RaptoR Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Аз съвсем сериозно ти отговарям. Ако искаш мога да ти дам да минеш същото трасе с моята кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Булевар Хр. Ботев от кръстовището на McDrive до кръстовището на Сточна Гара неравен на вълни ли е, или колата ми тресе? На вълни си е булеварда, но и Виден е прав! Със служебния Фиат и аз го усещах същото там, а с моята го няма това Още по-развълнувано и трагично е положението на кръстовището на сточна гара, от страната на Асеновградско в посока ПУ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Цар Борис III, където е ремонтиран от сегашната власт, също е жив зян. С Аудито не го усещам, но с Ферарито - зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Аньо, за някои неща ще трябва да се примириш - и в моята усещането е същото като при теб. За сметка на това, пасата на баща ми, набор '92, няма никакви проблеми там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ангеле, вместо да се чудиш, иди на добър гумаджия да види дали балансът ти е наред ; добър, защото далеч не е все тая на каква машина ще ти качат гумите и кой на какви обороти ще реши да ти ги завърти (личен опит....ползвал съм доста гумаджии). ----------------------------------------------------------- Въпрос от мен - начин да се махнат остатъци от моментно лепило върху огледало? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Коресилин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ще го разтвори ли? (ще пробвам първо с него - не ми пречи...след това при неуспех смятам да продължа с ацетон и др. ; май бях чувал, че и с пáра ставало, не знам...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Зависи какво точно е лепилото - имаш ли идея какво е? Защото може нищо от тези да не свърши работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 По спомени, би трябвало да е 'локтайт' синя тубичка....90% сигурност, останалите 10% - пак 'локтайт', но друг цвят (примерно такова или такова). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Днес на моста на Адата нямаше такова треперене. От булеварда е. Егати резила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 По спомени, би трябвало да е 'локтайт' синя тубичка....90% сигурност, останалите 10% - пак 'локтайт', но друг цвят (примерно такова или такова). Ацетон тогаз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 (edited) По спомени, би трябвало да е 'локтайт' синя тубичка....90% сигурност, останалите 10% - пак 'локтайт', но друг цвят (примерно такова или такова). Ацетон и дано да не си набарал Loctite 454, че няма махане...освен с шкурка Edited July 25, 2013 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ацетон, да. Другият, по-груб вариант е сярна киселина(електролит от акумулатор ще свърши работа). Ама мирише. И трябва мноооооого внимателно да пипаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Някой да помогне със съвет за един рутер. Имам TP-LINK TL-R402M жичен рутер, до преди 2 години бачкаше без грешка. Сега го пускам у нас на Кулбокс и не иска да захапе. Не може да си хване настройките нещо, вчера го гледахме с един приятел и той не хваща къде е проблема, трябва да работи, а не тръгва. На Кулбокс няма MAC филтър и не е там проблема. Мъчих се да му ъпдейтвам firmware, ама иска някакви THPT или нещо подобобно като сървър да съм пускал, ама идея си нямам как става..... Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Скоро ще се връщам за кратко в България, и понеже повечето сме от Пловдив, някой дали знае фитнес с боксови круши в града, няма значение къде, но да има тежки круши, от големите, 80+ килограма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 В тоталспорт има но не съм сигурен колко са тежки. Мисля че казаха че са 100тина но може и да се бъркам. Ходих 1-2 пъти само Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Скоро ще се връщам за кратко в България, и понеже повечето сме от Пловдив, някой дали знае фитнес с боксови круши в града, няма значение къде, но да има тежки круши, от големите, 80+ килограма? В смисъл круши-зерги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Ако няма той ще си носи снимка на Idra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Повечето големи круши са 100 и 110кг. Ако ще си купуваш - търси кевларена. Иначе по фитнесите са по 100кг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Скоро ще се връщам за кратко в България, и понеже повечето сме от Пловдив, някой дали знае фитнес с боксови круши в града, няма значение къде, но да има тежки круши, от големите, 80+ килограма? фитнеса на Лаута , на втория етаж при мацките дет правят аеробики или ориенталски танци. в S-line преди имаха закачена една 100кг ама я бяха изкъртили и пак щяха да я закачат - в момента не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 (edited) В тоталспорт има но не съм сигурен колко са тежки. Мисля че казаха че са 100тина но може и да се бъркам. Ходих 1-2 пъти само 100 ми е идеално. В Холандия е пълно с 35-чки и 65-чки в обикновените фитнеси, и трябва да ходиш в специализиран боксов клуб, за да намериш нещо по-тежко, а там е доста по-скъпо. Ще го проверя тоя тоталспорт, мерси. фитнеса на Лаута , на втория етаж при мацките дет правят аеробики или ориенталски танци. в S-line преди имаха закачена една 100кг ама я бяха изкъртили и пак щяха да я закачат - в момента не знам. Да, аз преди съм тренирал там (Лаутата), когато бях младеж. Имаше две или три на по 60 килограма, ако си спомням правилно. Edited July 28, 2013 by Baba_qga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Пичове, къде в Пловдив цените на алкохола са най-ниски. Имам предвид в коя верига магазини, че вечерта ще трябва да се пазарува здраво, че брат ми има РД утре и черпенето ще е голямо . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Цените са най-добри при Митко=Runner. Спомени мен и че си наш човек от Форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 (edited) ...Мъчих се да му ъпдейтвам firmware, ама иска някакви THPT или нещо подобобно като сървър да съм пускал, ама идея си нямам как става..... Идеи? За tftp иде реч, ама не бързай да заливаш фърмуер. Първо пробвай простичките методи - друг(и) мрежов(и) кабел(и), друго захранване, хардуерен ресет ... в този ред. Пак не ще? - набиваш му ръчно настройките, получени при директно свързване на компютър. Пак не ще? - ако не намериш някой да ти подари жична сапунерка, вадиш едни ~30 лв и едно новичко WR842N ти заспива. Нямам наличен, иначе бих ти подарил. Edited July 28, 2013 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 (edited) Извинявам се за тъпия въпрос, ама някой има ли торбичка (от плат) за прахосмукачка, която може да ми подари/продаде? Защото нашата я ших вече и сдава багажа. А тези хартиените на "Тони" не ме кефят. Ако ви се е развалила прахосмукачката, споделете една торбичка с мен Пластмасовото за самата торбичка си го имам. Ще съм много благодарна и задължена ако помогнете Или ако се сещате къде продават такива, кажете да си купя. Edited July 28, 2013 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts