Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Ох... на мен не ми се даваха над 30-40лв... Явно с грешни впечатления съм останал. Ще взема някакви microlab временно от ера-та пък колкото свирят - толкова. По-натам ще взема някакви слушалки че е за офиса все пак.

Намерих (и си спомних) - Галин си беше взел ей такива и беше страшно доволен: http://www.bomba.bg/edifier-m-1380-2-1-audio-sistema-se-2509.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

Ъхъ. И все още съм страшно доволен. Онази вечер и Виден ги чу как свирукат. :)

За парите си са доста над съвършени!

П.п. същият модел, ама ги взех за 49 кинта.

Edited by gado

• Replies 45.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2905

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Кажете някоя дискотека в Пловдив където да пускат непълнолетни. Братовчедката ще ми идва на гости и има голям мерак да я водя на дискотека.

П.С. По възможност да не е чалга :grin:

Ще ти обиват на главичката тия слушалки. И ще ти притискат ушичките след няколко часа слушане.

Приличат на dr Dre Beats Solo само че без кабел. Ако са същите не мисля че нещо ще ми обвива или притиска.

П.п. същият модел, ама ги взех за 49 кинта.

Ти откъде ги взе?

Приличат на dr Dre Beats Solo само че без кабел. Ако са същите не мисля че нещо ще ми обвива или притиска.

Ти откъде ги взе?

Зора :))

Кажете някоя дискотека в Пловдив където да пускат непълнолетни. Братовчедката ще ми идва на гости и има голям мерак да я водя на дискотека.

П.С. По възможност да не е чалга :grin:

Зависи къде имаш познати. По принцип навсякъде ще я пуснат ако не и личи, че е на 15-16. INFI примерно. Там е като детска градина.

В не-чалга заведенията няма голям шанс. В G-Club може да имаш успех.

Цд-то в колата спря да работи и се чудя как да го изчистя.Има ли ефект почистването с почистващ диск и ако да от къде мога да закупя такъв ? 

Един приятел много ми хвали Текила Бар в София. Обстановката била уникална

1. Най-вероятно пита за Пловдив.

2. Текила бар е възможно най-позьорското място на което не пускат чалга, на което може да отиде някой. Обстановката не я знам каква е, но то няма и значение при наличието на определени фактори.

Цд-то в колата спря да работи и се чудя как да го изчистя.Има ли ефект почистването с почистващ диск и ако да от къде мога да закупя такъв ? 

Търсиш юзер менюъл за твойта кола, после си взимаш отверка права ... отиваш до колата, сваляш го... отиваш до аптеката или до магазин за домашни потреби ... взимаш си спиртче или препарат за стъкла , взимаш и клечки за уши ... разглабяш вече изкараното аудио у-во .... чистиш очето и си готов. 

1. Най-вероятно пита за Пловдив.

2. Текила бар е възможно най-позьорското място на което не пускат чалга, на което може да отиде някой. Обстановката не я знам каква е, но то няма и значение при наличието на определени фактори.

1. Напълно съм наясно за това. Като се замислих сега - идея си нямам защо го изтърсих :) Направих някаква асоциация и реших да му споделя :lol:

2. Гледах сайта на заведението - верно много добре изглеждаше, как е наистина и какви са цените - идея си нямам.

И по-точно?Уникално в какво?

Това бяха неговите думи - човека беше възхитен. Аз там не съм бил и не мисля да ходя в заведение с толкова шумна музика, че да не мога да си кажа 2 лафа с човека до мен. Но вкусове - всякакви.

И защо по дяволите ПАК става ма'аленски моабет в ТАЯ тема? 

Коста, добави в края на поста си .... и след това го изхвърляш.... Понеже има 80% шанс баш това да стане...

Никола, дискове за чистене има....някъде...може би. Навремето сгафих и си купих един такъв - така и нищо никога не направи. Реално погледнато даже са ми казвали, че по-скоро може беля да направи. 

Коста, добави в края на поста си .... и след това го изхвърляш.... Понеже има 80% шанс баш това да стане...

Той момчето пита кво да направи много полезно

Фирма за печат върху тениски, чаши и т.н. , но да не е ситопечат?Трябват ми малко бройки и за това ситото не ми върши работа.

Виж Канапе - https://www.facebook.com/kanapestudio

В къщи на единия лаптоп не мога да открия камерата. Във Скайп например ако ми притрябва се включва и работи, но иначе ако искам отделно да я включа, за да я ползвам не мога от никъде да я намеря. Търсих я със search в старт менюто, търсих я в Device manager, опитах се, чрез install new device, но и тогава не я засича. 

В къщи на единия лаптоп не мога да открия камерата. Във Скайп например ако ми притрябва се включва и работи, но иначе ако искам отделно да я включа, за да я ползвам не мога от никъде да я намеря. Търсих я със search в старт менюто, търсих я в Device manager, опитах се, чрез install new device, но и тогава не я засича. 

Това повече на споделяне ми заприлича, а не на въпрос :) :)

Няма как да я намери като устройство, защото тя вече е инсталирана, щом скайпа я намира.

Няма как да я намериш в старт менюто, ако не си сложил софтуер за нея.

Иди на сайта на производителя и си сложи софтуера за камерата. Иначе,като отвориш приложение, което да ползва камерата, тя трябва да си излезе.

Къде Windows 7 държи инфото за мрежите, на които е закачан компа? Всеки път когато се закачи за дадена мрежа, пита дали да е Home Network, Work или Public. Имаше някъде из регистрите, като че ли, но съм забравил.

Някакси мистериозно ми се запушиха дюзите на джетовете за чистачките. Първо видях, че ми е спукан маркуча докато сипвах течност и като ми приля казанчето, изтече от маркуча. Пробвах го с изолирбанд, което го накара да се скъса още повече на едно място. Накрая като затворех капака, през дюзите не излизаше нищо.

Изрязах частта, която беше скъсана и прегъната и свързах една шлауфха с 2 пластмасови съединения, за да видя дали поне работи. Спря да излиза от маркуча, но не излизаше и от дюзите като затворих капака. После започна да излиза, но си пръскаше където си иска. Пробвах с игла, но не стана нищо. Пак си пръска където си иска.

Четох, че с една от струните за китара ставало. С нещо друго, по-евтино, става ли? Има ли толкова тънка и мека тел, която мога да бутна там? Също така, от къде мога да ги купя? От къде мога да купя и 50см хубав маркуч, за да сменя прозрачната шлауфха, която съм сложил в момента? Продава ли се някъде маркуч на спирала, защото частта от оригиналния маркуч, която отрязох, беше на спирала, за да си влиза в едно гнездо там.

Едни нови дюзи са 20лв. Един нов маркуч е 40лв. Оригиналните това.

Вземай оригинал и нИ са занимавай.

Иначе идвайки от моста на В. Априлов завиваш по бул. България в посока Панаира и блока преди бензиностанция ОМВ има магазин за всякакви маркучи.

Отиваш в най-близката аптека, вземаш си една малка игла за подкожни инжекции, режеш и върха(ако те е страх) и си действаш с нея. Пръскат в различни посоки, щото не си ги нагласил. За оригиналните маркучи подкрепям, особено щом има спирала(което не ми пречи аз да си слагам от абокат ;) ).