Grimjaur Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Да ми кажеш откъде в Пловдив http://sportdepot.bg/bg/shops/sport_depot_plovdiv-6.html Сега видях за проблема на Узито. Абе що не си идеш в настройките на мрежата и не цъкнеш отметката да ти показва символите на паролата? В лаптопа. Нали за wi-fi ти трябва, не за рутера? Edited January 6, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Това е валидно само докато я пишеш. След това не я показва. Поне не би трябвало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 няма и там звънях Миньорите са го измислили - две захранвания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Това е валидно само докато я пишеш. След това не я показва. Поне не би трябвало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Еми супер. Всеки, който може да ти седне на компа може да ти чете паролите. Затова и писах, че поне не би трябвало. Аз в софтуера, който ми управлява wifi връзките(понеже замества стандартния за Windows) ми показва паролата само докато я пиша - веднъж написана и запомнена после няма показване. На телефона също. Но явно от М$ имат други виждания за нещата и тяхната сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Въпрос на параноя. Аз ги сменям всеки месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Моята е 64 hex - даже не знам акоя обърна в текст какво е Някой от кодовете нямат графично изобразяване защото са примерно с ASCII стойности 0 ,3,4. С WPA2 кодиране им пожелавам успех в brute force разбиването. Виж WEP се разбива за минути с подходящите инструменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 И като ми разбият паролата, какво? Най-много да се ухапят по задника след няколко часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Кой стрийминг сървър е най-добре да използвам за да си пускам филми на тв Сони през рутера ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Аз ползвах един руски, забравих му името. Справяше се най-добре, но пък така и не успях да го накарам когато слага субтитри да разпъва картината на 1080 височина на HD нещата. Не знам защо, но щом кажех сложи субтитри и сплескваше картината. За това си реших проблема с едно Raspbery PI да ми пуска филмите към ТВ-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 С десния бутон на 7-цата има една опция gadgets и ти слага джаджа за потреблението на процесор и рам в момента. Въпроса ми е има ли опция да показва и потребление и на видеокартата. Картата ми е GTX260 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 (edited) http://win7gadgets.com/pc-system/gpu_meter_24.html#.Usv-W5aao4k Edited January 7, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 С десния бутон на 7-цата има една опция gadgets и ти слага джаджа за потреблението на процесор и рам в момента. Въпроса ми е има ли опция да показва и потребление и на видеокартата. Картата ми е GTX260 Потърси в интернет програмките all cpu meter и gpu observer. Втората ти е за картата, а първата е по-добрата версия на уиндоуския гаджет . Хосте, нещо си объркал линковете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Кой стрийминг сървър е най-добре да използвам за да си пускам филми на тв Сони през рутера ? Аз използвам Serviio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 http://win7gadgets.com/pc-system/gpu_meter_24.html#.UswaHZaao4l тва е линка ... нз що е станало линк в линк!? Виж че препраща от предното мнение!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Малко връщане към проблема с паролата - под линукс също го показва...Така че явно не е само при МС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 С десния бутон на 7-цата има една опция gadgets и ти слага джаджа за потреблението на процесор и рам в момента. Въпроса ми е има ли опция да показва и потребление и на видеокартата. Картата ми е GTX260 Защо ти е това? Нали си наясно, че всяка подобна програма повече или по-малко товари? Напълно излишно нещо според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 (edited) Аз използвам Serviio. Аз съм с Домашний медиа-сервер заради неспособността на Serviio да пипа субтитрите (размер, шрифт и т.н.) За линукс съм много доволен от miniDLNA, но и тя страда от същата поблежка като Serviio 1) Някой да има идея за RS232 дали е plug n play?Идеята ми е дали след включване на устройството ще го разпознае или трябва рестарт на машината (Linux)? 2) От къде мога да сваля (ако може за без пари ) векторни изображения на превозни средства? Edited January 8, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 (edited) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff546488(v=vs.85).aspx За векторните ще видя днес мога ли да ти помогна. Ред. Устройват ли те? Mercedes Benz CL600 Mercedes Benz Vito Hummer H3 Lamborghini Murcielago Porsche Carrera GT Aston Martin Gb9 Chevy Bel Air Milk Truck Firetruck Fedoraville Ambulance Edited January 8, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Аз използвам Serviio. Инсталирах си Homestream-a. Веднага си тръгна филм който бях шернал, със субтитрите, бе да пипам никакви настройки. Доволен съм, само че поради някаква причина не ми засича шернатите файлове, които са с .mkv разширение. Предполагам че това е от телевизора... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Ако не чете mkv и от флашка - да. Ако чете - не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 (edited) 1) Някой да има идея за RS232 дали е plug n play?Идеята ми е дали след включване на устройството ще го разпознае или трябва рестарт на машината (Linux)? Накратко - зависи, пробвай. Надълго - зависи от устройството и драйверите, възможно е да трябва да нотифицираш по някакъв начин. Plug n play не включва RS323 по принцип. Edited January 8, 2014 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Защо ти е това? Нали си наясно, че всяка подобна програма повече или по-малко товари? Напълно излишно нещо според мен Да, всяко едно приложение си дърпа; затова и видях в таск мениджъра, че дърпа скромните 50мб. рам, но като изключиш антивирусната която дърпа 90 и скайпа 100-120 и тези 50 не се усещат. -Трябваха ми подобни приложения, защото си купих друга видео карта и исках замеря до колко се товари на Stalker Clear Sky на макс, пък гаджета го вади като ЕКГ и с ALT+TAB мога бързо да излезна от играта и да видя по протичащата статистика . -Ако се сещаш за някоя програма със същата функция, но по-разширена, да мога да видя статистика много по-назад, да показва и консумацията на електричество, абе всичко. Можеш да споделиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Тончо, вече ще започна да ти искам пари за консултации . Програмата за следене на всякакви функции на видеото по време на игра е MSI Afterburner, но като я слагаш, не махаш отметката за Riva Tuner, ами я записваш с нея. После отиваш в Settings - Monitoring и от там си избираш какво да ти показва на дисплея (слагаш отметки на Show on screen display). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 (edited) Тончо, вече ще започна да ти искам пари за консултации .. Да. Май трябва с абонамент да му го направят форума на него. Edited January 8, 2014 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts