Sothbiss Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Uzi, кажи какъв ти е рутера и ще ти кажа какво да направиш, за да си видиш паролата . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Как мога да видя на комшията паролата от тук ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Uzi, кажи какъв ти е рутера и ще ти кажа какво да направиш, за да си видиш паролата . Tp-Link tl-wr740n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Tp-Link tl-wr740n В полето за адрес на браузъра, който използваш, пишеш 192.168.0.1 (ако не стане с 0.1, пробваш с 1.1), след което за user name и парола попълваш: admin и admin. После отиваш на Wireless > Wireless Security > WPA/WPA2 - Personal > Password и от тук си виждаш паролата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splendor Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 В полето за адрес на браузъра, който използваш, пишеш 192.168.0.1 (ако не стане с 0.1, пробваш с 1.1), след което за user name и парола попълваш: admin и admin. После отиваш на Wireless > Wireless Security > WPA/WPA2 - Personal > Password и от тук си виждаш паролата Има една малка подробност. Ако комшията е сменил паролата за достъпа към рутера, това admin/admin няма да му свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 А що просто не ресетне рутера!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Много ме дразни това съобщение, а от линка нищо не се разбира. Как да го разкарам. Edited January 6, 2014 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Има една малка подробност. Ако комшията е сменил паролата за достъпа към рутера, това admin/admin няма да му свърши работа. Има много "ако-та". Аз съм му дал универсалното решение на проблема. Ако случайно юзъра и паролата са сменени, ще се мисли друго решение. Хосте, май с ресет няма да стане номера. Я имам въпрос. Трябва ми някакъв овлажнител (най-добре на силиконова оснава) за гума. Няма в Практикер и Алати. В Бриколаж още не съм ходил. Евентуално да ме насочите и към някакъв специализиран магазин за спортни стоки, защото гумата всъщност е лентата на бягащата пътека вкъщи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Пиши ква пътека. И какъв точно е проблема. Има едни спрейчета на "Кетлер" с пишка отпред за смазване, ама май не търсиш такова нещо. Такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Много ме дразни това съобщение, а от линка нищо не се разбира. Как да го разкарам. С отметката за непоказване вляво долу + Close не става ли? Off/ за Сотбиса ...бягащата пътека вкъщи. Ти бягаш? И то у вас? От кого? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Ти бягаш? И то у вас? От кого?Може да тренира, че ти да не може да му избягаш :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Може да тренира, че ти да не може да му избягаш :) Аз така или иначе не мога да му избягам от сумати време (всякак пробвах) - на ЛС той има едно специализирано ЛС-тема (щото вече е от няколко страници), в което непрекъснато ме тормози за какво ли не...трий това, преименувай онова, хубав ли ми е новия таблет, как са китайците, с колко ще се увеличи външния дълг на Щатите и все такива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Бан за тормоз на модератор :evil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Пиши ква пътека. И какъв точно е проблема. Има едни спрейчета на "Кетлер" с пишка отпред за смазване, ама май не търсиш такова нещо. Такива Да, точно такова от линка. За впръскване под лентата. Аз се замислих и за WD40. Няма ли да ми свърши работа? Аз така или иначе не мога да му избягам от сумати време (всякак пробвах) - на ЛС той има едно специализирано ЛС-тема (щото вече е от няколко страници), в което непрекъснато ме тормози за какво ли не...трий това, преименувай онова, хубав ли ми е новия таблет, как са китайците, с колко ще се увеличи външния дълг на Щатите и все такива... Кво се оплакваш бре. Поршето в гаража и вилата на Кайманите малко ли са за положения от твоя страна труд?!?!?! Бан за тормоз на модератор :evil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Много ме дразни това съобщение, а от линка нищо не се разбира. Как да го разкарам. Ако ти се показва при стартиране, пробвай да го махнеш от startup-a. В run пишеш msconfig, там ще ти излезе един прозорец System Configuration и четвъртото под ред поле е startup. От там му задаваш да не се показва повече този прозорец, рестарт и готово. Най-лесно прозорчето run ще ти излезе като натиснеш бутона на windows + R Edited January 6, 2014 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Няма ли да ми свърши работа? За съжаление - не. Един клиент си беше преебал пътеката с него. Как е успял - не знам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Ако ти се показва при стартиране, пробвай да го махнеш от startup-a. В run пишеш msconfig, там ще ти излезе един прозорец System Configuration и четвъртото под ред поле е startup. От там му задаваш да не се показва повече този прозорец, рестарт и готово. Най-лесно прозорчето run ще ти излезе като натиснеш бутона на windows + R То си има място за отметка и да не се показва повече, но не е в това въпросът. Не мога да разбера какъв драйвер ми иска, за да го инсталирам ръчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Има ли начин на китайска реплика на смартфон да се смени андроид-а ? И ако да как ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Има ли начин на китайска реплика на смартфон да се смени андроид-а ? И ако да как ? Разбира се. Но когато излиза нова версия на Андроид, производителите на реплики не си играят да пренаписват новата версия към апаратите си, а си инсталираш официалния Jelly Bean и при инстала избираш какво да му инсталираш и какво не - мисля къстъм ром им се казваше и за тях имаше много положителни отзиви. -Направи си регистрация в този линк и там само с това се занимават и ще те насочат най-добре. http://www.androidbg.com/forum/forum145-telefoni-ot-neizvestni-iztochnitsi.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Пичове трябва ми захранване над 1200W примерно seasonic 1250w gold , thermaltaker 1500w , xfx 1250w но няма в никъде съвет ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Над 1KW захранване??? Сигурен ли си че не си объркал нещо сметките като мен? Щото аз взех преди време един киловатов енермакс и излиза че ползвам 30% от капацитета му само... Чак пък никъде да няма - в амазон и ebay има всичко И в jar намерих ама не чак 1500: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=544706 Edited January 6, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 малко ми е , трябва ми 1200W минимум. интересното е че и в амазон няма а са на преордер за след 1-2 седмици което не ме устройва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 малко ми е , трябва ми 1200W минимум. интересното е че и в амазон няма а са на преордер за след 1-2 седмици което не ме устройва. Ех, тая мания с копането... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 За съжаление - не. Един клиент си беше преебал пътеката с него. Как е успял - не знам... Да ми кажеш откъде в Пловдив мога да го купя този препарат или подобен. малко ми е , трябва ми 1200W минимум. интересното е че и в амазон няма а са на преордер за след 1-2 седмици което не ме устройва. В sky.bg има1200в, ама е малко скъпо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 няма и там звънях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts