които се правят на гривничка. За да осветиш нещо под вода се искат доста сериозни люмени и подходящ фокус. Тези които имам не се огъват. Доста качествени са като изработка. Ето от тези са: http://www.cyalume.com/psproduct.php?item=4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Не зная къде греша, но при опит да се регистрирам във форума на Митсубиши, все не става и не. На въпроса "Коя е старата столица на България?" пробвах да изпиша всички столици по всякакъв начин и все ми дава грешен отговор. Ако някои има регистрация там, нека попита админа къде бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 В смисъл пръчките от втория линк, който постнах. Ванка, дай вече да се видим да взема онази куршумена форма за лед като си дойдеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 В смисъл пръчките от втория линк, който постнах. Ванка, дай вече да се видим да взема онази куршумена форма за лед като си дойдеш. Нищо общо с тези от вторият линк. Коренно различна е опаковката. Може и да успея да намеря време да се видим до края на седмицата. edit: Ето такива са: http://shop.militarygearcenter.de/product_info.php?info=p357_cyalume-chemlight-10-pack.html&language=en Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Същият производител - CYALUME. Същите часове - 12. Ако нещо не слъгват нашите... На линия съм в Пловдив до края на седмицата. Ще се радвам да се видим, бая време мина. Вече забравих какво съм ти поръчвал... Галон течност за чистачки и диодни габарити май имаше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Тия глупости се ползват чат-пат в подземни лагери. Но много рядко. Хората все още предпочитат карбидки, които, освен че дават нормална за очите светлина и ТОПЛЯТ. Виж, авджиите се захласват по такива неща. Ма нали се сещаш, че на мен примерно само резервното осветление в икономичен режим ми изкарва 180ч, за къв бяс да мъкна допълнителни тежести, които след това и трябва да изнасям обратно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 А какво ти е резервното осветление? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Първото Второто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Кои са най-актуалните чалгарки в момента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Едва ли може да се отговори адекватно на подобен въпрос... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 (edited) Някой който да цъка Лийг ъф Леджендс? Че един клиент ми иска "стационар който да я подкарва на макс и "да стриймвам от него като играя" ама до 1000лв ... що за игра е тая !? Edited January 27, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ами с и5 спокойно ще я стриймва Аз на моя лаптоп се пробвах да я стриймвам,но е прекалено дърт и лаги доста... Ето ти и тема да се ориентираш горе-долу http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3685801 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Аз му поръчах AMD fx6300 3.5-4.1 (6 core, 14mb cach) Sapphire 7850 2Gb ddr5 256bit 16gb ram (2x8 Kingston) 700w фортронче Мисля, че ще мирува с тая конфигурация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 За да не отварям нова тема, да ви попитам направо тук. Имам проблем със звука на компютъра. От време на време (не постоянно), започва да ми накъсва за няколко секунди и после се оправя. Това го прави и на музика и на филми. Пробвах с ЮСБ аудио карта, пак същата работа. Опитах се да ъпдейтна драйвърита на дъното, ама се оказа, че в сайта на Асус, въпросното дъно не поддържа уиндоус 8. Някой да има някаква идея, какво да направя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Малко памет? пробвай да спреш излишни приложения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Ти сигурен ли си, че машината ти е подходяща за Win8? Откъм хардуер. И щом няма драйвери за Win8 в официалната страница - значи машината ти работи с някакви "универсални", които най-вероятно не функционират добре. А и моята лична позиция за операционните системи е да не минавам на най-новата, преди да са минали няколко години за изчистване на бъгове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Ами от към хардуер мисля, че няма проблеми с 3 ГБ рам и Dual-Core E5200 2.5 GHz. По принцип аз харесвам много 8-цата и като изключим този проблем, за който все още не съм убеден, че е от драйвърите, машината си върви прекрасно. А драйвърите, при самата инсталация, уиндоуса си ги намери сам - всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) Как се казваше онзи кънтри музикален инструмент, дето е като пластина,слага се в устата и с пръсти се дрънка по нея. Издава специфичен метален звук. Не е хармоника. Намерих го - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%B9 Edited January 28, 2014 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 хармоника? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 (edited) Как се казваше онзи кънтри музикален инструмент, дето е като пластина,слага се в устата и с пръсти се дрънка по нея. Издава специфичен метален звук. JAW HARP хармоника? Edited January 28, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blair.waldorf Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Някой да знае къде в Пловдив продават плочи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Плочи? Какви плочи? - за грамофон, за тротоар, за банята? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts