blair.waldorf Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 дали някой не може да се сети за една поредница от предаваня за нощния живот по света, за клубове, барове и тн. излъчваха я едно време по national geo или по discovery... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Някой има ли идея защо като гледам някой клип в youtube и като реша да "превъртя" ме връща пак отначало?Надявам се правилно съм обяснил проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Някой има ли идея защо като гледам някой клип в youtube и като реша да "превъртя" ме връща пак отначало? Надявам се правилно съм обяснил проблема 95% съм сигурен, че е омазан Adobe Flash Player. Деинсталирай го от Control Panel и инсталирай последната версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 (edited) Къде продават от тези плетените шапки, които наподобяват сомбреро? Тези дни ще намина, мерси. Edited August 25, 2013 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Джъмбо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 http://www.currys.co.uk/gbuk/computing/ipad-tablets-and-ereaders/tablets/google-nexus-7-16-gb-21515695-pdt.html на този сайт искам да им платя с бг карта маестро (пише, че приемат маестро). Картата има CVC и 3Д нещо си там , което по принцип се изисква. Картата е към ПИБ. Някой има ли идея дали ще е проблем? Щото нз те директно ще ги превалутират ли... как ще стане? Сметката е лева? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Ами пробвай и то ще си покаже....а иначе: We currently accept payment from: MasterCard Visa Debit Visa Credit Maestro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Някаква идея откъде в Пловдив мога да си купя PCI-E x1 - х1/х16 екстендъри? Проверих във Викиват и едно магазинче на ул. "Царевец", но и на двете места ме изгледаха умно. Намерил съм си от друг град, но честно казано хич не ми се занимава с Еконт, защото става дума за 10-на лева, но ако се наложи и до това ще се опре като последна инстанция... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Адроит? Квазер? Конрад? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Джъмбо Минах одеве и нямаше наподобяващи сомбреро, имаше каубойски. Тези, които бяха по-широки бяха меки дамски за плаж. Може да са свършили. Ще хвърля едно око из нета какво има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Моето е от там. 11 лева мисля беше... Баш сомбреро е, с едни висящи финтифлюшки по периферията. Съфорумците са го виждали... Може да са свършили. Мисля бяха най-вляво спрямо входа с всички видове маски и парти дивотии. Това ако не са правили разместване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Хосте не,че нещо ама в Play store e на 199 евро абсолютно същия модел.Но пък само за Германия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Еми ако ми кажеш как да ти пратя парите и да ми го пуснеш до БГ... утре пътуват към теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) То лесно може да се пусне до България DHL,но трябва да видя каква е доставката. Edit:Трябва да имам немска карта за да го поръчам.Един колега има visa така,че може да стане,но не знам доставката и гранцията дали ще важат. Edited August 26, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Пиши ЛС като разбереш. За гаранция ако трябва директно към Гугъл ще се обръщам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) Някаква идея откъде в Пловдив мога да си купя PCI-E x1 - х1/х16 екстендъри? Проверих във Викиват и едно магазинче на ул. "Царевец", но и на двете места ме изгледаха умно. Намерил съм си от друг град, но честно казано хич не ми се занимава с Еконт, защото става дума за 10-на лева, но ако се наложи и до това ще се опре като последна инстанция... Питаш ли ме мене, когато търсих PCI екстендър?Нямало такова животно... Накрая взех от китайците за 1 или 2 долара. Edited August 26, 2013 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) Здравейте, пиша ви за съвет как да постъпя и какъв е административния ред да бъдат наказани двама боклуци с манталитет на... Приятелката ми, тази сутрин на път за Пловдив ето статията. в автобуса пада върху главата й цялата осветителна уредба и още е причернява и премалява.Как мога да накажа тези които по такъв селски, неграмотен и нагъл начин са се подиграли с едно момиче с акъла на дете, да бъдат наказани. Шефът на фирмата "Магистрали АД" й се е обадил и я праща при застраховалите, но като ги знам какви лисици са, а тя каквато е мекошава и не може да отстоява правата си - ще клекне и дори ще я изкарат виновна.. Утре сутрин ще вади медицинско, но искам освен при застрахователите, да отиде и в съда, за да се стреснат тези галоши, дето само могат да прибират пари и да се подиграват с хората. Не крия, че в момента съм гневен и пиша импулсивно, но като знам кокло й е натоварваща работата с тези изоставени деца и колко се раздава във нея, а накрая за цялата и добрина да получи удар в главата в резултат от спестени пари за технически преглед и за капак селски бъзици... Мисля след като си извади медицинското и занесе в застрахователната агенция, да се извади още един брой и да се даде в съда.Кажете какъв е административния ред, благодарен съм за всяка информация!! Edited August 26, 2013 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) Човече, първо отидете в болница за да я проверят дали всичко е ок. Силен удар в главата си е опасно нещо! Още повече щом е загубила съзнание за момент. Аз за бъзиците така и не разбрах какво точно е станало и как са се подигравали (то от написаното тона не може да се разбере). Като знам каква е цялата мизерия навсякъде не ме учудва подобно нещо и ако ми се случи бих бил доволен ако съм ОК, отмъщение би било последното, за което ще помисля. Ако са ме подразнили сигурно ще се заям и аз - не знам точно какъв е случая, но идете по най-бързия начин да я прегледа доктор, опасно е това. ПС: Не знам защо ще чакате до утре сутринта след като медицинско може да се извади и в спешен кабинет на болница. Edited August 26, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Човече, първо отидете в болница за да я проверят дали всичко е ок. Силен удар в главата си е опасно нещо! Още повече щом е загубила съзнание за момент. Аз за бъзиците така и не разбрах какво точно е станало и как са се подигравали (то от написаното тона не може да се разбере). Като знам каква е цялата мизерия навсякъде не ме учудва подобно нещо и ако ми се случи бих бил доволен ако съм ОК, отмъщение би било последното, за което ще помисля. Ако са ме подразнили сигурно ще се заям и аз - не знам точно какъв е случая, но идете по най-бързия начин да я прегледа доктор, опасно е това. ПС: Не знам защо ще чакате до утре сутринта след като медицинско може да се извади и в спешен кабинет на болница. Ами а де! Чак сега ми каза шматката и със шматка! Въпросния инцидент се е случил сутринта в 08:35, а аз разбрах едва преди половин час. Била е на доктор, сестрата й казала, "че е леко" и утре пак ще ходи. Незнам как може да е "лек" удара на осветителна уредба дълга 50см. и 20см. широка, цялата се е стоварила върху нея. Подразни ме подигравателното изражение и тон който е направил шофьора като и е казал " И какво, ще те караме ли в болница", както и думите на шефа им "Отиди да говориш със застрахователите" шсе едно е някаква счупена вещ. Не мисля, за отмъщение, а за справедливост и да стреснат малко. До гуша ми е дошло от просташкото отношение на кондуктори и шофьори, от техните ругатни и чувството, че шофьор и кондуктор са длъжности дадени от Бога да направляват цялото човечество. Искам да съдим фирмата и да се даде урок на този, който за да спести някакви смешни пари е предизвикал опастност за човешкото здраве. Ами ако това се стовари на главата на първокласник! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) Човече, първо отидете в болница за да я проверят дали всичко е ок. Силен удар в главата си е опасно нещо! Още повече щом е загубила съзнание за момент. Аз за бъзиците така и не разбрах какво точно е станало и как са се подигравали (то от написаното тона не може да се разбере). Като знам каква е цялата мизерия навсякъде не ме учудва подобно нещо и ако ми се случи бих бил доволен ако съм ОК, отмъщение би било последното, за което ще помисля. Ако са ме подразнили сигурно ще се заям и аз - не знам точно какъв е случая, но идете по най-бързия начин да я прегледа доктор, опасно е това. ПС: Не знам защо ще чакате до утре сутринта след като медицинско може да се извади и в спешен кабинет на болница. Виж коментарите под статията. А медицинско за пред съда, аз съм си вадил в Съдебна Медицина. Намираше се във ВМИ-то, в дясно от входа, в една сграда на която мисля, че пишеше СЪДЕБНА МЕДИЦИНА. На втория етаж по стълбите. 10лв струваше. Edited August 26, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Виж коментарите под статията. Не бях срещал скоро такова скотско и цинично отношение.... Едно свидетелство защо нещата при нас не се получават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Виж коментарите под статията. А медицинско за пред съда, аз съм си вадил в Съдебна Медицина. Намираше се във ВМИ-то, в дясно от входа, в една сграда на която мисля, че пишеше СЪДЕБНА МЕДИЦИНА. На втория етаж по стълбите. 10лв струваше. Благодаря, там ще я замъкна с надеждата, че след този удар, малко ще е поумняла и ще си потърси правата. А за коментарите... Какво очакваш от хора които полудяха по "Млад Мериджей" и "Ко-не" - страшна неграмотност ЕЙ. Гледам днешната младеж, дори името не може да си каже, ни членоразделно, ни с нормален тон; закачиш ли ги да ги ограмотиш, нарушаваш им правата и им "влизаш в личното пространство"; не им ли помогнеш, ти (учителите) са виновни, или или... Все повече заприличваме на една много "умна" нация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Тончо, вадите медицинско ВЕДНАГА. След туй - иск срещу превозвача. При тия "щастливи" обстоятелства ще е "лека телесна повреда". Късмет, че не е повредена. Най-много да ги глобят, не очаквай чудеса, но е редно да се бориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Вие какво очаквате от някакви пияни пичлемета пишещи под статиите? Половината просто за провокация. Тончо, идете на лекар все пак да я види. Не искам да те плаша, но имаше случаи хора паднали кофти от ски, стават и ужким нищо им няма но всъщност са с кръвоизлив в главата и на следващия ден става страшно. Жена ми нали е медицинско лице макар и зъболекарка ми чете всевъзможни подобни неща та ме е наплашила и мен. Колкото до правата - през съда е една бавна и тромава процедура но може и да успеете - намерете си свестен адвокат обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Медицинско - ако Тончо има познати могат да го украсят - дотам.. Глобата е смешна в сравнение с реалността, но такива са ни законите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts