RaptoR Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Купи си нещо на СОНИКО за около 10-на лева. Всичко надолу е криминално и съмнително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ако искаш иди в Мауер - тупат се в гърдите колко им били сигурни ключалките. Аз не съм особенно убеден в това, но поне ключовете не са безумно големи като онези касовите (наложи се такъв да вземем защото старата брава беше не знам си какъв стандарт и само те имаха същия иначе трябваше и вратата да преправяме). Офиса им е срещу този на Визио на ул. Полк. Сава Муткуров Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ако искаш иди в Мауер - тупат се в гърдите колко им били сигурни ключалките. Аз не съм особенно убеден в това, но поне ключовете не са безумно големи като онези касовите (наложи се такъв да вземем защото старата брава беше не знам си какъв стандарт и само те имаха същия иначе трябваше и вратата да преправяме). Офиса им е срещу този на Визио на ул. Полк. Сава Муткуров Дам и ние сме с тях (целия Райски кът 2). Скоро и аз трябва да сменям.Слушам много реклама им въртят тези дни.Цените варират за моя патрон от 30 до 250лв (дали 60мм на 45мм беше... ха де). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ако утре не изскочат от някъде тия ключове ще ги прегледам предложените СОНИКО и Мауер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Само на мен ли тракера не ми работи или са се усетили, че не ползвам прокси и са ме резнали "от горе" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) Трябва ми някой да премести едно пияно ? Някоя фирма която се занимава с това?____________________Магазина на Руски за рояли вече не работи и не се сещам къде другаде да питам. Edited September 20, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Трябва ми някой да премести едно пияно ? Някоя фирма която се занимава с това? Колко е пияно и какво е? Мъжко ли е, женско ли е, тежко говедо ли е? Направо звъни на 112 - да се оправят. Ако обаче ще се мести пиано, търси ХАМАЛИ в нета - пълно е с обяви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Бачка ли ви нашия торен бре . Че да знам дали са ме резнали или е проблем със самия сайт. Много удобно ми беше щото НЕ ползвах проксита(а и не знам как) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Работи бре, Стефче, при теб може да те спъват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Ясна е работата...ще има пак дърти клетви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Чикагски клетви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Работи бре, Стефче, при теб може да те спъват. Цъ, не е в него проблема. Не работи за чужбина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Тъй де, явно са попипани ушичките с цел попарване. В тоя ред на мисли Замунда не работи ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Тъй де, явно са попипани ушичките с цел попарване. В тоя ред на мисли Замунда не работи ли? Замунда от много отдавна е достъпна само през българско прокси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) Цъ, не е в него проблема. Не работи за чужбина. От два дни за сефте имам проблем. Свалял съм 6 месеца от три различни IP-та(директно, без проксита). Но в последната квартира нещо от доставчика ли е, от някъде другаде ли...пише ми ФОРБИДЪН 403 или нещо от сорта. Коремче да ги скъне Edited September 20, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 От два дни за сефте имам проблем. Свалял съм 6 месеца от три различни IP-та(директно, без проксита). Но в последната квартира нещо от доставчика ли е, от някъде другаде ли...пише ми ФОРБИДЪН 403 или нещо от сорта. Коремче да ги скъне Споко, проблема определено не е в твоя теУевизор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 И на двамата ще ви реша проблемите в скоро време . Харесал съм какъв "сървър" да пусна вкъщи. До няколко седмици трябва да се случи. До тогава може а ползвате http://0.arenabg.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Предполагам, че DON_CHEFO ще реши проблема щом си погледне ЛС. Сутринта му изпратих VPN-акаунт за проба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) Нали знаете онези кратки видео пропаганди от комунистическия период, в които възхваляват как определени предприятия са изпълнили петилетката за 2 години, повишили качеството с 200% и т.н?Има ли в Замундата подобни? Просто не знам какви ключови думи да използвам за да търся...Снощи в Космоса прожектираха подобни, та се сетих. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------. НАМЕРИХ.http://vbox7.com/collection:670437 Edited September 22, 2013 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Нали знаете онези кратки видео пропаганди от комунистическия период, в които възхваляват как определени предприятия са изпълнили петилетката за 2 години, повишили качеството с 200% и т.н? A този лаф знаеш ли го:Никой капиталист не може да задоволи нуждите от тоалетна хартия на постоянно осиращите се социалистически водачи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 ... А случайно да си попадал на едни кадри за еуфорията на населението около полета на Юрий Гагарин, излъчвани преди години? От много време безуспешно търся онзи култов кадър на човека с плакат "ВСЕ В КОСМОСЕ!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Гъша мас. Продава ли се такова нещо в Бг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Наш'те си я "добиват" сами - купуват патешки трътки и ги варят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 (edited) Има ли българо-английски/англо-български речник, който да позволява да добавям нови думи(+превод) към базата данни ? ---------------------------------------------------------------- А откъде мога да си закупя определени речници ? Български такива, ако има в PC формат, така да се каже. Edited September 22, 2013 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Наш'те си я "добиват" сами - купуват патешки трътки и ги варят. Е хуу, ама патица и гъска не са ли две различни неща? Гъшата мас не е ли от гъски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts