Antares Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Може и да са различни птици, но маста е с една и съща цел. Ако говориш за изолация на обувки - идеална е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Може и да са различни птици, но маста е с една и съща цел. Ако говориш за изолация на обувки - идеална е Тц, за готвене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Бляк! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Изолация на обувки?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!??!!?!?!?!?!??!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Изолация на обувки?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!??!!?!?!?!?!??!?! Да, разбира се, но не на тия дето ги носиш с червеното сако. И не просто изолация, а най-добрата изолация. Всякакви видове обувки от кожа (кубинки, Дакщайнки и прочее зимни трактори), импрегнирани с тази мас са напълно водоустойчиви. Също като патките, от които е добита. Ама ти си над тия неща де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 А, тия обувки може да си ги мажете и с кал ако ви е кеф.Аз мислех, че за по-нормални обувки става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Принципно всички изцяло кожени обувки. Просто на мен за тия ми хрумна, понеже тях съм обработвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Като тенджера всяка зима си мажех с такава мас кубинките и си газех където ми падне. Трябваше да се разшие някъде самата обувка, за да почнат да ми се квасят. И не бих казал, че личи, че е обработвана по този начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Само дето лееекинко налъхва на граниво, ама тва са подробности Инак верно, чепик импрегниран с това нещо не пропуска! П.п. Мирца... Ти кво си решил да си причиняваш бе, мен!? Едно, че това автоматично се превръща в депа и друго, че съществува огромна разлика между маста на естествено затлъстяла през есента гъска и тази която е от тъпкана със смески Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Споко бе, мен ми трябва малко количество, няма да бухна някъде 1 кило и да го маам после Искам да си експериментирам нещо и ми трябва. Ама явно няма по нашите земи тилилейски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Споко бе, мен ми трябва малко количество, няма да бухна някъде 1 кило и да го маам после Искам да си експериментирам нещо и ми трябва. Ама явно няма по нашите земи тилилейски. Купи си патешки фенери и дялай. Или ако искаш аз мога да ти събера от моите за кучето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 някой да има кафе машина с капсули dolce gusto(krups)? правя всичко както е описано и както ми казаха в магазина - първо да пусна да потече вода, за да продуха дюзите, но вода не потича ... някой да знае ква е хватката? или да я връщам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) някой да има кафе машина с капсули dolce gusto(krups)? правя всичко както е описано и както ми казаха в магазина - първо да пусна да потече вода, за да продуха дюзите, но вода не потича ... някой да знае ква е хватката? или да я връщам? Връщай я! Или е прегънат смукателен маркуч или е заводски умряла помпа, а машинката ти е гаранционна. П.п. Въпрос! Как се казваше онзи филм, който се явяваше предисторията на Пришелецът? Edited September 23, 2013 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 П.п. Въпрос! Как се казваше онзи филм, който се явяваше предисторията на Пришелецът? Прометей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Прометей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 И другия път да ми оставиш 1 чашчица елексир гадино! Пък току-виж аз се наканя след 6 месеца да мина да го взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Препоръчайте ми, моля, икономичен малък климатик. Инверторен, примерно, за малка стая с кубатура около 25. Както и място, откъдето да го закупя. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 (edited) Бах тая Опера... Говоря за браузера.Аз ли го счупих,че така взе да ми крашва?!?!?! П.С.С версия 12.16 съм -става при произволни действия-отваряне на страница от линк,рефреш... Edited September 24, 2013 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Затрий сите кешовица, курабии, хистори. Ако пак се такова - пусни един скан с malware bytes за някакви буби. А може и самата опера да се е сбозила... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Опера вече не е опера а подобие на хром или сафари. Откак смениха енджина спрях изобщо да ги броя за браузър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 (edited) Имам индукционен котлон, имам кафеварка за индукционен котлон. Диаметъра на кафеварката 1см или малко по-малък от нужния да работи с котлона. Има ли шанс да станат нещата? Edited September 25, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Че защо да няма? Пак си писал с неопределена граматика. Кафеварката е по-тясна от котлона с 1см в диаметър? Или 1см от минимално допустимото за котлона? Да фърлим боб освен... Пробвай - то ще си покаже... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 (edited) От минимално допустимото е с 1см по-малка кафеварката. _____________ А то аз вече съм я купил от онлайн магазин и си я получих днес. Но за съжаление се оказа тесничка, въпреки, че е и за индукционни котлони. И сега нямам много смисъл да я пращам обратно. Търся начин или да заработи или ще я пускам във форума. Инак става за всякакви котлони, но просто на мен специално за индукционен ми трябва. Edited September 25, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ами опитай бре! Няма да гръмне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Ни стаа. Директно като го сложиш изписква и не ще да работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts