ludoto_mimi Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 edit : как с word се прави примерно Хквадрат отгоре да е 2ката в десния ъгъл , и дробна черта също как се прави... Пишеш си текста и накрая числото. Пример "х2 + у2 = 6". После маркираш 2-ките и даваш десен бутон -> Font -> Superscript отметката и се качва горе числото. Ако искаш да е долу - за хим. съединения - даваш Subscript. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Някой може ли да ми изброи всички възможни разширения за видео файлове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 (edited) avi, ogg, mpe, mpeg, mov, mpeg4, 3gp, wmv Edited June 30, 2006 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 абе незнам ама според мене лично е доста селско , миналта година на слънчев бряг бяха модерни тези герданчета , същност като се замисля повечето които видях с такива мъниста са точно тези "хаус слушащи" хора с странните фризури За това , че е селско може би си прав малк окато тениските "Harrison" или както се пишеха се получава. Може ли от водата да стане нещо на ухото . Сега лятото жеги работи по няколко пъти на ден се ходи в банята и тези два дена като я навестявам като си мия ушите нещо ме болят от водата . Попринцип не се задържа вода или подскачам или се навеждам ( едни начини еидн познат плувец ми ги е покавал как се маха водата от ушите ) за да я махна не се задържа в тях вода . Само в банята като съм ме болят нито силна музика , нито от нещо друго се повлияват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Пишеш си текста и накрая числото. Пример "х2 + у2 = 6". После маркираш 2-ките и даваш десен бутон -> Font -> Superscript отметката и се качва горе числото. Ако искаш да е долу - за хим. съединения - даваш Subscript. а тъкова лорда ми е на български и нямам идея къде са тия работи би ли ми изяснила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 (edited) а тъкова лорда ми е на български и нямам идея къде са тия работи би ли ми изяснила Рибо,рибооо На квадрат е Ctrl+Shift+"+", а за долното степенуване е само Ctrl и + За дробната черта ползваш оная макинка за формулите. Edited June 30, 2006 by jijane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 ...edit : как с word се прави примерно Хквадрат отгоре да е 2ката в десния ъгъл , и дробна черта също как се прави... MS Word има модул Equation Editor, който има за задача да изписва коректно математически изрази. Става по следния начин: Insert>Object>и от списъка избираш Microsoft Equation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Някой може ли да ми каже къде се продават баскетболни екипи , или по-точно ако е виждал някъде на Бостън Селтикс , екипа представлява това: Белият Зеленият Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Някой може ли да ми каже как се връзва бойлер Питам сериозно, защото тъпите ми комшии решиха да спрат топлата вода и утре трябва да слагам бойлер Понеже съм любознателен ще се пробвам първо сам, ако не се получи ще викам комшията водопроводчик Харесал съм един проточен бойлер 7kW, който мисля да забуча в един от ниските шкафове в кухнята, защото инсталацията за голям бойлер си замина с ремонта на банята (кой да предположи, че малоумните му комшии ще решат да спрат топлата вода от ТЕЦ). Решил съм да взема студената вода от мивката в кухнята с триножник или както там се казва. Но се чудя, ако вържа по същият начин тръбата на топлата вода с триножник също за батерията в кухнята, дали топлата вода ще стига до душа и батерията в банята Ще се радвам, след като се насмеете на този ми пост да ме посъветвате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Tomahawx на пешеходния мост има един рапърски магазин там има подобни за същите не гарантирам че ги има , също така на центъра в новия магазин на реебок , които е на мястото на магазин ЕЛИТ точно преди германоса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Някой може ли да ми каже как се връзва бойлер Питам сериозно, защото тъпите ми комшии решиха да спрат топлата вода и утре трябва да слагам бойлер Понеже съм любознателен ще се пробвам първо сам, ако не се получи ще викам комшията водопроводчик Харесал съм един проточен бойлер 7kW, който мисля да забуча в един от ниските шкафове в кухнята, защото инсталацията за голям бойлер си замина с ремонта на банята (кой да предположи, че малоумните му комшии ще решат да спрат топлата вода от ТЕЦ). Решил съм да взема студената вода от мивката в кухнята с триножник или както там се казва. Но се чудя, ако вържа по същият начин тръбата на топлата вода с триножник също за батерията в кухнята, дали топлата вода ще стига до душа и батерията в банята Ще се радвам, след като се насмеете на този ми пост да ме посъветвате Значи взимаш тръбния ключ от съседа водопроводчик(който между другото е доста полезен и като средство за самозащита ).Трябват ти 2 броя тетки(както им викаш ти триножници ), 2 броя спирателни кранове и 1 брой възвратен клапан(евентуално го има в комплекта на бойлера), понеже иначе ако не изключи терморегулатора на бойлера и става , меки връзки със съответната дължина.Сега по въпроса с тоците.Има няколко варианта за свързване, като най-удачния е с твърда връзка, че тия 7 кW няма да са много контактите които ще ги идържат, или поне ще са с размери на средностатистическа кутия за обувки .Мериш кое е фаза и кое е нула и ги свързваш, като нулата от своя страна е лепваш и някъде за корпуса на бойлера(обикновено за целта си има специално болтче за тая цел).Водопроводните операции смятам че и сам ще се сетиш как стават.И да, спокойно ще стига водата до душа в банята стига да имате достатъчно налягане на водата у вас. Това е от мен, ако има нещо питай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Когато пътуваш от Тримонциум към тунела преди спирката има един билборд с реклама на сайт за туристически резервации. Някой знае ли сайта? Беше съкращение от 4 букви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Tomahawx на пешеходния мост има един рапърски магазин там има подобни за същите не гарантирам че ги има , също така на центъра в новия магазин на реебок , които е на мястото на магазин ЕЛИТ точно преди германоса Злоба мерси много , за този рапърски магазин на пешеходния няма , вчепа бях там , но в магазина на Рийбок не съм проверил , ще видя тези дни , още веднъж благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Когато пътуваш от Тримонциум към тунела преди спирката има един билборд с реклама на сайт за туристически резервации. Някой знае ли сайта? Беше съкращение от 4 букви. Не се сещам за билборда, но може би е ТИРС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Не се сещам за билборда, но може би е ТИРС. Баш. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 (edited) Кое е по изгодно: w800 или k750 + 512 mb memory stick и какво повече има в w800 като функционалност? мерси Edited July 1, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Кое е по изгодно: w800 или k750 + 512 mb memory stick и какво повече има в w800 като функционалност? мерси В800 уж имал по-добър МП3-Плеър.Имаше и още една разлика ама немога се сетя в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Може би,че може да се ползва само като плеър/а К750 май не може/.Разликата в цената е около 100 кинта в Мтел,но честно казано w800 не ме впечатли с нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 (edited) Сетих се МП3-то на В800 можело да се ползва и при изключен телефон.Незнам как става тая хава Аз лично ти препоръчвам да си вземеш В800.Разликата в цената на двата се получава бая голяма по цени на Вега 170 лева така че ти си решаваш Но явно има за какво да е по-скъп този модел Edited July 1, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Кое е по изгодно: w800 или k750 + 512 mb memory stick и какво повече има в w800 като функционалност? мерси Ако смяташ да се гъзариш, вземи си SE К800i Иначе по-добре K750. W800 няма кой знае колко повече екстри, че да си заслужава толкоз пари отгоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Кое е по изгодно: w800 или k750 + 512 mb memory stick и какво повече има в w800 като функционалност? мерси Не си вземай нито един от двата, нито един от тях не е 3G, след година - две ще навлезе и у нас видеоразговора и пак ще искаш да си сменяш телефончето. Вземи си моторола V3x, има всичко което ти е нужно, по-красив от сони ериксоните и ще е актуален най-малко в следващите 5 години, а и е на същата цена като в800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Преди малко като се прибирах към Пловдив на 3 пъти видях един пътен знак, който за сефте ми се мярка. Представлява червен триъгълник и вътре в него голяма черна точка/топка/сфера, а отстрани на триъгълника е сигнално жълто-зелен квадрат/правоъгълник (ау Боже какво обяснение спретнах...). Някой да знае какво означава и откога съществува? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 За този знак и аз много съм се чудела, ама не мога да го намеря никъде... Да не е свързано с някакъв газопровод или нещо друго, което да минава под магистралата?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Как се прави текст с цвета на дъга върху снимка на Photoshop ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 (edited) Не си вземай нито един от двата, нито един от тях не е 3G, след година - две ще навлезе и у нас видеоразговора и пак ще искаш да си сменяш телефончето. Вземи си моторола V3x, има всичко което ти е нужно, по-красив от сони ериксоните и ще е актуален най-малко в следващите 5 години, а и е на същата цена като в800 То пък щото 3Г-то бачка така идеално че да си взимаш такъв телефон.Бачка си като Уеб камера меко казано ужастно а какво да говорим на нас цените за разговор са ни огромни а за 2 години едва ли ще паднат цените за ползване за тази услуга.Така че няма никав смисъл да се зима 3Г теефон. Друг е въпроса че тея Моторола дето хвалиш меко казано си прави квото си иска.Лично видях как чисто нов телефон неискаше да изпълнява команди.Натискаш да ти пусне клип се едно не си натиснал копче.Вадиш батерията.После тва същото тва копче за избор бачкаше като бак.После пък зацепи тотално и пак махай батерия.По големи боклуци от тея телефони май няма Преди малко като се прибирах към Пловдив на 3 пъти видях един пътен знак, който за сефте ми се мярка. Представлява червен триъгълник и вътре в него голяма черна точка/топка/сфера, а отстрани на триъгълника е сигнално жълто-зелен квадрат/правоъгълник (ау Боже какво обяснение спретнах...). Някой да знае какво означава и откога съществува? Този знак го въведоха от скоро.Ако е този за който си мисля (има го по пътя за Асеновград) означва "Участък с голяма концентрация на ПТП" или нещо по-добно беше и демек да се внимава Edited July 1, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts