Grimjaur Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Читава програма за time lapse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 (edited) Photoshop? Тоест... май не беше точно фотошопа, ама някой от CS Suite май беше добре направен за целта.. Edited July 28, 2013 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Май Лайтрума има подобна опция, но с продуктите на Адоб не ща да имам вземане-даване.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Цените са най-добри при Митко=Runner. Спомени мен и че си наш човек от Форума. Ние се познаваме лично . Въобще бях забравил, че той продава. Но това е поправено, поръчах нещата от него. Благодаря, че ми припомни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Или ако се сещате къде продават такива, кажете да си купя. Виж линковете за Технополис и Техномаркет. В Метро също има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Каква е тази смрад, която се разнася в момента? Откъде идва ебати? Основно покрай марица е това. Кой шибан завод си източи гнусотиите в реката да им се не види? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Доколкото знам пръскат чат-пат против комари. Казаха ми, че мирише ужасно. Да не е това? Ако си чул пикап, пръскащ наоколо, може и да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Онова мирише на пушек. Това мирише на лайна по-скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 100 ми е идеално. В Холандия е пълно с 35-чки и 65-чки в обикновените фитнеси, и трябва да ходиш в специализиран боксов клуб, за да намериш нещо по-тежко, а там е доста по-скъпо. Ще го проверя тоя тоталспорт, мерси. Да, аз преди съм тренирал там (Лаутата), когато бях младеж. Имаше две или три на по 60 килограма, ако си спомням правилно. извинявай, миналия път съм пропуснал да добавя и: фитнеса в Аркадия, който сега е с някакво ново име, но мястото е същото. имаха боксови круши в откритата част, след обновяването не съм влизал, но може да имат и вътре. новите собственици май са фенове на кросфит, та има вероятност и да са възстановили крушите. в Идеалспорт имаха малка заличка за ММА с 1-2 круши. размерите на крушите и дали те устройват провери сам. то по снимки не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Онова мирише на пушек. Това мирише на лайна по-скоро "Целхарт" - Стамболийски, или както-там-се-казва-в-момента. Понякога успяват да се надскочат и да докарат смрадта си и до Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 "Целхарт" - Стамболийски, или както-там-се-казва-в-момента. Понякога успяват да се надскочат и да докарат смрадта си и до Пловдив. Mondi се казват сега и може да е от тях.Но пък миналата година смърдеше на свинарник в Тракия това от какво беше ? А не знам тия хора в Стамболийски как живеят на такава постоянна смрад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 смърдеше на свинарник в Тракия това от какво беше ? От свинете, разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Искам да попитам от къде мога да закупя калъф за mp3 плеър, дет се залепя за ръката, примерно. Трябва ми докато тичам, а нямам джобове. Некви идеи?! Изобщо обясних ли го... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 В технополис съм виждал ама за какви модели са?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 То май няма значение... джоб да има.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Има значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Craft имат хубав модел, ма май е 80-90лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Какво се пие при силно физическо натоварване? По принцип спортувам активно, но сега започнах една програма, която изцежда всички сили от мен. Трябва ми нещо, за по-бързо възстановяване и повече енергия, а не за качване на мускулна маса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Глюкозо-фруктозен сироп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Гаторейд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Хм, аз гаторейд ползвам против обезводняване и загуба на соли. Не възстановява енергия Още повече, че в него ползват аспартам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Нещо ме кара да си мисля, че това не е възможно, но ще проверя преди да се излагам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Мда, провери...Щото на мен на различни места ми излиза различно, а на състава съм виждал аспартам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Чудя се дали е възможно да се проведе екскурзия до Истанбул с 2 нощувки и закуски в хотел 3*, плюс транспорт за 98 лв. каквато промоция тече с ваучери при ГРАБО?! Да не е някаква нова форма за обиране в добавка с 3 кошмарни дни в чужд град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 (edited) Я дай линк. Жената с това се занимава. Ред. Това ли е? --> http://grabo.bg/vij-istanbul-0hmq3sd Не се лъжи. Виж допълнителните условия. Edited July 30, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts