evropata Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Аз да попитам има ли сайт в който мога да видя всички излезли филми за дадена година - независимо дали по кина или директно за "домашно" ползване. А ако може и да ги разделям по категории ще е страхотно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 http://www.wildaboutmovies.com/2013_movies/Movies_In_Theaters_2013.html В IMDB не успях да намеря подробен списък нещо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 http://www.wildaboutmovies.com/2013_movies/Movies_In_Theaters_2013.html В IMDB не успях да намеря подробен списък нещо.. http://www.imdb.com/genre/action В дясно са и филтрите: Refine By: Title Data Title Type Keywords Genres Countries Languages Year Number of Votes User Rating Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 (edited) Благодаря, а сигурно ли е, че тук са и филмите тип direct to DVD/Blu-Ray ?. Извинявам се ако ставам нахален, ама търсил съм доста, а не ми се занимава със Замунда, че там... А тук съм забелязал, че не е като да няма киномани. Иначе пак благодаря, ще прегледам и този сайт.EDIT: Адски благодаря - не бях видял поста над моя. Ей сега падна ровене Edited December 23, 2013 by evropata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Да, главно заради картата го взимам, за да е максимално охладена. Не че ще спукам да играя, макс до 1-2 часа и то не всеки ден. Снощи за 40 минути игра видеото не вдигна повече от 75 градуса, което е доста поносимо за мобилна карта, но ако може температурите да са под 70, ще е най-добре . Ще огледам какво се предлага като едноперкови охлаждащи подложки и ще взимам нещо. Ама повече от 30 лева не ми се дават, щото за тия пари получаваш пълна програма от едноока циганка. За 30-35 лева аз бях взел една с 3 вента, все още работи прилично, а като е смазана почти не се и чува... Вече има толкова много видове, че и аз не ги знам всичките... Правят ги да светят, да мигат, с различни по диаметър и брой вентилатори.... Иди и ще видиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Правя една онлайн поръчка от голям БГ сайт и попадам на: Съгласно закона за Данък Добавена Стойност (ДДС) сме длъжни да Ви издадем фактура. Задължителни атрибути на фактурата са трите имена на клиента и ЕГН. Нали уж никой няма право да ти иска ЕГН-то?Или аз бъркам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Е да де, ама тях пък са ги задължили да пускат на всички фактури, а за да се попълни фактура се иска или булстата на юридическо лице или ЕГН-то на физическо, така че ако трябва да са попълнили коректно фактурата, няма как да оставят празно това поле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Да да - никой. Ама като те приемат в болница ти взимат данни и за ЕГН и за роднини и какво ли не... А за фактурата - въведи си някакво измислено ЕГН щом не ти е необходима тази фактура или да взема да ти дам булстат-а на моята фирма, хем ще ми дадеш и разход (ако е техника особенно). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Да да - никой. Ама като те приемат в болница ти взимат данни и за ЕГН и за роднини и какво ли не... А за фактурата - въведи си някакво измислено ЕГН щом не ти е необходима тази фактура или да взема да ти дам булстат-а на моята фирма, хем ще ми дадеш и разход (ако е техника особенно). Дам, едни слушалки, но не е голяма сума.Ако те устройват 53лв, дай на ПМ булстата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Честита Коледа на всички ! Помогнете ми да избера таблет за малкия.Ще се ползва предимно за гледане на клипчета от тубата и за браузинг.Благодаря предварително ! Вариантите са следните : Вариант 1 Вариант 2 Вариант 3 Вариант 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 ACER ICONIA A211 3G 16GB WHITE е най-наточения откъм екстри- почти нов Андроид (4.1.1), GPS, 3G, добра камера - 2Мрх. Кофти дисплей. Само че е бял... Самсунга е с много стар Андроид 4.0.3 - може да провериш дали има ъпдейт, но.... Няма нищо заслужаващо си в него. Леновото е с хубав дисплей-IPS, нов Андорид, МНОГО голяма батерия, лекичък, но няма нищо допълнително-смотана камера (ако е вярно 0,3Мрх), няма 3G, GPS....Наистина ще е само за клипчета, в обхвата на домашния WiFi Всичко това обаче е гледна точка на по-технически настроен човек Щом ще е за дете, може би трябва да сведеш избора до Асера и Леново, и на място в магазина да решиш-т.е. дали и ти няма да си играеш с таблета, и да се занимаваш с повечкото екстри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 ACER ICONIA A211 3G 16GB WHITE е най-наточения откъм екстри- почти нов Андроид (4.1.1), GPS, 3G, добра камера - 2Мрх. Кофти дисплей. Само че е бял... Самсунга е с много стар Андроид 4.0.3 - може да провериш дали има ъпдейт, но.... Няма нищо заслужаващо си в него. Леновото е с хубав дисплей-IPS, нов Андорид, МНОГО голяма батерия, лекичък, но няма нищо допълнително-смотана камера (ако е вярно 0,3Мрх), няма 3G, GPS....Наистина ще е само за клипчета, в обхвата на домашния WiFi Всичко това обаче е гледна точка на по-технически настроен човек Щом ще е за дете, може би трябва да сведеш избора до Асера и Леново, и на място в магазина да решиш-т.е. дали и ти няма да си играеш с таблета, и да се занимаваш с повечкото екстри. Разликата между Андроид 4.0 и 4.1 как я забелязваш ти лично? Единствено Project Butter. Аз бих взел Acer-а. A211. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Благодаря за отговорите. В какво се изразява по-хубавия дисплей ? На кой примерно може да се пускат ХД клипчета ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 На всеки дисплей могат да се пускат HD клипчета. И на часовник може да си ги пуснеш. (midexEdit: на моя часовник не мога ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Смених дънна платка преди време но имам проблем със звука. Дъното ми е старото поколение 775 сокети 2005-7 година и понеже е старо поколение, а искам да съм със 7-ца, и на нея не вървят саундрайверите, защото са за ХР или 98. -На предното дъно със същия сокет в compability mode ставаше, но на това дъно дори и не иска да се инсталирана файла даден ми от производителя. В сайта на дъното са ми дали Realtek AC'97. Пробвах и с други и пак нищо, пък не ми се връща на ХР. -ВЪпросът ми е, ще се оправи ли проблема със звукът, ако си купя саунд карта, на която драйверите стават и за 7-ца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 -ВЪпросът ми е, ще се оправи ли проблема със звукът, ако си купя саунд карта, на която драйверите стават и за 7-ца. Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Да. А ще стане ли с външна USB саунд карта, от онези дето приличат на флаш памет. Намерих една дето пише че е съвместима със 7-ца и няма нужда от драйвери и е независима от тази на дъното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 А ще стане ли с външна USB саунд карта, от онези дето приличат на флаш памет. Намерих една дето пише че е съвместима със 7-ца и няма нужда от драйвери и е независима от тази на дъното. Ако не са излъгали в описанието, че става за седмѝцата - 100% ще стане. Ако ти трябва най-елементарния звук с такава USB джаджа, има ги за по $2 - не ти пречи да пробваш дори и да не стане, щото е на цената на 1 дюнер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ако не са излъгали в описанието - 100% ще стане. Ако ти трябва най-елементарния звук с такава USB джаджа, има ги за по $2 - не ти пречи да пробваш дори и да не стане, щото е на цената на 1 дюнер. Ще пробвам, разбира се , не ми се наливат пари в по дъно, която ще махна до някоя друга година. Можеш ли да ми препоръчаш вградена, от най-смотаните, но да и тръгват драйверите на 7-ца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 "Вградена"? Нали говорихме за външна USB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 "Вградена"? Нали говорихме за външна USB? Питам де, информативно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Информативно да ги видиш...и набързо без да търся най-ниската цена - тази със сигурност ще проработи (написано е в поддръжката на различни OS) или пък тази (в ревютата пише, че е тествана безпроблемно на Win7). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ще пробвам, разбира се , не ми се наливат пари в по дъно, която ще махна до някоя друга година. Можеш ли да ми препоръчаш вградена, от най-смотаните, но да и тръгват драйверите на 7-ца. Аз имам една USB - изкарва приличен звук като за скайп и слушане на онлайн радио. Няма нужда от драйвери - ръгаш и тръгва да работи. Точно такава е моята и работи: http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-Hi-Quality-3D-7-1-Channel-Audio-Sound-Card-Adapter-Headphones-Stereo-PC-/390719008625?pt=UK_Computing_ComputerComponents_SoundCards&hash=item5af8aaef71 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Оправи се проблемът със звукът -Коя 7-ца е по-добра - Ултимат или Профешънъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Professional. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts