ARPAnet Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Прекрасно те разбрах. Безплатно е, няма нужда да търсиш в гугъл защото си го имаш в уина, и може да прави това което искаш. А да, и е лесно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Лесно за който разбира at 20:00 /interactive notepad.exe at 20:00 mplay32 /play "%WINDIR%\media\tada.wav" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Някой да знае убава кръчма извън града? Може и да е в друг град около Пловдив. И от къде мога да си намеря суперевтина тракторна гума? Ами сравнително хубава кръчма из вън града (поне според мен), е след Първенец, там дето се ходи за реката. Там съм прекарвал хубави часове с добра кухня. А за хубава и евтина тракторна гума...съжалявам, не се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Братовчед ми ми даде трансмитер Нео NEO FM-TA37 е точният модел,но не ми даде книжката с инструкциите някаква идея от къде мога да ги намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Никола, едно е сигурно - в мрежата на ВиК няма да намериш инструкциите. Аз да те питам - за чий са ти за тоя уред инструкции? ======================= Иване, за чий чеп ти е тракторна гума, че е интересно. И още нещо - предна или задна, че е важно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Иване, за чий чеп ти е тракторна гума, че е интересно. И още нещо - предна или задна, че е важно? Сещам се, че може да му трябва нещо във връзка с фитнеса. Ако е така, пробвай с гума от мотокар. Тя също е достатъчно тежка и по лесно се намира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Като за начало ми трябва от по-малките. По нататък - от по-големите. Правилно каза charmock, за тренировки ми трябва. За кръчмата към Първенец се сетихме и ние, но искахме нещо по-различно и отидохме до Бяла река. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 И не се обадихте Гадини Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Като за начало ми трябва от по-малките. По нататък - от по-големите. Правилно каза charmock, за тренировки ми трябва. От раз разбрах за какво ти трябва. Защо обаче реши, че трябва да е от трактор непременно? В смисъл по-малки има и от джипове, примерно, намират се в Пловдив и се избягва безумието около транспорта им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Да, но са много леки и не ми вършат работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Ами намери си бус тогава за транспорт на тракторна гума, аз ще видя на село какво има... В Пловдив няма да намериш такава. Колко трябва да тежи по-точно тая гума, щото тракторна задна не можеш я мръдна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Колеги печелят ли нещо хората като този тип- http://www.youtube.com/user/marquesbrownlee?feature=watch И като цяло хората в youtube, които се стремят да си увеличат "абонатите", като този който има 900к Защото до скоро не се бях замислял, а в последно време много хора в доста сфери започват такива "канали" и набират "абонати" (followers) ли са какви са. Та ми стана интересно печели ли се от това и ако да - как и колко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Колеги печелят ли нещо хората като този тип- http://www.youtube.com/user/marquesbrownlee?feature=watch И като цяло хората в youtube, които се стремят да си увеличат "абонатите", като този който има 900к Защото до скоро не се бях замислял, а в последно време много хора в доста сфери започват такива "канали" и набират "абонати" (followers) ли са какви са. Та ми стана интересно печели ли се от това и ако да - как и колко? Хората печелят от клиповете, като поставят реклами на Гугъл в тях. При натрупването на определена посещаемост и нам си колко клипа, компанията се свързва с теб (а сега ти кандидадстваш) за да бъдеш одобрен. Все още в България го няма това и не можеш да кандидатстваш. Клиповете до колкото знам трябва да са уникални - да не са свалени от нета и качени в профила ти. Миналата година в началото бях чел, че има хора, които си вадят по над 300 000$ само с канала си в тубата. Ако се интересуваш как печелят - Гугъл Адсенс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Има си shoutcaster-и, като Huslку, например, които се изхранват от клиповете в тубата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Като за начало ми трябва от по-малките. По нататък - от по-големите. Правилно каза charmock, за тренировки ми трябва. За кръчмата към Първенец се сетихме и ние, но искахме нещо по-различно и отидохме до Бяла река. другия път за трип ГПДВ* идете до Трявна и пийте бира в местната пивоварна. кухнята също не е лоша. тракторна гума - на старо ти трябва явно. В близките села в селскостопански двор или при някой мастит фермер. В Дианата събират стари гуми, съответно можеш да ги питаш за тракторни/мотокарни. Иначе във всеки прост вулканизатор също можеш да се пробваш. --------------------------- * ГьзПътДаВиди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Какво мислите за "копане" на монети . Има ли смисъл от този bitcoin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 На този етап много трудно може да ти се отговори - ако искаш влез в специализираната тема и се ориентирай по писаното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Какво мислите за "копане" на монети . Има ли смисъл от този bitcoin. Не. Смисъл от bitcoin не мога да определя дали има, но от копането определено няма Ще цитирам мой приятел: Днес се зарибих с мечти за бързи печалби чрез 'копане' на bitcoins но се оказа че верния хардуер който би генерирал приходи *сега* излиза най - рано след 2-3 месеца и то ако няма закъснения и когато тръгне *едвам* ще си върне парите... И докато ровех из интернет ми се потвърди догадката за спада на цената на bitcoins под 1000$ отпреди известно време: http://www.coindesk.com/price-crashes-china-outlaws-bitcoin-financial-institutions/ Edited January 5, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Колеги какво е това копане? В друг форум четах, че човек си поръчал 8 видео карти от емага за тази цел??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Колеги какво е това копане? В друг форум четах, че човек си поръчал 8 видео карти от емага за тази цел??? http://lmgtfy.com/?q=bitcoin+mining Edited January 5, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Ало, програмиста - не тръгвай с лошо, пък и човекът най-вероятно не иска да филтрира множество резултати на английски, а и щом не е прочел нищо от темата в този раздел, значи търси някакъв кратък отговор. "Копането" е процес, който може да осъществиш с подходящ хардуер (напр. мощни видео карти) и включва правенето на сложни и специфични математически операции, които с времето генерират BC. Твърди се, че в системата на BC не може да се чийтва и поради това виртуалната валута е абсолютно сигурна и защитена. Проблемът е, че биткойните са точно определено количество и поради тази причина с времето тези математически операции умишлено се усложняват, за да не се изчепят "монетите" прекалено бързо. П.П. Така го разбирам в резюме положението, но тъй като нито копая, нито кой знае колко съм чел по темата, ако нещо съм объркал...не възразявам да ме поправите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Тъй тъй. За да "изкопаеш" нов bitcoin ти трябва невероятно добра техника. Такава, струваща 5 цифрена сума в $ и която не е ясно ще успееш ли да си я изплатиш... а копаенето е описано най-добре тука: http://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin_protocol#Bitcoin_mining Edited January 5, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Имаме и тема тук за монетите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Забравих паролата на wi fi . С лаптопа влизам автоматично , но ми трябва за таблета. Къде мога да я погледна ? Комшията е нагласял рутера и не я помня. exabyte: това го пробвах но трябва да изтрия ключа за да мога да натисна отметката да ми ги покаже . Edited January 5, 2014 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Забравих паролата на wi fi . С лаптопа влизам автоматично , но ми трябва за таблета. Къде мога да я погледна ? Комшията е нагласял рутера и не я помня. Виж тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts