mIRCata Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Да ти дам да опиташ моя домашен - в него няма химия. Ябълков? Понеже му изпуснахме май времето за приготвяне - няма жеги за ферментирането си търся такъв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Ябълков ще, какъв друг би намерил при мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 (edited) Бирен? Или винен, ако си се изложил нещо след мачкането с онази машинка дето се хвалеше с нея Иначе ти хубаво ще ми дадеш да пробвам, обаче има ли някъде където може да се купи такова нещо - примерно - 5-6л? Edited October 3, 2013 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Няма кака при мене да се хаби ни бира, ни вино за оцет, затова се шегувах, Слакър! 5-6 литра чак не мога да ти дам, но 1-2 няма грижи. Аз съм го правил оцета и в него има само ябълки, гледани от мене. Подобен оцет в магазини едва ли ще намериш... Поне аз не съм виждал. Иначе продават ябълков оцет, но колко е ябълков, може само да гадаем... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 (edited) То не е конкретен проблем , малко наляганете е спаднало напоследак . На 1 година е не вярвам да има пробллем , иначе то в техномаркет имало такъв препарат и то на Филипс сега видях . А иначе този Жан Сервиз знаеш ли колко горе долу ще струва процедурата ? не става нищо с тия препарати , имам 2 Саекота на които има светнаха лампите за котленият камък и тва така и не ги оправи - пробвах първо със един препарат от метро след което с тоя на филипс от технополис. в Жан Сервиз с/у второ районно обаче ги оправиха , мисля по 30лв/бр. ми взеха за профилактика и чистене. Edited October 3, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Няма кака при мене да се хаби ни бира, ни вино за оцет, затова се шегувах, Слакър! 5-6 литра чак не мога да ти дам, но 1-2 няма грижи. Аз съм го правил оцета и в него има само ябълки, гледани от мене. Подобен оцет в магазини едва ли ще намериш... Поне аз не съм виждал. Иначе продават ябълков оцет, но колко е ябълков, може само да гадаем... Ееее човек да те не бъзне беееее. Кажи, кога, от къде и колко за оцета да мина да го взема Надявам се тоя да ми стигне до достигането на вън на по-приятни температури, че да си забъркаме и у нас един такъв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ще ти донеса от село, тук нямам. Ще ти се обадя кога ще е тук. Оттук насетне някак си не виждам как би могъл да си забъркваш оцет, освен ако не е вкъщи при тебе. По-добре не се мъчи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 в Жан Сервиз с/у второ районно обаче ги оправиха , мисля по 30лв/бр. ми взеха за профилактика и чистене. Срещу 2ро районно е магазина. Сервиза е до фабриката на Кока Кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Сервизът е на Рогошко шосе, на едно ужасно забито място. Подминава са Ангел Стоилов в посока Рогош и се кара до едно уширение, подобно на площадче вдясно, където има производство на надгробни плочи от мрамор. Там се звива надясно и се продължава по улицата навътре, докато отлявно не се види новата база на Жан Сервиз. На 200-300 метра е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Преди година-две Митко ме прати за Кока Кола-та някъде. Може да са се преместили вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Намира се там, където казвам. Между другото не е задължително да се ходи чак дотам - в магазина също биха взели машината и сами ще я отнесат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Абе там не се ли разделиха баща/син и единия остана до Кока-Кола, а другите се изместиха. Или аз бъркам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Оффф, стига спам! Познавам лично един от главните им техници, от него съм си взел бирената машина и имаме редовна връзка. Това достатъчно убедително ли е? Жан сервиз си е Жан сервиз и не знам някой да се е делил, пък и едва ли има значение откъм сервиз. Бяха в двора на Чайка в едни бараки дълго време, но сега вече имат своя собствена голяма база там, където казвам. И аз не знам точен адрес, защото и мен той ме води по телефона до вратата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Споко бе Рапотр-е. Сипи още една бири и отпусни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Аз съм съвсем споко, но не разбирам защо едва ли не си мислите, че ви лъжа. А бира имам сипана и кег чакам днес - наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Никой не казва че лъжеш, просто уточняваме подробностите (да не кажа клюките) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Аз па имам професионални препарати за декалцификация! Нека Ви! П.п. Ако някой много ми се помоли, може да му отсипя малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Впрочем ако искате да потърся, едно време ползвах едно полско препаратче за без пари под 3лв литъра за моя автомат в магазина едно време.... буквално водата вреше първия път.... сигурно никога не беше виждала чистене тая машина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Момци, помагайте. От Течномаркет ми се обадиха, че не могат да ми оправят разваления таблет и да съм ходел да си избера нов (което ще стане утре). Стария струваше 330 лева, така че в дози диапазон ще се търси. Не е проблем да доплатя 20-30 лева за малко по-скъп. Ето ги моделите. Кой ще ми препоръчате. http://www.technomarket.bg/products/09126329/lenovo-ideatab-a2107a-59362714 http://www.technomarket.bg/products/09129174/blaupunkt-endeavour-800-hd http://www.technomarket.bg/products/09126330/lenovo-ideatab-a2107a-59362709 http://www.technomarket.bg/products/09125669/prestigio-pmp5880d http://www.technomarket.bg/products/09129649/acer-iconia-a1-810-8gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Отивай на място, гледаш дисплеите и решаваш. То така на хартия са почти идентични. И гледай да има ГПС. Всичките са 1гб рам, което означава, че не може да има големи разлики в представянето. Лично аз бих попрескочил Престижиото, но пак казвам... гледай на място как работят, как са дисплеите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Намира се там, където казвам. Между другото не е задължително да се ходи чак дотам - в магазина също биха взели машината и сами ще я отнесат. да,именно моите ги оставих там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Момци, помагайте. От Течномаркет ми се обадиха, че не могат да ми оправят разваления таблет и да съм ходел да си избера нов (което ще стане утре). Стария струваше 330 лева, така че в дози диапазон ще се търси. Не е проблем да доплатя 20-30 лева за малко по-скъп. Ето ги моделите. Кой ще ми препоръчате. http://www.technomarket.bg/products/09126329/lenovo-ideatab-a2107a-59362714 http://www.technomarket.bg/products/09129174/blaupunkt-endeavour-800-hd http://www.technomarket.bg/products/09126330/lenovo-ideatab-a2107a-59362709 http://www.technomarket.bg/products/09125669/prestigio-pmp5880d http://www.technomarket.bg/products/09129649/acer-iconia-a1-810-8gb Acer -a задължително , тея Блаупункти изобщо не ги и мисли . От изброените Acer-a е най-добър . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Аз па имам професионални препарати за декалцификация! Нека Ви! П.п. Ако някой много ми се помоли, може да му отсипя малко. Като каза препарати, абе с какво да почистя плота на кухнята?Все седи един такъв замазан, а пробвах с какво ли не (пронто, разни други препарати за ламиниран паркет ). Явно трябва да не е нещо мазно/пяна или де да знам и аз. П.С. Цвета е венге и като е срещу светлината много си личи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Някой в Кючука да има кутия за външен SATA хард 3.5? Трябва ми за 2 часа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Като каза препарати, абе с какво да почистя плота на кухнята?Все седи един такъв замазан, а пробвах с какво ли не (пронто, разни други препарати за ламиниран паркет ). Явно трябва да не е нещо мазно/пяна или де да знам и аз. П.С. Цвета е венге и като е срещу светлината много си личи. "Блясък" - обезмаслител. Едно жълто пръскало е. Ще помогне, според мен. Ама си пази очите. И мирише доста силно, но пък бута всякакви мизерии от всякакви повърхности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts